Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 794
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 560
# 1 561
Имам смс от In time за пратка днес.
Чакам само значка на Queen's и колонката от Тайгър.

А от Маретите само опитай пак ми се пада. Събрахме един шкаф с Марети вече...
Довечера мъж ми ще се опита, явно късмета не е в мен за колонката.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 11:31 от _Khaleesi_

# 1 562
Всички ли си получихте ваучерите от Офис 1? Аз още не съм и се чудя дали да не звънна на Тип топ...

# 1 563
Във В.Търново къде има играта на швепс за чашите?

# 1 564
Имам смс от In time за пратка днес.
Чакам само значка на Queen's и колонката от Тайгър.

А от Маретите само опитай пак ми се пада. Събрахме един шкаф с Марети вече...
Довечера мъж ми ще се опита, явно късмета не е в мен за колонката.
Каква е играта на Марети

# 1 565
Купи пакет Марети, търкаш скреч карта и може да спечелиш комплект метални сламки, Bluetooth колонка или пакет Марети.

Сламките са хубави иначе. В малка торбичка с четка за миене ги дават.

# 1 566
Кока кола започнаха да изпращат смс-и за ваучерите за opticlasa

# 1 567
Аз играя скоро ще разбера да ти кажа съмнява ме но все пак трябва да се пробва

# 1 568
In Time пращат смс и след 10-15 мин. вече са на адреса и звънят Simple Smile донесоха ми значка от Queens, просто пусната ей така в един голям плик. На нея пише "Забавният", поне да беше в женски род...

# 1 569
Смс-а от Ин тайм при меше от 10 сутринта и ей сега ми се обади куриера, достави я.
Моята значка е забавната Grinning Поне е в женски род.

# 1 570
Влизам да помрънкам и да предупредя, че проблемите със Спиди започнаха (за София), а уж сме още далеко от Коледа! От четвъртък имам 2 пратки - едната е с наградата от форума Сайкълбаланс, а другата е поръчка от магазин с наложен платеж и нито една от двете не пристига... В смс са написали даже в колко часа в четвъртък да ги очаквам, да им имам точността!

# 1 571
За клиенти на ОББ, с активирано мобилно банкиране ОББ Мобайл до 27.10.2019 г.:
https://www.ubb.bg/files/oficialni-pravila_22.10.19.pdf

# 1 572
Влизам да помрънкам и да предупредя, че проблемите със Спиди започнаха (за София), а уж сме още далеко от Коледа! От четвъртък имам 2 пратки - едната е с наградата от форума Сайкълбаланс, а другата е поръчка от магазин с наложен платеж и нито една от двете не пристига... В смс са написали даже в колко часа в четвъртък да ги очаквам, да им имам точността!

С този куриер от доста време има проблеми. Нещо се случва в софийската им централа. Масово се бавят пратките.

# 1 573
  • при късмета
Ако с наложения платеж трябва да платиш и доставка, освен стоката имаш право на компенсация, т.е. да ти е безплатна доставката, защото се бави повече от 3 дни. но за целта трябва да се свържеш с тях и да я поискаш, а свърването често е мисия невъзможна. И като се свържеш трябва да ги натикаш и за пратката и за компенсацията, защото се правят на ощипани, а много добре знаят, че са длъжни да я дадат тази компенсация

# 1 574
Ей сега тъкмо това ще направя! Багодаря Ма ко Heart
Псах им във Фейсбук - отговарят бързо, но уклончиво...

Изтеглени са потребителите, които печелят продукт по избор от линията Starwax от играта на Mr. Bricolage.
Това са:

lapenceto71
Donnyy
gerry_gr

Честито!

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 14:30 от beki8

Общи условия

Активация на акаунт