Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 665
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Хелоууу, дарлинги!  newsm47

kleo_80, и ние тази вечер бяхме от вашата партия! Моят малчуган, дето заспива в 21 и се събужда в 04, тази вечер като каза МЯУУУ в 00 часа. Леле... После в 03, 05 ...Мани, мани. И аз го отдавам на зъбите, ама знам ли. Досега такива магарии не ми е правил. Но всичко си има първи път, дано при нас е и последен.  yes
BON_TONI, стискаме палци и успех утре! Наистина е за доброто на детенцето и правилно мислиш за хубавите неща, които ви прредстоят. Убедена съм, че няма да можеш да го стигнеш след някой и друг месец.  smile3521 Кураж!
БОДЛИВАТА, мислим за теб! Утре ще ти пожелаваме каквото трябва!   smile3525

Мами повечето от вас сигурно са правили вече изследвания кръв и урина,но ако някой знае нека каже в какви граници трябва да е хемоглобина,на 6 месечно бебе...
И ние не сме правили изследванията още и ще видим как ще се справяме с разните му там колекстори и техники... Във вторник сме на консултация, но с тази хрема, дето още не сме я оправили, не знам дали ще ни сложат ваксината. По-добре да не бързам.  newsm78
Така. Сега отивам да мия едно цветно дупе, че докато аз си пиша, Александър свърши една по-важна работа.

# 136
Здравейте Hug Благодаря на всички за пожеланията за моят 6-месечко  bouquet Честито и на другите мини-рожденници Heart Eyes
Аз не пиша мнгого много, ама не ми остава почти никакво време - малкият човек го поглъща цялото - не че се оплаквам Wink За съжаление все не мога да насмогна да изчета всичко, което сте писали ooooh!, но когато имам свободно време в повечето случаи го посвещавам на форумчето Grinning
Иначе ние сме добре - Митачето вече има 2 зъбчета - излязоха много лесно и без нежелани реакции, моля се и другите да са така PraynigТой упорито се опитва да пълзи, но засега без особен резултат - само вирва дупето нагоре, при което изгубва равновесие и хоп отново полягва Mr. Green
Бон Тони, успех! Дано този път да е за последно! Дано всичко е наред с Ваньо, важното е да е здравичък, а пък другото, ще го преодолеете Peace
Бодливата, успех и на теб Hug
естрела, ние правихме изследвания на Митето, но нищо не ми казаха за хемоглобина - може би е в норма и за това, казаха само, че има лек недостиг на желязо и му изписаха капки Малтофер.

# 137
  • Варна
Мами, които храните с месни пюрета, от готовите ли давате или сами си варите месото. С какво да започна! Пилешко ли? И в началото пак по 1-2 лъжички, нали? И през ден ли или в началото 2 пъти седмично? Забравила съм. Спомням си, че със Светлин си приготвях накълцано месо и го замразявах на кубчета във фризера.  newsm78

# 138
  • София/Овча купел 2
sea woman,аз давах готови пюрета на Ганчев.Започнах с пуешко.Редувах с зеленчук с жълтък.Вече я караме на месни супички от кухнята,зеленчуковите пюрета не ги ще.Събота и неделя и давам или готово месно пюре или и правя супичка.Днес и правихме телешка супа и с кеф си я хапна feeding.Месарка е като мама и тати Mr. Green.

# 139
  • София
BON_TONI, стискаме палци, кураж! Ще видиш как бързо ще забравиш отминалото и после ще ни се оплакваш, че от водене на Ваньо те боли кръст! Всичко с времето си!
Мами, да ви попитам какви са тези колектори за урината на бебетата? Да не би да е някакъв лесен начин да се изпишкат в нещо? На нас ни предстои другата седмица консулт и се съмнявам, че ще се изпишкаме когато трябва. Мъжът ми дава идея да сложа памук в памперса и после да го изцедя, ама май така ще има утайки  newsm78
kleo_80, в Ситито има много магазини, а и на доста им предстои отваряне. Но чух, че Мола бил по-голям. И тук имаше доста намаления, но в детски магазин не влязохме. Минахме 'на 4-та' през магазините и седнахме да хапнем. А за киселеенето - ако това те прави по-спокойна, че не си сама - и Вики е същата, почти постоянно. И на мен ми е идвало да я хвърля, доста често  Embarassed Но това са лоши периоди, и тях трябва да ги изтърпим някак. Свиквам с мисълта, че сме пакостници и така. Пий успокоителни чайове  Wink(този за кърма е такъв) да го приемаш по-леко и това е!  Sunglasses
Сега отиваме да удавим Вики в басейна на терасата.  Mr. Green

# 140
Здравейте и от нас и честито на всички празнуващи вчера и днес  bouquet
Днес използвахме хубавото време и водихме децата на язовир Батак-баткото се къпа в язовира  sport027,а  Стаси разглеждаше с интерес гората и водата в язовира Shocked.На края на август ще ги водим за 10 дена там(ние всяка година сме горе на Дъното и не пропускаме).

Дали ще се научи да си пие вода от чашата??? newsm78 [/b]
Хей мами, да ви попитам (то май не е много тема за тука .. ама) Вие имате ли време да си четете книги (художествена литература имам предвид, без тези, които учат)? Аз се чувствам доста затъпяла с това майчинство!  newsm78 Прочела съм 1 книга и втора (но дебела!  #Crazy) приключвам откакто родих Вики. Все има нещо друго да правя и за четене не остава. То май си е до организираност, де. Пък и като почнем да четем на малчуганите съвсем назад ще останем  newsm53
Mr. Greenза чашата ще се научи разбира се -не се притеснявай-ние искаме от първия път да дадат вид,че знаят за какво се използва чашата и от втория-да пият без проблем-както каза един доктор-няма такива дето да пият само от шишето и да не се научат.
за книгите май и на мене не ми остава никакво време за четене и да си призная ме е малко срам Embarassed,но задължения...
BON_TONI Стискаме ви палци на вас с бебчо всичко да мине бързо и безболезнено.А на твоята приятелка да и е живо и здраво момченцето и тя бързо да се възстановява.
Бодливата много кураж и успех във вторник newsm10 wavey
Мами, които храните с месни пюрета, от готовите ли давате или сами си варите месото. С какво да започна! Пилешко ли? И в началото пак по 1-2 лъжички, нали? И през ден ли или в началото 2 пъти седмично? Забравила съм. Спомням си, че със Светлин си приготвях накълцано месо и го замразявах на кубчета във фризера.  newsm78
Аз и правя месни пюрета-варя месото със зеленчуците, пасирам и си хапва.Досега съм давала-пилешко,пуешко и заешко-домашни PeaceА и ние като Мимка на niunia си хапваме  домашно приготвени  супички с удоволствие feeding

# 141
Да са палави, пищящи
да са здрави и прекрасни
и чаровни, и засмяни
те- родените на двайсет и трети януари!

# 142
здравейте ние днес правим година от сватбата и кръщене на малкия та по двата случая ви черпя

# 143
Eee konche страхотно си го написала  Peace
честито на всички

# 144
Здравейте майчета и бебковци! Благодаря отново на всички за окуражителните думи,знам че утре ще ми стискате палци!   bouquet  А днес ставаме на 7 месеца!   newsm03

Почерете се със захаросани череши в желе със сос Шери

кафенце и сокче

BON TONI стискам палци днес всичко да мине по най-добрия начин!От мен една силна прегръдка! Hug

И от сега да честитя на шест-месечкото Александър на sea woman,че утре не се знае ще стигна ли до форума..

# 145
Честито на рожденничката   bouquet
Разбира се, че ще стискаме палци - накъде без нас Simple Smile

А аз да ви се оплача - моето "захранване" на 3тия ден приключи с разстройство с жилки кръв  Sad Не е изял повече от 1 лъжичка каша на ден, ама явно ще чакам още един месец. Само да ми се оправи детенцето бързо Praynig Вчера и през нощта съм сменила повече от 20 памперса - той докато кихме и се нааква /то какво акане - то само вода и кръв излиза/. Сега чакам да се сабуди да видя как ще е  и да решавам дали да го водя на чичо доктор... Ама като знам какво ще ми кажат - докато няма признаци на обезводняване да го карам 2-3 дена на кърма и да гледам дали се подобрява, че чудя дали въобще да го разхождам до там или да изчакам още един ден.  Толкова за нашите патила. Ей затова като съм си патила веднъж с баткото исках да захранвам късно. Ама патилата явно не свършват. Ще чакаме като трябва - явно има и такива деца...
Ох, и до 7 години ще го кърмя ако трябва  Close само да ми е здравичък.

# 146
Привет и от нас...
Малко на патерица ЧЕСТИТО на всички рожденничета_малки, големи и още по_големи Grinning...и на именячката също...да са живи, zдрави и усмихнати Hug  bouquet.

БОДЛИВАТА , комплект палци и от нас имаш Hug.

[desi], да се оправя бърzо бебока, нашия педьо ми беше каzал преди да zапочна да я zахранвам няколко дни да давам от тая лечебната храна на Хумана. Тя е с 33% банан и по_лесно се усвоява от бебета с чувствителни стомахчета.Явява се един вид като подготовка на zахранването...ако искаш опитай следващият пЪт преди да му дадеш там каквото си му иzбрала zа пЪрво манджаре Embarassed.

Да иzклЮкам пък новините около нас...миналият уикенд се срещнахме с Дорит, Мирабел и татко им Дани.ЛЮляхме се на лЮлката на Мира, раzходихме се иz МЮнхен, нашопихме едно хубаво, бяхме на български ресторант, въобще супер иzкарахме...нашият дракон нещо се раzтрои като бяхме в ресторанта и орева орталъка, но така е ако не си покажем магарията няма как Mr. Green...Сега ще чакаме мЮнхенци да ни върнат гостито Laughing Party Peace.
Другото ново е, че вчера zа първи път се престрашихме да топнем Симона в басейн...хареса и, ама то има ли как нали е водолейче Laughing.
Иначе и ние си имаме чаша...с две дръжки...много ни е удобна да леем навсякъде вода  Mr. Green...

Я кажете вашите бебета тръшкат ли се? Неzнам дали е въzможно толкова малко дете да прави такива неща newsm78, но девойката като нещо не и хареса zапочва да се иzвива, да тропа с крака...иzобщо класическо тръшкане и ми е чудно дали и вашите деца се опитват така да ви работят Crossing Arms newsm78 Thinking.

# 147
  • София
Я кажете вашите бебета тръшкат ли се? Неzнам дали е въzможно толкова малко дете да прави такива неща newsm78, но девойката като нещо не и хареса zапочва да се иzвива, да тропа с крака...иzобщо класическо тръшкане и ми е чудно дали и вашите деца се опитват така да ви работят Crossing Arms newsm78 Thinking.
Тръшка се и още как! Даже вчера с баща й имахме спор - той иска да я оставяме да реве, а не да ни манипулира за веднага на ръце. Ама какво да правя като моя мъж не може да разбере, че така му е добре на детето, вика че ще я разглезиме до крайност и не ще да чете инфо от и-нет за детския плач  Crossing Arms #2gunfire... та такива ми ти работи ...
БОДЛИВАТА, кураж - знаеш, че всичко ще мине добре! Всички сме с теб! Даже и Вики ти стиска палци (на краката)  Laughing

# 148
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамички със сладички бебоци!!!j
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МИНИ РОЖДЕННИЦИ И НА ВСИЧКИ ,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ!!!ДА СА ЗДРАВИ, УМНИ ,ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ!!!
ani_jiq,честита годишнина!Щастлив и дъъълъг семеен живот ви пожелавам!Да ти е живо и здраво християнчето  bouquet.
БОДЛИВАТА, мерси за почерпката!Имаш и нашата подкрепа!Дано всичко мине безпроблемно Praynig
BON TONI, стискаме палци!Гушки на малкото юначе Hug.
Ние ходихме за няколко дни на балкана!Щях да кажа ,че сме си прекарали страхотно, ако Калоян не се беше разболял .В четвъртък сутринта се събуди с температура 38.5  и цял ден не мога да я сваля.Вечерта с лекарства и студени компреси  стигна до 39 и така цялата нощ-направо се побърках от притеснение.Сутринта спадна до 37.5 и до вечерта вече си беше нормална, но пък започна да кашля.Сега сме с кашлица , хрема и разтройство -егати гадния летен грип.
[desi],съжалявам ,че захранването ви е приключило с разтройство. И  аз тази нощ смених много памперси и те разбирам напълно(съгласна съм на всичко само да му мине на бебчо)
Весел ден на всички!! Hug

# 149
А като стана въпрос за почивка - някой бил ли е в х-л Хисар (в Хисаря)? Мисля, там да се замъкнем, че за там имам приятелка  Simple Smile

Била съм в хотел Хисар, много е хубаво и има добър спа център долу с разни масчици и масажчета, мммм Laughing Много ще ви хареса, в Хисаря е супер, с този голям парк там Peace

Общи условия

Активация на акаунт