Звездни компромати - Октомври'19

• 259 540
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 865
Разкошна Алисия Викантер!
А усетихте ли липсата на старата синоптичка (Христина Балинска) от БТВ? Скоро я мернах да казва времето по БНТ.

# 2 866
ЛуДа откъде има кинти да се развява по Австралията?
Иначе браво за тялото.

# 2 867
Миленита кръв ли пие, на 44г а като момиченце.
За Енчев, че е насилник знам по повод бившата съпруга и то на публично място. Така че и да е имала здравословен проблем едва ли е било заради Теди, по скоро заради него.

# 2 868
Миленита кръв ли пие, на 44г а като момиченце.
44г? Бреййй, наистина много добре изглежда. Свежарка е.

# 2 869
И Има 3 деца...

# 2 870
  • София
Катрин-Зита и дъщеря
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Ума Търман
Скрит текст:
Кайли Дженър като русалка.
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Момоа
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Бекъм и Харпър
Скрит текст:
Камила Мороне
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:
Айда Фийлд
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 13:22 от The only one

# 2 871
Калина Паскалева беше любивница на един човек, който не е известен, знаеха го в средите, но в жълтата преса не са го отразявали. Не е между живите вече за съжаление. Но след него не знам с кой е.

# 2 872
Докато чакаме следващата серия на тайните на Българското ВИП общество, един не много интересен Брадли Купър, питам се защо е сложил тази шапка.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 2 873
Не знам за друго, но поне Венета Райкова вече има материал за следващия си бест селър. Laughing

# 2 874
В началото на тази година, познати с "кифленски" бизнес си търсеха кифла-инфлуенсърка. Част от тези, с които се свързаха, бяха руса Златка, черна Златка и Николета. Споделиха, че тарифата за 1 инста пост на Николета е космическа. В крайна сметка се спряха на русата Златка и казаха, че с нея се работи изключително лесно. Веднага, бързо, целенасочено и отговорно си свършила работата. Споделиха и че са имали бум на продажбите след инфлуенстването.
Не ми казаха какви са тарифите, но ми направи впечатление, че определиха Николета като космическа и недостижима (за тях). А като гледам профила ѝ - 9 от 10 снимки са рекламни. Изкарва пари жената. Може и повече от Михайлов да изкарва.

п.с. Лично аз не бих си купила продукт само, защото някой го ползва, но явно има много такива хора.
п.с.с. Моите познати не са с чевената торта. Joy
И аз съм работила с Русата Златка и Николета. Не е чак толкова космическа сумата на втората, но да кажем, че е двойно по-висока от тази на Златка.
Колкото до работата с тях аз пък съм на обратното мнение - да, и двете свършиха нещата, които се бяхме разбрали с тях, но Николета беше далеч по-точна въпреки всичките допълнителни неща, които изискваше докато Златка ни мота доста дълго време.

# 2 875
И аз за Николета знам, че за работа е много точна, затова ми е чудно с какво е заслужила да я "наказват" защото и за това е дискретна като цяло. По време на целия им брак с валери се говореше, че си се вижда паралелно и с Ники, но ни една снимка не излезе, ни една простотия не написа. Имаха някаква игричка по едно време в инстаграм, еднаквите ризи, ръката му, разни песни и дотам

# 2 876
Калина Паскалева не написа ли някаква книга за бьлггарските ВИП-ове? Преди няколко годин гледах интервю с нея и говореше за книгата си, в която щяла да разкрие тайната на някаво звездно семейсто и бебе, с което нещо се е случило, не помня точно какво

# 2 877
Вие сигурно се шегувате. Паскалева работи по временни проекти, които сумарно й докарват на месец не повече от 1200 лв. Непрестанните й издънки към продуцентите Андрей и Иван са навлекли гнева на Ирина Тенчева. Последният гаф бе когато си позволява да се изцепи и да се сравни именно с второспоменатите и по-точно да отправи забележка как шефовете й карали джипове на гърба на професионалисти като нея. Коментарите за теслата на Христов са станали повод да се извинява като ученичка. Съвсем скоро тя ще изхвърчи от всички техни продукции. След провала и на последния сезон на “Женени от пръв поглед”, за който огромна вина носи Калина, вратите пред нея се затварят с гръм и трясък.
Иска й се да е момиче на някого и непрестанно прави опити, но до момента паяжините й се плетат все около женени ъндърграунд тарикати или бисексуални абонати. Разбира се, траят по два месеца.
“Изкусителката” мизерства и разчита на подаяния от приближени около нея. Без значение дали за ваканции, дрехи втора употреба или опити да се задържи до някого - основно милост получава от Алекс Арабаджиева.
Калина е прекалено компрометирана, за да има кой открито да бъде с нея. Тя е може би единствената, за която всички в средите знаят колко долнопробна компаньонка е била. Сега е нищо повече от мома с фалшиви чанти и парцали от стари колекции, която драпа да си намери място на слънчевата страна на улицата.
Прякорът й е Палячото. И малцина са онези, които не знаят, че едва си плаща фризьора и маникюра.

# 2 878
Искам и аз преразказ на клюките, чв изтървах Simple Smile
Иначе на Николета хонорара е към 2000 за снимка и половината , за да качи нещо на стори, добри пари си докарва.

# 2 879
  • Sofia
Забелязахте ли ръцете на Н.Рангелова???
Явно тя не се е видяла....да внимава с дрехите без ръкави

Общи условия

Активация на акаунт