Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 66 024
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 315
Аз прекалих с пържените кюфтета, картофки и бира. Приличам на нещо зелено влачещо се по земята и глътнало плондер. Ходих да обикалям магазините в търсене на яке, ама нещо не намерих.
Добре поне, че е сряда. Гугълче, какво не ви харесаха на статията ?
Хайче, отвори го този буркан, де ! Кико, какво стана с великата стена от итонг ?
Нищо не са й харесали. Grinning Едните й харесват всичко, другите - 3 страници плюене и заяждане на дребно с ясната нагласа, че по-добре да не съществуваме, камо ли в списанието. Grinning То и заради начина на писане ръководителя ми смята, че се е сетил кой е рецензента и има причина да се заяжда. Много е грубо. Ако не започвах работа в петък и ако не сменях изцяло сферата, сега щях много да си скубя косите. Grinning

# 6 316
Гугълче, горе главата. Винаги има недоволни, които плюят. При такава ситуация вероятно статията ще отиде на арбитър. А ти щом си намерила друго поприще, не се ядосвай Wink Рано или късно всичко си идва по местата.

# 6 317
Гугълче, горе главата. Винаги има недоволни, които плюят. При такава ситуация вероятно статията ще отиде на арбитър. А ти щом си намерила друго поприще, не се ядосвай Wink Рано или късно всичко си идва по местата.
Да, то в научните среди е нещо супер нормално. Те редовно си изкарват някакви скрити вражди с други учени върху докторантите/дипломантите на тези учени. Даже не съм се ядосвала освен дето си казах "Егати, жена, как намери сили, време и мерак да изпишеш 3 страници враждебен, плътен текст със ситни букви". Аз нямам тая енергия на 26 години, спортуваща активно. Grinning

# 6 318
  • Тра-ла-ла
Гуугълче, като сменяш изцяло сферата...тази докторантура ще ти върши ли работа?

# 6 319
Надали... Аз тия дни съм в лека (сатурнова?) дупка по въпроса. Хем по природа никак не съм свикнала да съжалявам за нищо. Само седя и размишлявам как загубих 3 години от живота си (даже не се брои трудов стаж) и премислям защо съм била толкова смотана да се запиша изобщо, какво съм очаквала въобще. У нас да си учен е като да изпаднеш в черна дупка. Ама какво да се прави, хората сигурно и на по-късна възраст теглят една на всичко и започват отначало.

# 6 320
  • Тра-ла-ла
Надали... Аз тия дни съм в лека (сатурнова?) дупка по въпроса. Хем по природа никак не съм свикнала да съжалявам за нищо. Само седя и размишлявам как загубих 3 години от живота си (даже не се брои трудов стаж) и премислям защо съм била толкова смотана да се запиша изобщо, какво съм очаквала въобще. У нас да си учен е като да изпаднеш в черна дупка. Ама какво да се прави, хората сигурно и на по-късна възраст теглят една на всичко и започват отначало.
Знам за какво говориш. За това питам. Аз поне навреме се усетих....

# 6 321
Аз завърших магистратурата за 1 година вместо за 1.5 и успях да започна дефакто 1 година по-рано докторантурата. Така се бях устремила към това да запиша веднага уж ще успея много бързо да взема докторска степен, че не спрях за малко да се замисля къде отивам и защо, и има ли смисъл наистина.

# 6 322
тема, пълна с бивши кандидат-доктори? Grinning

# 6 323
Бубе, аз съм доктор !

# 6 324
  • На Марс
тема, пълна с бивши кандидат-доктори? Grinning

Гинеколози любители Simple Smile

# 6 325
Пънчи, аз все още съм си гинеколог-любител Wink

# 6 326
  • София
Никой не спомена финансовите условия.
Имам много кожа, дебела е, тежи, а и за пуловер има.
Трифедно. Simple Smile

# 6 327
Ей ви стеничка за малко, снимана е от балкона на съседката, моят е зад стената. Утре и аз ще си имам газово котле, като това което се вижда на снимката, но ще се боря моето да е монтирано по-високо, а тръбата ще върви по тавана, не така висяща

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 21:06 от Kiki.mora

# 6 328
Какви финансови условия? Искаш и да ти се плаща ли?

Аз почвам да правя коледен списък за подаръци и материали за картички и опаковки. Все ми е тая за Коледа, ама много обичам да си играя с опаковането и рисуването.

# 6 329
  • София
Какви финансови условия? Искаш и да ти се плаща ли?

Па, да. Да ме дерат безплатно ли? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт