Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 809
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
И аз не играя за неща, които не ми трябват. А се имам за умерено хазартен тип. Тук вече няколко форумни игри ги пропускам. Но всеки си знае. Отдавна не обръщам внимание на кой какви са му мотивите. То като чета какви шашми се правят с далеч по-значими награди, форумините не ме учудва.

# 1 591
  • София
https://www.dallmayr.com/de/ilovedoro/

имам 1 код, но има шанс да е регнат вече.
Това ми напомни как преди 2-3 години спечелих на дъщеря ми 200 евро за колело. В българския Лидл бяха пуснали немско какао с кодове. Купих 2 опаковки, регистрирах ги и едната спечели.  Laughing  Е, после трябваше да доплати още толкова, за да си купи колело.  Wink

Досега четох правилата на новата игра на Спаркс с екскурзия до Йордания. Данъците май се поемат от печелившия, а не от Кока-Кола. Отделно, че се играе по двойки. Ако искаш да бъдеш с приятел, то и двамата трябва да имате профили. Но поне печелившият няма да е сам, защото Кока-Кола обичат да раздават екскурзии за 1 човек.  Laughing

В едно кошче видях да стърчи бутилка от Кока-Кола със златна капачка. Laughing Да не би за новата игра капачките да са златни?

# 1 592
agnesana,търся някаква логика,знам ли. 😃 Все пак ако имахме малко бебенце наоколо,можех да се включа,но нямаме. Изобщо не се ядосвам и аз на такива неща. Явно е скучно и няма хубави игри,та се мятат на всичко. 🤣

# 1 593
  • София
И аз сега чопнах една златна капачка от бутилка на улицата. Ама ще ги събирам за новата игра с телефоните и часовниците.

# 1 594
Днес видях в магазина, но не взех - за играта на Кола Зеро, капачките са сребърни.

# 1 595
При нас в Бамболино я има тази игра на Пуфис. Първия път ни се паднаха картонените кубчета, а тази вечер книжката. Гледах, че има и одеялце, ще видим ще ни се падне ли. Струва ми се, че всяка скреч карта печели. 😁
Според мен тези, които печелят неща, които няма да ползват, играят за да ги дадат на някой познат. Е, не изключвам и варианта с продажбите в олх. 😁

# 1 596
От стари игри на Пуфис имаме първа кола и дървен пъзел, които много експлоатирахме вече, но сегашните ще ги пропусна, че то дебелите картонени книжки изяждаме та тези хартиени кубчета и книжки хич не ги виждам да оцелеят. Joy

# 1 597
И аз печеля гел за зъбки,първа награда от форума ми е.Има ли срок до кога трябва трябва да се сподели мнение,малката е на 2.5 мес.

# 1 598
От стари игри на Пуфис имаме първа кола и дървен пъзел, които много експлоатирахме вече, но сегашните ще ги пропусна, че то дебелите картонени книжки изяждаме та тези хартиени кубчета и книжки хич не ги виждам да оцелеят. Joy

Здравички са. Засега само най-малкото кубче си замина, но книжката е трудна за късане като гледам. 😂
Ето снимки
Скрит текст:
Скрит текст:
😊
И аз съм с гелче от форума. Без това на моя от няколко седмици ръцете са му все в устата. 🙆 Имах едни таблетки на Дентокинд, но не съм ги търсила, да видим ще ми даде ли да го мажа с гела. 😁

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 21:05 от ~Carolina~

# 1 599
  • Пловдив
И аз печеля гелче. Ползвам същото за малкия. За сега са избили само 2 зъба и е много зор. Няма много ефект от гелчето ама аз продължавам да го мажа. Тъкмо ще свършва тубичката, така че ще ми е от полза.

# 1 600
Carolina, благодаря за снимките. Изглеждат много добре всъщност. Ще проверя дали ги има в ДМ пък може и да се пробвам.

# 1 601
В ДМ е свършила играта им,уж редовно ходя,а не съм я видяла и аз,явно не е имало плакат,а само на щанда с пелените е имало обозначение.

# 1 602
Офф, тази игра на Боровец ми беше толкова смотана, че все отлагах да участвам. Тази вечер се наканих и гледам била до 18-ти. Flushed Изпуснах кофата с какаото 🤣 Ще продължавам да си ги купувам какво да правя. 😁

# 1 603
Добро утро.Да ви кажа моето наблюдение.Играя в Спаркса за слушалки откакто са ги пуснали.Две седмици играя с по над 30-40 билета.Влизам в платформата,чакам тегленията с нетърпение и ....Голямо нищо.Тази седмица си взех само един билет,бях забравила даже кога теглят.Снощи влизам да се регистрирам капачките и "честито,ти спечели яки слушалки".😂😂😂.Същото беше като спечелих и мини колонката.Иначе успех на всички с новите награди.Да не би да знаете Омо кога ще пуснат анкетата?

# 1 604
Правилно ли чета с разбиране, че Спаркса е до 31.12.2019?

Иначе мрънкането тук помага, най-накрая съм с ваучер за очила от малките шишета КК😁

Общи условия

Активация на акаунт