Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 576
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 515
Както ти се изписва имейла - там няма заложен формат.

# 1 516
За това става въпрос

# 1 517
  • София
Напиши имейла ръчно, буква по буква, а не да цъкнеш запаметния от браузъра.

# 1 518
Видях това, докато гледах Талантите.
Цитат
OMV Bulgaria
Часовникът ще се превърти назад, но ние превъртаме напред и сме подготвили нещо за твоя понеделник. Ела на 28 октомври между 6:30 и 11:30 и вземи подарък – Viva еспресо или капучино. Очаквай още изненади по повод 20-годишнината ни!

# 1 519
Как се печелят тези емблеми в май спаркс
Аз ги спечелих, като в дадена категория публикувам стори, и слагам поне 7-8 от думите в червените поленца, но да са свързани. Например "откривам свобода в пътешествие с лодка в езеро и планина с мил приятел", копирам и някакъв текст свързан с езеро или планина. Добавям и стикер. По 4-5 такива опита имам в категория и получих емблеми.

# 1 520
  • Велико Търново
Благодаря, Силвия!

# 1 521
  • Пловдив
Kris ka, пробвай с главни букви  Wink

# 1 522

От преди  малко 😍😍😍

# 1 523
Напиши имейла ръчно, буква по буква, а не да цъкнеш запаметния от браузъра.
Стана по този начин, благодаря.

# 1 524
За Opticlasa как се участва

# 1 525
Много ми е нужен ваучер за очила, да помрънкам малко 😀, над 20 кода съм вкарала и без резултат.

# 1 526
Здравейте хора някой има ли който се е регистрирал в нашумялата платформа за надомна работа onnovost и някой може ли да сподели дали е измама или не ?
      Според мен е измама.Събрах сумата , заявих и се появи прозорец с условия, който трябва да изпълня за да взема пари....
Какви са условията

# 1 527
  • Samokov
Здравейте хора някой има ли който се е регистрирал в нашумялата платформа за надомна работа onnovost и някой може ли да сподели дали е измама или не ?
      Според мен е измама.Събрах сумата , заявих и се появи прозорец с условия, който трябва да изпълня за да взема пари....
Какви са условията
              Да прочета 128 новини още

# 1 528
  • Стара Загора

От преди  малко 😍😍😍
KoTeTo91 а получи ли смс , след като въведе данните? Защото аз още не съм Frowning1 Само един код с номер на ваучер на екрана.

# 1 529
Номерът на ваучер сигурно е самият ваучер - и в играта на Лайън е така, дават номер, който се въвежда преди да се завърши поръчката и сумата намалява.

Общи условия

Активация на акаунт