Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 754
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 605
Спаркс е завинаги - само сменят наградите Simple Smile

# 1 606
Добро утро.Да ви кажа моето наблюдение.Играя в Спаркса за слушалки откакто са ги пуснали.Две седмици играя с по над 30-40 билета.Влизам в платформата,чакам тегленията с нетърпение и ....Голямо нищо.Тази седмица си взех само един билет,бях забравила даже кога теглят.Снощи влизам да се регистрирам капачките и "честито,ти спечели яки слушалки".😂😂😂.Същото беше като спечелих и мини колонката.Иначе успех на всички с новите награди.Да не би да знаете Омо кога ще пуснат анкетата?
и друг път съм писала, около 2 г вече играя в Спаркса - като изключим ваучерите за спорт депо лятото, още нищо не съм спечелила, няколко пъти съм мрънкала тук, еми не помага /поне на мен/:laughing:
За протокола - нищо не чакам, време е за нови награди.
Понеже съм пушач се включих в играта на Мерелин /предните им игри с мноооогоо кодове съм участвала и нищо не съм печелила. Сега 4 кутии - 2 запалки и 2 "джаджи" за закачане на телефон Laughing /"страшни" награди, ама не съм валат/

# 1 607

Очакваме Услугите да бъдат достъпни до 23:59 часа на 31 декември 2019 година.

Това е от Условията.

Аз между другото ги питах и ето отговора:

Настоящият етап на дигиталната платформа MySPARX приключва на 31 декември 2019г. в 23:59 ч. местно време. При удължаване на периода, срокът ще бъде добавен в официалните правила на сайта на MySPARX.

Благодарим ти.

Поздрави,

Екипът на MySPARX

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 08:20 от evhen

# 1 608
  • София
На мен ми е интересно защо играят хора дето нямат деца на възраст за никнещи зъбки. Хорската алчност граници няма. Шамар да е, на аванта да е!
Тези които играят макар че нямат малки деца са просто прекалено пристрастени хазартни личности и тях ги кефи това ,че печелят. Това че не им трябват наградите не е причина да не си пробват късмета. После това което не им е нужно естествено го продават, за да не се зариват с ненужни неща. Така е като те влече хазарта, а тези игри са си един вид хазарт нищо че наградите не са парични, все пак се надяваш на късмета си за да спечелиш.

Аз не играх, въпреки че реално това е продукт, който се ползва вкъщи, но не съм го ползвала за никнещи зъби. Първият път, когато си го купих, беше, когато при един припадък си бях отхапала парче от устната. С него - хвана коричка и заздравя за нула време - иначе не спираше да кърви. Та - това е продукт, който може да се ползва за всякакви рани в  устата. Но след като са обявили, че е за никнещи зъби - ами не участвах.

# 1 609
Скрит текст:

Очакваме Услугите да бъдат достъпни до 23:59 часа на 31 декември 2019 година.

Това е от Условията.

Аз между другото ги питах и ето отговора:

Настоящият етап на дигиталната платформа MySPARX приключва на 31 декември 2019г. в 23:59 ч. местно време. При удължаване на периода, срокът ще бъде добавен в официалните правила на сайта на MySPARX.

Благодарим ти.

Поздрави,

Екипът на MySPARX

Вече няколко години го удължават. Не вярвам да спрат сайта - такива сайтове(на които се регистрират кодове от капачки на КК) има във всички държави.

# 1 610
  • Сливен
Поне качете цялото нещо, а не едно изречение...Ето за какво става дума.

# 1 611
Понеже съм пушач се включих в играта на Мерелин /предните им игри с мноооогоо кодове съм участвала и нищо не съм печелила. Сега 4 кутии - 2 запалки и 2 "джаджи" за закачане на телефон Laughing /"страшни" награди, ама не съм валат/
Има ли някъде списък на участващите обекти?

# 1 612
  • София
Добро утро.Да ви кажа моето наблюдение.Играя в Спаркса за слушалки откакто са ги пуснали.Две седмици играя с по над 30-40 билета.Влизам в платформата,чакам тегленията с нетърпение и ....Голямо нищо.Тази седмица си взех само един билет,бях забравила даже кога теглят.Снощи влизам да се регистрирам капачките и "честито,ти спечели яки слушалки".😂😂😂.Същото беше като спечелих и мини колонката.Иначе успех на всички с новите награди.Да не би да знаете Омо кога ще пуснат анкетата?
и друг път съм писала, около 2 г вече играя в Спаркса - като изключим ваучерите за спорт депо лятото, още нищо не съм спечелила, няколко пъти съм мрънкала тук, еми не помага /поне на мен/:laughing:
За протокола - нищо не чакам, време е за нови награди.
Как става играта на Мерилин?! Четох в сайта им, че е със скреч карти, обаче всички магазини за цигари около нас +Инмедио казаха, че нямат и като дойде "промоцията" щяло да има плакати.

# 1 613
Има ли някъде списък на участващите обекти?
ами аз списък не намерих, минавам през квартални магазинчета, питам дали имат скреч карти на Мерелин - ако ДА си купувам от тях цигари, ако НЕ - си продължавам  Laughing

# 1 614
Игра на Мустела във фейсбук: https://web.facebook.com/MustelaBulgaria/photos/a.39172929755430 … ype=3&theater

И още една, на списание "Девет месеца": https://web.facebook.com/spisanie.9meseca/photos/a.1324487334493 … ype=3&theater

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 09:35 от magy_b

# 1 615
  • София
И аз сега чопнах една златна капачка от бутилка на улицата. Ама ще ги събирам за новата игра с телефоните и часовниците.
Коя е новата игра, нещо съм пропуснала.

# 1 616
# 1 617
И аз сега чопнах една златна капачка от бутилка на улицата. Ама ще ги събирам за новата игра с телефоните и часовниците.
Коя е новата игра, нещо съм пропуснала.
И аз чета, но и аз съм пропуснала тази игра..

# 1 618
# 1 619
  • София
Напред имаше снимана бутилка на кока кола с награди телефони и часовници. Но, кога ще започне, не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт