Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 655
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Овча купел 2
Искам да питам мамите, които хранят с АМ, пък и всички, които ползват шишета - с какво ги миете? Течен сапун, детски сапун, веро?
Аз ги мия с веро,но хубаво изплаквам в последствие.

# 61
Искам да питам мамите, които хранят с АМ, пък и всички, които ползват шишета - с какво ги миете? Течен сапун, детски сапун, веро?

С веро,като свърши и с течен сапун съм мила.

niunia,nenepygka по колко гр.пюре хапват бебораните?На Дари бурканчето от 190гр.и идва множко..? Thinking

# 62
не е веро, ама е пак препарат за миене на чинии това дето ползвам.

# 63
  • София/Овча купел 2

niunia,nenepygka по колко гр.пюре хапват бебораните?На Дари бурканчето от 190гр.и идва множко..? Thinking
О,на нас добре ни идва цяло бурканче,че и не ни стига Embarassed.

# 64
Уф и аз с веро, ама кво се притесних след 6 месечно ползване, да ме пита човек  Mr. Green На една позната свекито и, която е лекарка и се скарала, че мие шишетата с веро и да не би да искала да си отрови детето, та затова и аз така запитах...
БОДЛИВАТА ами ние не изяждаме много - едно хипско, понякога и не цяло (това за обед). После пие мляко. А плодови - по половинка и давам, понякога малко повече.

# 65
и аз така.А за пюрето-ядем около 150 грама,на плодовото днес даже сложих и една бисквита-беше очарована-добре си хапна

# 66
и аз мия с веро но пък редко ползваме шишетата защото не пиеме нищо ното вода нито соок #Crazy #2gunfire #Cussing out

# 67
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци!
Честито на всички мини-рожденици, които съм пропуснала!

Gerylyn , като чета постинга ти, ми се къса сърцето.  smile3518 Weary Какво преживявате и как се мъчите само. Tired Face Дано най-после изчезне тази екзема, за да си отдъхнете всички и да не се мъчи детенце! Hug А пробвали ли сте с нетрадиционна медицина? Да не би да има алергия към памучните дрешки  newsm78.

БОДЛИВАТА
, всяко зло - за добро!   Hands Thumbsup
sea woman, много трудно човек да си намери апартамент под наем във вашия град, бе мила.  Wink Искахме да дойдем с 2 нощувки за уикенда и не можахме да намерим къде да спим. Търсихме в нета, но всичко заето.   Sad

Сега за нас: Криско вече е опитвал оризова домашна каша и тиквички, пак домашно приготвени. Но не му харесва да яде. Дори си мисля, че не разбира , че го храня. Плюе, прави бррррр и целият става в каша. Досега е изял най-много 5-6 лъжички наведнъж. Пробвах и с кърма да разредя, и без кърма - все тая. Чудя се дали плодовите пюрета ще му харесат, защото поне са сладки. Тиквичката я сложих в кашата, но се чудя дали да не му я дам отделно. newsm78 Но пак ме съмнява, че ще я хареса. Мисля да продължа с морков и след него ябълка.

# 68
Gushanka, при това поведение се счита, че детето не е готово за захранване. Ти се реши де, но аз бих изчакала още 2 седмици и опитала отново/аз още не съм захранила също - сега сме на етап стоим на масата с другите/. Криско въобще посяга ли към храните? Защо не го слагаш на високо столче като се храните вие - може и да му стане интересно Heart Eyes
Това което описваш по-скоро прилича на тъпчене на бебето с храна newsm78, не на хранене. Според мен не е готов.

# 69
Аз също мия с препарат за чинии,който най общо всички наричат веро щото едно време само с това се миеше (ама иначе никъде не пише веро) Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вяра яде по 1/3 зеленчуково пюре на ден и половин или понякога цяло плодово Peace

# 70
И аз мия с веро, но пък рЯдко ползваме шишетата защото не пиеме нищо  ното вода, нито соок #Crazy #2gunfire #Cussing out

# 71
Привет!

Да са весели и здрави малките ни рожденици!

Аз вчера не заведох Поля на консулт. Дожаля ми точно на 6- месечинката й да я бодат. То, не че тя ще разбере и ще се сърди, ами на мен сърце не ми даде. Само си представих аз така да си отпразнувам РД и... не я заведох. Но другия вторник ще трябва, то само вторник е ДК.  Но пък вчера така си играхме двете! И ми е толкова хубава как се смее с глас и как искрят оченцата!
Е, аз да си кажа, че  утре имам РД.
Вчера и малко оризова каша дадох, дори и за мен си направих от нейната и си я взех в мен и тя изпапка 3-4ч.л. с мен. Ама нали ме гледа, че и аз ям такова Mr. Green Аз вчера се захраних с мед. Не й се отрази. Ще взема да хапвам по малко, че като гледам меда в шкафа и ми текат лигите. Текоха те 6м по него, ама    мъжо колко буркана изпразни през това време Mr. Green

# 72
Честито на вчерашните и днешни 6 месечковци!!! Да са здрави, весели и безгрижни!    bouquet

Gerylyn много се измъчихте вие и на мен ми стана тъжно като чета  Cry Дано скоро се оправят нещата! А както казва Gushanka, защо не потърсите и някакви алтернативни варианти, хомеопатия или нещо подобно.

Аз също мия с препарат за чинии,който най общо всички наричат веро щото едно време само с това се миеше (ама иначе никъде не пише веро) Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дааа Веро беше марката на едно времешния препарат за миене на чинии  Laughing

# 73
BODLIVATA, то и ние си говорихме да не би заплатите им да зависят от това какво и как изписват и колко са икономисали на застрахователното.

[desi], аз няма да бързам със захранването и мисля  след 6тия и малко. Но и аз (както и ти беше писала) не искам да стоим в един момент по цял ден на цица, за да си набавяме вси4ко от там. А и вече ме гледа с голям интерес в устата, че и посяга към съдържанието на чиниите ни. Хемоглобина си мисля като си отидем в България (тъкмо и ще е на 6 месеца) да му изследвам. Тук ми трябват направления, после боцкането и после пак при ли4ната, а и да се обяснявам защо ми е нужно...

Gushanka, от нетрадиционната- михме със тетра, трици. Ако питаш за хомеопатия- не сме.
Аз навремето като бях студентка и като сляза от влака на варненската гара винаги 4акаха баби4ки с табелки, 4е дават квартира. Та не знам дали ги има още, но е вариант?

А на Данди в4ера му проби 3тото зъбче. И нали е отгоре любимия се майтапи, че скоро ще мога да си сложа обици на специални места  Simple Smile  Днес гледам и 4тия напира, точно като гъбки никнат.

Тук е нетърпима жега. Не сме и предполагали, че в Холандия ще се молим за дъжд. Имаме басейн на двора, но нещо все не мога да намеря време през деня да се топна. Викам на мъж ми ве4ер като приспим децата, а той пак ме майтапи...

# 74
  • Варна
Едно морско здрасти!

BODLIVATA, ще ни намразят заради тези малки корекцийки!  smile3534

Gushanka, гадно. Ако беше казала по-рано, все щях нещо да измисля. Още повече свекървата на сестра ми дава апартамента си за нощуване. А това за гарата е вярно. Въртят бизнес бабките, не си поплюват! Пък можеше и у нас да дойдете, само дето ние бяхме на сватба в Плевен.  newsm26 Друг път да свиркаш по-рано!    red 

Gerylyn, честито ви ново зъбче! Hands Clap Нашите още не са избили, но ще им дойде времето. А ти вземи изиграй един танц на пеперудата, та дъжд да капне.  ppp

konche, тортата спретна ли я? Че каквито сме лами тук!!!  Joy

За миенето на шишетата: и аз с препарат за чинии и на 2-3 дни с дезинфектант на Чико (таблетките).

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ!!!  bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт