Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 698
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 530
Нямам смс все още но предполагам кода ще върши работа

# 1 531

От преди  малко 😍😍😍
KoTeTo91 а получи ли смс , след като въведе данните? Защото аз още не съм Frowning1 Само един код с номер на ваучер на екрана.
Може ли линк за играта?

# 1 532
  • Стара Загора
Galsis играта е с 250мл. Кока Кола бутилки, кодът е под етикета. Линка е https://mypromocc.bg/ , разбираш веднага дали печелиш Hug успех!

# 1 533
  • Пловдив
 Търся 2- 3 кода на кола със стъклените бутилки..
Давам кодове от кола пвц..имам и към 50 златни ,които стаават за симпли тейсти.

# 1 534
  • при късмета
В симпли май няма в момента никаква активност

# 1 535
  тоест лични данни?
Здравейте хора някой има ли който се е регистрирал в нашумялата платформа за надомна работа onnovost и някой може ли да сподели дали е измама или не ?
      Според мен е измама.Събрах сумата , заявих и се появи прозорец с условия, който трябва да изпълня за да взема пари....

# 1 536
Някой компетентен ще ми разясни ли тази точка от правилата на новата Лидълска игра:
"Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Законa за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта."

Да разбирам ли, че и те са от онези, които все още не знаят за промяната в ЗДДФЛ? Вече взеха да ме дразнят и ми убиват всяко желание да се включа, като знам после колко разправии ще имам, за да им обяснявам неща, които са длъжни да знаят.

# 1 537
  • при късмета
Точно това трябва да разбираш и според мен

# 1 538
Някой може ли да ми каже в Кауфланд дали има ядки Ройс?

# 1 539
Да, продават Ройс.

# 1 540
# 1 541
Докладвах постовете, които още не са изтрити, преди да прочета това:
https://m.facebook.com/groups/819793074753025?view=permalink& … =2511150445617271
Сигурно съм една от малкото, които не знаят какво е Оновост и даже не си направиха труда да разберат. Тук често ни взимат за балами и ни спамят с най - различни измами или реклами. Ще помоля г - н Божков да се включва в темата, когато се наложи. Отдавна половете не са това, което бяха и това, че сайта е БГ Мама, не означава, че само жени трябва да дискутират темите.

# 1 542
Аз пък изобщо не се хващам на такива игри. Ни в НЛ играя, ни в Дневно ли беше?! Пробвах там няколко пъти май в Дневно, нещо се изтриваше, обаче май трябваше всеки ден да участваш и не ми се занимаваше.

# 1 543
А дали участват насипните ядки на Ройс, които продават в пекарната в Кауфланда в Пловдив?

# 1 544
НЛ какво общо има с измамниците? Много хора от този форум сме печелили дребни суми от тях. Аз имам спечелени малко над 300 лв, без да вкарвам абсолютно нищо в сайта. Жалкото е, че станаха алчни и вече не дават бонуси.
Може пък сега за Коледа да пуснат нещо...

Общи условия

Активация на акаунт