Как добре ви папкат бебоците, браво,моя все е намръщен,аман от това адапте. Иначе и той с кеф смуче диня,пъпеш и краставица,ама предполагам,че е заради зъбите
Гушанка,не се притеснявай, че пишка малко, фактът,че много се поти говори,че детето изхвърля течността чрез изпотяването, а така си охлажда организма. Явно течностите си ги набавя от кърмата и затова се мръщи на водата. Йоан пък пие страшно много вода, чак се чудя къде я побира и той не пишка в съотношение на изпитото и също се поти дости.А тук са някакви неописуеми жеги,онзи ден беше 42 градуса, хем сме на един гъз разстояние от БГ температурите нямат нищо общо с нашите.
Някой беше питал за селен, селенът е естествен антиоксидант

Проходилка и аз се чудя, май няма да имаме нужда,ама знам ли, може би по-натам. Сега мислим да взимаме столче за хранене и се чудим каква марка да е, май на Чикото пак ще се спрем

Качих ви снимки от кръщенката, то беше интересно вътре самото кръщене,ама там снимахме с камера и никой не се сети в суматохата да щрака с фотото,ама здраве да е
Целувки на всички
Уж ще имам време и за себе си, ама да видим.
Приятна почивка този уикенд и нека се надишат на чист въздух бебчовците!

След борбата с Али и нейните чувствителни венци, жегата и боя който изядох от нея (мале как звучи
Винаги Нестле ми е била противна фирма, ама чак пък толкова.... да не е станал проблема от царевицата
На тая с рожковите пък пише че е ориз и рошкови, обаче са объркали на опаковката и са написали, че се разтваря с вода - е как може толкова да са безотговорни тея хора беееееее!
Давай до последно,пък после от запасите(ако има) и полека-лека ще си хапва от всичко.
/
Преди да се двоумиш имай в предвид,че името е мюсюлманско ако това има някакво значение за тебОправяй се бързо,нека Дари да поодрасте и си давайте поръчка за второ 

Аз откакто не работя спрях АМ да и давам и сега се чудя дали и стига млякото от мама или пак да взимам