Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 605
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Овча купел 2

Честита половин годинка на Али и Вики!
                Да растат засмени и красиви за радост на мама и тате!

Да ви се похвалим,имаме си вече кошарка и ни е много хубаво вътре.Мария не прави опити да пълзи и не мисля,че ще го прави това упражнение.
За ортопеда,в София ни казаха,че не било задължително и нямало нужда да ходим.Като си дойдохме тук обаче ни пратиха.Педиатърката ни каза,че е хубаво да се пращат всички бебета за всеки случай,но много лекари си спестяват направленията.Сега не знам дали ще ни пратят пак.В четвъртък сме на консулт и ще питам.И на очен ходихме тук,в София не ни пратиха.
БОДЛИВАТА,от една страна хубаво че са отложили операция,но от друга...Да минава по-бързо,та вече ще ти е по-спокойно fingerscrossed.
А как завиждам благородно разбира се на всички които ще ходят на сватба.И на мен ми се ходи,но няма на кой.Няма изгледи за скорошни сватби около нас.
Относно хемороидите,май имам таквоз животно,ама не съм много сигурна.От малка ми е цепнато Дто,че много съм се напъвала и ме наболява и кърви понякога,та не знам Embarassed.

# 46
Успах мъничето и ето ме тук на PC,Бодливата ще си купя този крем дано и при мен бъде толкова бърз ефекта .  bouquetХайде момичета  лек сън ви желая

# 47
Лалева,аз също раждах нормално и двата пъти,но първия път ми се появиха хемороиди  Sickза разлика от сега(този път нямам newsm44).Аз се оттървах от тях с калиев перманганат,както каза Галита.Също так знам,че от топлото се дразнят много.Дано скоро се оттървеш от тях,защото са ужасни.
Бодливата незнам каква операция ти предстои,но ти желая всичко да мине ок,защото каквато и да е съм чула,че е доста неприятно(не съм оперирана никога и дано не се налага).Успех и дано минава по-бързо,за да се успокоиш.
Мами,много ми е интересно как така педито не ви казва за ортопед? newsm78При нас и при баткото и сега ни изпрати на ортопед и от там на снимка за луксации-това около4 месец.
niunia честита ви кошарка,дано Мимка се чувства удобно в нея,а и ти ще си свършиш нещо през това време.А за хемороидите и при мене кървеха-съжалявам,че те натъжих,но е така.
Галита за х-л Хисар съм чула,че било доста хубаво,но не съм ходила,дано това което съм чула е вярно,за да не те излъжа.
 А Стаска също е в отбора на полунапредналите лазещи бебчета newsm30-избутва си крачетата и достига целта-много е смешна,а зъбки и ние още нямаме ,но доста зор й дават smile3514

# 48
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ето ме и мен, но само прелитам на път за кревата

Честит мини половин годишен рожден ден на Али и Вики!
Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

Вили - благодаря за почерпката! Радвам се, че Али е по-добре! Да нацелуваш специално малката мини рожденничка!
БОДЛИВАТА - незнам какво да ти кажа, но мисля, че това забавяне, ако бях на твое място, нямаше да ми подейства много добре! И, все пак за всяко събитие има причина, така че съм убедена, че това отлагане е само за добро. Независимо, че е била насрочена, това че е отложена и преместена е защото, така е трябвало и така ще бъде по-добре! Айде кураж и разпускай пълноценно с малкото ти съкровище, а стискането на палци го отлагам за петък Wink!
Niunia - честита придобивка и със здраве да си я ползва малката чаровница!

Благодаря на всички за отговорите! Днес май е по-добре положение при мен, само дето Алекс е много неспокоен и постоянно мрънкащ!
За ортопеда - мислим да ходим в четвъртък на втори преглед! Предишния път ходихме на 40тия ден. Пускала съм го и преди, но ето пак линка на ортопедията в Горна Баня, за повече инфо, ако някой има нужда
http://orthomed.einet.bg/sonography.htm

Лека и спокойна на всички от мен!

# 49
  • Варна
След бързия прелитащ отговор на  lika, ДОБРО УТРО от мен!   Nature Sunny

bdbaloni  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ СЛАДУРИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ! ЗДРАВЕ И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!!![/size]   bouquet

Това за ортопеда много ме вбеси! Нито за баткото някой ми беше казал и съответно не сме ходили, нито сега за Александър.  newsm61 Сякаш трябва да се ходи при лекар, само когато нещо те боли. Пфууууу!!!  #2gunfire Утре ще видят те!
Хемороидите ще ги уморим, ей сега ще разберат откъде изгрява слънцето. Нещо много воинствено ми е тази сутрин.
Niunia, честита нова къщурка на Мимето!  newsm07
БОДЛИВАТА, мила, всичко ще е наред. Знаеш го! Вярвай и не унивай! А ние с каквото можем ще помагаме!  newsm51
Ние като сме на морето и какво?  smile3534 Тази година няма даводя малкия, а батко му кога ще го огрее... Срам ме е, че детенце още не е стъпило на плажа.  Satisfied Чакам кръстниците от Враца да дойдат на гости,че да походи с тях. А догодина... Да не се каня много.
Поздрави на всички!  #Milti
[/pre]

# 50
  • Варна
Извинявам се за формата и шрифта, ама като не знам какво натискам...  Embarassed

# 51
Здравейте, милички!

Бодливка, стискам палци !!! Всичко ще бъде наред  Peace

Niunia, честита нова покупка!Малката принцеска много ще се забавлява в нея  Flutter

Лика, радвам се, че Алекс е по-добре  Hug

За хемороиди - не съм имала , нямам представа с какво се лекуват Rolling Eyes

Ние днес бяхме на консултейшън Mr. Green Али тежи 8150 (наддала е 300 гр за последния месец). Дадохме кръв, урина (успях да я накарам да пишка в едно бурканче сутринта в къщи Whistling ), прегледаха ни, биха ни хепатита и така. Всичко е наред при Али, но продължаваме да папкаме лечебната Милупа.

Това е от нас!

Гушки на всички  Hug

# 52
Честито мини юбилейче на Паолина, Александра, Дарис и СофияДа растат зравички, умни и щастливи дечица!
Вяра тая нощ ме побърка.Постоянно мрънкаше и трябваше да и стоя на главата за да спи.Затова сега блажено е заспала след един обилен обяд.Просто съм изумена каква хапка и се е отворила напоследък Shocked Изяжда си пюрето което и е за обяда после се кърмим и то не малко ами колкото и без да е яла друго.Следобяд започна вече да си изяжда и кашата,обаче сега я редувам с кисел защото оризовата каша много я запича - и кисела си изпапка вчера.Пу пу пу немога да повярвам - дано да качи малко тоя месец.Ама ми се струва че доста ми натежава напоследък.Ще видим другата седмица Mr. Green
Целувки на всички от нас и ако има проблеми някъде всичко да се оправя бързо Hug

# 53
маменца,аз се влючвам пак само за съвет...не ми остава време да следя темичките и да пиша  Embarassed искам да попитам давате ли киселчета и нишестенца да дечицата и ако да с мляко или водичка ги правите..мерси много   bouquet

# 54
Да захранвам, да не захранвам, с каша ли или със зеленчуци(знам защо кашата е за предпо4итане), да го мажа ли с корикостероиди? Дали наистина морето помага на ле4ението на екземите и ако е така, защо все още има хора търсещи лек? В млякото ли е проблема, да спирам ли да го кърмя, но пък всички казват, че кърмата е най-доброто, от къде са толкова сигурни обаче  ... и все куп въпроси по цял ден в главата ми?.Въртя се в някакъв омагьосан кръг  Rolling Eyes

Вчера беше ня’къв шантав ден за мен. Ходихме на консулт и там мацката този път рускиня. Та жената говори холандски и руски, английски не особено добре. Та уж се опитва на английски, но с пове4е холандски думи и аз по едно време като не вдявам я помолих да мине на руски.Ей, то чудна работа стана. Дотук добре, но на 2 пъти се опита да забели пишока на малкия, а досега тук никой никога не го е пипал там. Аз останах  Shocked . Изненадох я, 4е сме още на кърма и само това, а тя имаше очаквания и за плодове, че 2 пъти ме попита дали не му давам. После пък ми вика, че с неговите проблеми по-добре, че е само на кърма.

После се срещнахме и с дерматолог. „Екзема” за кой ли път чух заключението. До сега не сме я излекували казaха, щото кортикостероида много малко сме били мазали и сме го спрели. Не сме го направили на своя глава. Такова беше решението на ли4ната. Изписаха ни нов хормонален крем и бяха готови да ни изпратят. Като попитах за лицето, тогава се сетиха да ми обяснят там да не мажа. Като попитахме дали не трябва да е комбиниран крем с антибиотик, тогава „О, да, щото се 4еше и може да има инфекция от отворените рани”. Питам за миенето на главата някакви препоръки откъм шампоан- „какъвто и да е детски става”. Добре де нали влиза в контакт с кожата, а нея я мием без аромати и т.н. Тогава взеха, че ни изписаха крем за къпане  на тялото.  Показах кремчето на Аvene, за да чуя мнението им. Не можели да ми го изпишат, трябвало да си платя за него. Дори и не съм ги молила да ми го изписват, аз имам цял козметичен магазин, който никой не ми е изплатил. Да овлажнявам по няколко пъти на ден репоръчаха. Ами аз го правя вече месеци наред. Изписаха ни друг овлажняващ крем...

И след всичкото това аз пак съм на кръстопът. А ако не бях питала? Дали да им се доверя? Ами ако и този път кортизона не помогне? А и Данди не е особено зле, но това не зна4и 4е е добре. Дали ще съм много виновна за детето си? Какво значи много в случая, то няма малко от гледната ми точка...

Извинете, но ми се искаше да споделя  Tired

А иначе малкия мъж въпреки всичките неволи ме разтапя с усмивката си и прегръдката си..Денем почти не спи. Нощем (тази нощ в 2, предната в 5) също си поиграва. Има си любимо място за бърборене, нарекохме го „изповедалнята” . Има си любима смешка-игра – криене на о4енце под възглавницата на мама. Сам си прави смешките и си играе. А за12 дни е метнал 405грама. Та за това се чудя за кашите.

# 55
маменца,аз се влючвам пак само за съвет...не ми остава време да следя темичките и да пиша  Embarassed искам да попитам давате ли киселчета и нишестенца да дечицата и ако да с мляко или водичка ги правите..мерси много   bouquet
Да давала сам кисел  със вода за слетобедна закуска .

# 56
  • Варна
Да давала сам кисел  със вода за слетобедна закуска .

Извинявам се за директния начин, но моля те проверявай правописа.
след да запетая, сЪм, с вода, слеДобедна...

Никой не е безгрешен, но хората са измислили проверката за правопис.

Аз кисел все се каня да спретна, ама още не съм го направила. Дали утре не е  най-подходящия ден за него?  Joy

# 57
Gerylyn наистина е много объркващо,все пак човек разчита на лекаря си.. Това ти да ги подсещаш за важни подробности ми се струва леко несериозно отношение и непрофесионално. Stop Имаше една приказка"Като се знам какъв съм инжинер,страх ме е да отида на лекар.." Кортикостероидни кремове бол,всеки път нов ли ще изписват?!Да не би да получават заплатите си срещу бройка посещения в месеца..?! Angry

# 58
Gerylyn, детето ти наддава повече от добре (на тая възраст трябва да качва 300-400грама) и не виждам причина да го захранваш засега докато не ви се оправят проблемите. Може да провериш обаче хемоглобина за всеки случай.  А за кортикостероидите - и за тях не се коси толкова. Аз страшно го преживявах - нали баткото е с астма. Е, ама сега като ми е ОК детето си викам - що го тормозих и не ги почнахме по-рано.... така че недей толкова се тревожи - всичко ще си дойде на мястото.

# 59
Искам да питам мамите, които хранят с АМ, пък и всички, които ползват шишета - с какво ги миете? Течен сапун, детски сапун, веро?

Общи условия

Активация на акаунт