Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 606
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета, от няколко все не мога да смогна да ви изчета, а съответно и да пиша Mr. Green
Честито на всички  рожденници  bouquet
Лика - желая ви много дълги години щастлив съвместен живот и още членове на семейството Hug
7of9 много се радвам, че пак си тук Peace Казвай къде беше и защо не се обади Laughing
Nelina - а честито ви зъбче Heart Eyes Ние още си нямаме.
Telma - браво на твоята кукла Hug, аз имах същия въпрос за кашите,ама честно казано не виждам какво ще им стане и смятам да я ползвам Embarassed, вие какво ще кажете?
А ти как ги смяташ тия 60 мл - аз гледам на лъжици - като разтвориш кашат и гледаш колко мл е ли? newsm78
Дорит - супер сте си изкарали Sunglasses
Tanitaia - честито ви християнче, да го пази Богородица Praynig
извинявайте, ако съм пропуснала някой Embarassed
А за нас какво да ви кажа, опитах се да му давам морков, но правеше искрени физиономии на погнуса и му го пробутах в кашата Mr. Green
Мисля след това да му дам пъпеш, за да използвам докато има.
Зайчето, и аз днес точно за теб си мислех, къде се губиш?

# 271
Здравейте мацки...мнооооого неЩо сте иzписали, много чудо...
 Peace
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МИНИ РОЖДЕННИЧЕТА...   bouquet
Честито и на Лика...мноооого години само раzбирателство и усмивки да цари в семейството ви.
_doritt_, каzвай кога ще ни идвате на гости да направим едно съвместно марков_манджа парти Mr. Green...апропо имам да те  черпя_купихме от тия стойките zа къпане...квооооооооо станаааааа не е истина...иzплиска 5 галона вода това дете Mr. Green  bouquet.

Хайде лек ден, че дzвера се дере на умряло, явно пак е гладна...Цунки да всички Hug.

# 272
  • Варна
Започвам да пиша за 3-ти път и съм  newsm61 !!!!!

Вчера що изписах и като затрещя и загърмя и свърши нета и аз...  smile3511.

Лика, честит празник (със закъснение)!!! Любов и взаимно разбирателство ви желая! Аз не съм на диета и ще се възползвам на макс от почерпката! бЛАГОДАРЯ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДНЕС ПРАЗНУВАЩИТЕ МИНИ РОЖДЕНИЦИ! Много усмивки и весели игри!
kleo_80, и аз давам кашите докато свършат. Няма да зеносваме я! Въпросът е,че съм отворила само 2.
И ние нямаме още зъбчета, nenepygka! Ще изскочат, няма страшно!
Tanitaia, честито ти християнче! Много светлина по житейския му път.  smile3521

Ние нещо се мусим на пюретата. Чудех се дали не е от това, че въведох месните, но...щом и на моите се цупи. И като стисне тази устааааааа. Може да е от топлото.

Пускам поста, че да не стане пак нещо.  newsm78
Приятни разходки на всички ви!   love001

# 273
Моми4ета, благодаря ви за поздравленията от името на моето мъниче! Вчерашния ден беше кошмарен и в суматохата съвсем забравих да ви почерпя по случай нашите 6 месеца!

Да се похвалим, Моника е вече с мерки 69 см и 6,800 кг като от последната консултация сме наддали кило и 100 г (за месец и 2 седмици), което за нас е направо постижение Simple Smile

Това е за здравето на Моничка-поничка:

Помислили сме и за въздържателите от алкохол:

Да ви е сладко и наздраве за моето бомбон4е!

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 16:05 от malvina74

# 274
sea woman не се ядосвай за такива неща Wink нали вече домочадието ти се прибра и къщата е пак пълна Laughing, вие варненки водите ли бебковци да плажуват? Ние с татито след дъъъъълги размишления решихме все пак да оставим бебко при бабите и да ходим сами Confused,знам,че ще изперкаме без него,ама имаме нужда от глътка въздух,особено аз, така съм гроги,че сутрин като стана съм мега зашеметена и не помня хранила ли съм го през ноща или не (понеже понякога си е гладен нощем господина) Crazy
Черпя ви и аз за вчерашния рожден ден, нали затваряме януарския отбор. Водихме малчо в детски кът в един от моловете тук, накефи се,ама само гледайки (като проходи да му мислим),той нали обича шарено и огромно и започва да кокори очаците Mr. Green
Имаме страшен проблем със зъбите, много го мъчат, кога ще пробие и аз вече не знам, започнах да му давам през ден панадол, за да се успокоява иначе е голям тормоз за него.Ох, кажете как беше при вас, колко време след като вече му е станало нетърпимо положението избиват тия пусти зъби? Хич не ми се ще да го тъпча с Панадола, не знам обаче как да му помогна,купили сме какви ли не чесалки, гелове за венци и не помага #Crazy
Давайте акъл,че направо не знам,изгуби и апетит пие само вода и като заспи му хаквам млякото в уста,че да не ми заслабне слончо Laughing

# 275
забравих да добавя,че и през нощта проплаква насън и някак си хлопка с чененце Sad милото ми дете.В сряда и ние ще дадем кръв и урина, дано хемото да му е височко,че с това неядене не знам какво ще го правя newsm78

# 276
Telma - браво на твоята кукла Hug, аз имах същия въпрос за кашите,ама честно казано не виждам какво ще им стане и смятам да я ползвам Embarassed, вие какво ще кажете?
А ти как ги смяташ тия 60 мл - аз гледам на лъжици - като разтвориш кашата и гледаш колко мл е ли? newsm78
Ами слагам 60мл. вода/кърма (слагам и от двете, че ме мързи да цедя толкова) и слагам 3-4 ч.л. сухо вещество, малко на око ги слагам де и то пак си става 60мл., само че гъсто. Бояна няма претенции за консистенцията  Laughing Днес пак изяде толкова. И яз реших да я използвам повече кашата, освен да овлажнее едва ли ще и стане нещо. Затварям я в един буркан и това е.

# 277
здравейте и от нас днес бяхме на консултация и се оказа че бебка пак не е надала newsm45 smile3518 smile3511 направо незнам какво да правя иначе си ядеме  и се кърмиме само дето вода и сокове  все още не пиемена сантиметри сме 66 а на кила 6500 #Crazyвзеха ни кръв  сега искат и урина мами на момичета я кажете как я зимате?дано това НЕнадаване не е опасно прави го за 2 път минализ за 1 седмица си качи килограмите.Навсичкото отгоре всеки момент чакаме да падне зъбчето на баткото newsm47малко сме в паника   но ще се оправим това е от нас за цега целувки на всички  bouquet

# 278
kleo_80 , 90% от времето в София бяхме, но за това пък и страшно неорганизирана...

nenepygka, и наш Боре няма още зъби. Ама хич и не съм се притеснила.

tanitaia, за плажа добре сте решили. И не само, за да починете, ами и заради слънцето. Аз хич не искам Борил да го вижда много, много слънцето   в тези месеци. Повече вреда, от колкото полза...според мен.
А за яденето нощем...при нас упражнението е два пъти...около 1 и около 4-5. Иска си човека и това е... Просто не мога да повярвам, че има бебета, които спят цяла нощ... Confused

DIVA_ORHIDEQ, ама вие всяка седмица ли се теглите, че много не става ясно. Не знам дали е успокоение, но нали сега много се движат - може да си изразходва калориите...

# 279
Момичета давате ли попара?И ако да,защо?С какво е полезна тя за децата ни?
При такъв избор от каши,бисквити и т.н. не разбирам,защо трябва да давам на бебо мокър хлябта било то и гръцки сухар с захар и сирене  SickПитам ви защото преди няколко дни имаше тема относно попаратав хранене с АМ и аз казах какво мисля по въпроса.
Е казвам ви направо щяха да ме хапнат за вечеря  #Crazy
Кажете вашето мнение,може би аз не съм достатъчно просветена по въпроса

# 280
  • Варна
Лисана, трябва да погледна кога съм давала на баткото за 1-ви път, но знам, че е след 7-я месец. Аз още не съм дала, но смятам след месец. Попарата е "класика" в жанра. Затова са те "изяли" мамите.  newsm62

tanitaia, още кракът ми не е стъпвал на плажа, срам и позор.  smile3514 Още повече имаме вила преди Златните, където живеят нашите. Кръстниците ни са от Враца и др.понеделник идват за малко на гости. Та надеждите са ми тогава да оставим за малко бебчо на майка ми и аз да открия сезона. Обещала съм да ви черпя тогава!  smile3501

# 281
  • Варна
Предложение за темичка:

Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

Давайте идеи и вие,че 15-та страничка чука на вратата не, ами направо влезе!  smile3534

# 282
забравих да добавя,че и през нощта проплаква насън и някак си хлопка с чененце Sad милото ми дете.
Oх и при нас положениет е същото.Цяла нощ проплаква насън и аз си мисля че е от зъби.Ние също сме в отбора на все още беззъбите Mr. Green Мазах с дентинокс ама колко намазах и аз незнам.Аз като и бръкна с пръст дая  мажа тя почва да ми смуче пръста и за венчето незнам колко остава Thinking Joy
Дива_Орхидея, спокойно не се шашкай.Педито ви какво казва по въпроса?Ние също сме 6,500 обаче имаме напредък 350гр за 1 месец(и за предишният беше толкова).Както не веднъж се каза бебенцата не ядата много в тези горещини Peace
А по този повод да кажа че Вяра днес нищо не иска да близне освен кърма и вода.Изнвърлих пюрето,кисела си стои в купичката и той към пюрето ще хвърчи скоро.незнам от зъбите ли от топлото ли  или и от двете ама има нещо за да неиска хич да папка.Ще се оправят мъничетата,щом са здрави и не плачат Grinning
Хайде приятна вечер на вички Hug

# 283
DIVA_ORHIDEQ, ама вие всяка седмица ли се теглите, че много не става ясно. Не знам дали е успокоение, но нали сега много се движат - може да си изразходва калориите...
[/quote]

не не всяка седмица когато бяхме на 4 месеца бяхме надали 20 гр за целия месец от   дата до дата и понеже е надала малко ни казаха да отидем на следващата седмица тогава за 1 седмица беше качила 350 грама  и сега пак по съшия начин  понеже не е качила др седмица пак на контролен преглед #Crazy newsm78 Sick #Cussing out #2gunfire

а за тема  ЯНУАРЧЕТА ГОЛЯМИ-ВЕЧЕ СЯДАТ ТЕ ЗАСМЯНИ.  bouquet

ИЛИ ЯНУАРЧЕТА МЪНИЧКИ-СЯДАТ ВЕЧЕ ТЕ САМИЧКИ

# 284
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте сладки мамчета и още по-сладки бебчета!

pepi, БОДЛИВАТА, Telma, Des29, Лисана, pepita78, 7of9, niunia, пеперудка, kleo80, surfline, sea woman - благодаря ви момичета за топлите думи! Да ви се връщат 100-кратно на всички!
Аз да похваля татито - вчера се върна с един красив букет и ми беше един миличък ... и понеже Алекс с неговите настроения ни обърка плановете, се наложи да си останем в къщи, но пак си прекарахме добре. Пуснахме си касетката от сватбата и се отдадохме на блажени спомени, в компанията на марково питие /е, за мен съвсем мъничко, но все пак глътнах малко/.

Дес29, танития
- не се притеснявайте! За ден-два или три всичко ще си дойде на мястото! На Алекс преди да му избият двете зъбчета, се киселявехме и отказвахме всякаква храна, освен мамина цоцка. Тва продължи около 3дни и след това си стана пак същия весел и засмян малчуган!

DIVA_ORHIDEQ
- на мен това ми звучи малко, като не особено верен кантар! Мерихте ли се на друго място? Иначе преди две седмици и Алекс беше 6,500 и 66см, а наддаването му за цял месец, според кантара, беше едва 50гр. Аз обаче не се притеснявам! Мерих го и на друг кантар миналата седмица и беше 6,850. Не се шашкай! Ако детето е бодро, весело и адекватно, смятам че всичко е наред!

DIVA_ORHIDEQ, sea woman - много хубави заглавия!

Айде и от мен една идея - Малки януарски зайчета, хапят свойте майчета!

Лека и спокойна нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт