Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 66 047
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 300
лошо. не излизам без да избръсна ръцете

# 6 301
  • София
Ааа аз космарлаци не обичам.Grinning

# 6 302
Гугъл първо искаше да ставаме мадам и да пласираме мъжете - спамъри, ся кожата им ще продава. Smiley Гугълче, ще се плашат на форумната среща и ще се дърпат към другия край на масата... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 303
  • На Марс
Гугъл първо искаше да ставаме мадам и да пласираме мъжете - спамъри, ся кожата им ще продава. Smiley Гугълче, ще се плашат на форумната среща и ще се дърпат към другия край на масата... Stuck Out Tongue Winking Eye

Що ся така с лошо а Simple Smile

# 6 304
# 6 305
А водолеите що са така безсърдечни, някак изолирани ми се струват от масата
Водолеите някак - или ги разбираш, или не. И да, могат да ти се сторят безчувствени, а то ич ней така - те си следват тяхната си логика и ку питаш щи обяснят. Не знам дали да се съглася с картинката - разпръсквам сърца ... аз че разпръсквам разпръсквам, ама понявгаш са мълнии. Joy
И последно за зодиите - пример: тия и двамата са телци, ама не са от 1 зодия. Joy

# 6 306
Няма, няма. Grinning
Ще седнем някъде с кръгли маси. Grinning

# 6 307
Щом сте пак на зодии ще ви копирам малко картинки от фейса, тъкмо ми излязоха  Laughing

Скрит текст:

Пфуу, уморих се да мятам снимки, ама нали си падате по зодии, ко да вЪ праЯ Heart Eyes

Нолдъне, да не си скорпион случайно ?  Wink

# 6 308
мда, "моята" картинка отговаря 100% Grinning

# 6 309
  • Тра-ла-ла
Тежка поредна вечер се очертава. Ще се опитам да не се напия Joy

# 6 310
мда, "моята" картинка отговаря 100% Grinning
И аз почти така. Grinning

Джу, дръж се, с теб сме. Поне мислено. Joy

Онзи, какво стана? Спря ли притеснението? (Още стискам палци)

# 6 311
И аз съм съгласна с моята. Само с извънземните не съм съгласна.

# 6 312
Аз прекалих с пържените кюфтета, картофки и бира. Приличам на нещо зелено влачещо се по земята и глътнало плондер. Ходих да обикалям магазините в търсене на яке, ама нещо не намерих.
Добре поне, че е сряда. Гугълче, какво не ви харесаха на статията ?
Хайче, отвори го този буркан, де ! Кико, какво стана с великата стена от итонг ?

# 6 313
Аз прекалих с пържените кюфтета, картофки и бира. Приличам на нещо зелено влачещо се по земята и глътнало плондер. Ходих да обикалям магазините в търсене на яке, ама нещо не намерих.
Добре поне, че е сряда. Гугълче, какво не ви харесаха на статията ?
Хайче, отвори го този буркан, де ! Кико, какво стана с великата стена от итонг ?
Лане, аз съм й забранила. Стига я подкокоросва, начи!
Верно, имаше ли снимка на стената на Кики? Grinning
Луничка дей бре? И Белла я няма. Па Дени съвсем.
Уф, и аз съм за покупка на зимно яке, ама как ме мързиии. Ич не обичам да обикалям по магазините. Искам да мина отнейде, да харесам нещо на витрината, да ми стане и да си го купя. Не ми се губи време с обиколки точно по магазини. Ама тва щото засега е ок навън. Grinning

# 6 314
  • Тра-ла-ла
Инче, иди на Илиянци на Брезовско шосе. Пълни са с якета.

Общи условия

Активация на акаунт