Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 962
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 545
За мен и те са измамници и не се занимавам с техните билети и игри. Преди 3-4 години им вярвах донякъде, но сега не.

# 1 546
Аз познавам хора, които са печелили малки суми (не много малки - единият беше с 20 000) и са си взели парите. Нямам причина да не им вярвам.

# 1 547
Никога досега не съм се включвала да пиша тук въпреки ,че ви чета всеки ден , но не се стърпях и сега ви пиша по повод НЛ моят мъж спечели преди няколко месеца от нея крупна сума и ви казвам ,че тя е истина и парите ни ги преведоха веднага

# 1 548
# 1 549
  • у нас
Всеки е свободен да вярва в каквото иска /визирам НЛ/. То има още хора, които не вярват и на сайтовете за колективно пазаруване и твърдо са убедени, че е измама.

Гери, не пускай два последователни поста. Има бутон редактирай.

# 1 550
]Благодаря извинявам се

# 1 551
А дали участват насипните ядки на Ройс, които продават в пекарната в Кауфланда в Пловдив?
Според правилата - не участват.
Участват само  4вида:  ROIS Бирен фъстък 160 гр.,  ROIS Коктейл микс 150 гр.,   ROIS Печен фъстък 160 гр. и Печени белени фъстъци с морска сол 140 гр.

# 1 552
Тези Роис и те пускат игри с по 5 награди. Хич не мога да се занимавам. Smile
Надявам се на последното теглене на Лъвчето. Animal Lion Smile

# 1 553
Аз познавам двама спечелили по 10 к и един кола,но като човек работещ в хазартния бизнес,знам колко е малък процента печалба и въобще не си губя парите там.

# 1 554
Така е, нормално е да е малък шансът, но все пак хората се надяват на късмета си.
Сега се сетих, че имам и една позната, която си купила кола от човек, който я спечелил в студиото на НЛ (тези, които раздават при първата игра със стъпките).

# 1 555
И наша роднина спечели 20000,дадоха й ги. Вярно,че шанса е малък,но все пак го има и си пробват хората. Аз рядко взимам,повече от 20 лв май не съм печелила,но пък играем в Уинбет и сме теглили доста пари от там. 😃

# 1 556
Аз ще взимам сега за Коледа, все по празници пробвам, но с малък успех Simple Smile Майка ми купува няколко пъти в месеца - дано да спечели...

# 1 557
  • Велико Търново
Благодаря още веднъж, Силвия! Вече и аз си имам бадж Simple Smile

# 1 558
https://
Някой може ли да ми каже в Кауфланд дали има ядки Ройс?

Относно играта на Ройс - бях видяла реклама във фейсбук и си купих няколко пакета бял слънчоглед, днес обаче прочетох условията им в сайта - не само че участват определени видове ядки, но има и минимална сума.

Копирам за по-лесно:

Участието в играта е обвързано със задължителна покупка на следните продукти в периода на играта, за по-кратко наричани „промо продукти“, а именно:

ROIS Бирен фъстък 160 гр.;
ROIS Коктейл микс 150 гр.;
ROIS Печен фъстък 160 гр.;
ROIS Печени белени фъстъци с морска сол 140 гр.

Стойността на закупените промо продукти трябва да е:

а) не по-малко от 20 лева за награда ТЕЛЕФОН, независимо от броя на регистрираните касови бележки. Броят на регистрациите, с които участва всеки регистрирал касова бележка за тази награда трябва да е кратен на 20 лева.

и

б) не по-малко от 10 лева за награда ТЕЛЕВИЗОР или над 10 лева, независимо от броя на регистрираните касови бележки. Броят на регистрациите, с които участва всеки регистрирал касова бележка за тази награда трябва да е кратен на 10 лева.

Сумата регистрирана от 1 участник се натрупва.

Аз се отказах. Успех! Simple Smile

# 1 559
Игра на Нокиа, за притежателите на автомобил:
https://m.facebook.com/notes/nokia-mobile/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0% … 1460832494099950/

Общи условия

Активация на акаунт