Честита половин годинка на Али и Вики!
Да растат засмени и красиви за радост на мама и тате!
Да ви се похвалим,имаме си вече кошарка и ни е много хубаво вътре.Мария не прави опити да пълзи и не мисля,че ще го прави това упражнение.
За ортопеда,в София ни казаха,че не било задължително и нямало нужда да ходим.Като си дойдохме тук обаче ни пратиха.Педиатърката ни каза,че е хубаво да се пращат всички бебета за всеки случай,но много лекари си спестяват направленията.Сега не знам дали ще ни пратят пак.В четвъртък сме на консулт и ще питам.И на очен ходихме тук,в София не ни пратиха.
БОДЛИВАТА,от една страна хубаво че са отложили операция,но от друга...Да минава по-бързо,та вече ще ти е по-спокойно
.А как завиждам благородно разбира се на всички които ще ходят на сватба.И на мен ми се ходи,но няма на кой.Няма изгледи за скорошни сватби около нас.
Относно хемороидите,май имам таквоз животно,ама не съм много сигурна.От малка ми е цепнато Дто,че много съм се напъвала и ме наболява и кърви понякога,та не знам
Хайде момичета лек сън ви желая
за разлика от сега(този път нямам
).Аз се оттървах от тях с калиев перманганат,както каза Галита.Също так знам,че от топлото се дразнят много.Дано скоро се оттървеш от тях,защото са ужасни.
При нас и при баткото и сега ни изпрати на ортопед и от там на снимка за луксации-това около4 месец.
-избутва си крачетата и достига целта-много е смешна,а зъбки и ние още нямаме ,но доста зор й дават 
!

Сякаш трябва да се ходи при лекар, само когато нещо те боли. Пфууууу!!!
Утре ще видят те!

Тази година няма даводя малкия, а батко му кога ще го огрее... Срам ме е, че детенце още не е стъпило на плажа.
Чакам кръстниците от Враца да дойдат на гости,че да походи с тях. А догодина... Да не се каня много.

), прегледаха ни, биха ни хепатита и така. Всичко е наред при Али, но продължаваме да папкаме лечебната Милупа.

Имаше една приказка"Като се знам какъв съм инжинер,страх ме е да отида на лекар.." Кортикостероидни кремове бол,всеки път нов ли ще изписват?!Да не би да получават заплатите си срещу бройка посещения в месеца..?!