Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 611
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 620
Ето за тази предстояща игра става въпрос:
Нова игра в mysparx. На бутилката няма никаква информация за периода обаче.

# 1 621
Ама какво им става с тези колонки?! Само това ли е награда. 🙄 Как пък един не измисли нещо различно...

# 1 622
Хубави колонки Simple Smile Купувам чипс от време на време, така че сигурно поне ще опитам да спечеля.

# 1 623
Aз имам от Орео,отделно ММ е фен и само купува разни такива,по-големи и силни де,но пак колонки. За това искам други награди! 😃

# 1 624
Да се похваля с награда от DM скаутите, избрана съм за тестер на новия крем с алое, отдавна му се чудя и ето сега ще имам възможността да го изпробвам!

# 1 625
Да се похваля с награда от DM скаутите, избрана съм за тестер на новия крем с алое, отдавна му се чудя и ето сега ще имам възможността да го изпробвам!
Ехее, и аз. За пръв път печеля от ДМ скаутите, супер награда, много се радвам. А Нестле лайън кога трябва да обяват последните печеливши?

# 1 626
  • София
Хем аз снимах и качих бутилката, хем не разбрах, че са часовници и телефони хахах. Ето и срока, имало го на бутилката. В бързината не съм видяла първоначално... Капачките са бели.

# 1 627
И аз съм от спечелилите от DM скаутите. За първи път участвам за някаква награда

# 1 628
Благодарности на ма ко, ето го отговорът от Спиди:

Направихме обстойна проверка във връзка с подаденият сигнал от Ваша страна за пратки с номера  0000 и 0000. След проверката е установена техническа грешка, поради което пратките не са били разпределени за куриер и доставката не е извършена в срок.

Поднасяме извинения от името на целия екип на Спиди АД във връзка с причиненото неудобство и невъзможността да изпълним в срок поетите ангажименти.

Съгласно Общите Условия на „Спиди“ АД, за недоставена в срок пратка, на територията на Р. България, потребителят не заплаща стойността на услугата по съответната пратка.

Стойността за извършване на услугата по товарителница 00000 е коригирана за сметка на Спиди няма да бъде таксувана на платеца на услугата, който в случаят е фирма ..... ЕООД (форумната игра). Услугата по товарителница 00000 също е коригирана за сметка на Спиди и няма да бъде таксувана на платеца на услугата, който в случаят сте Вие.

Използваме случая да Ви благодарим за предоставената обратна връзка, тъй като тя е важна за нас с цел да сме в състояние да предоставим на клиентите си очакваното качество на обслужване, изключително признателни сме, че ни информирате за подобни случаи в нашата работа.

Към момента пратка с номера 00000 и 00000 се намират в разпределителен център на Спиди и ще бъдат пуснати за разнос до адреса по товарителница възможно най-скоро.

При необходимост от допълнителни въпроси, оставаме на разположение.

Поздрави,
Екипът на Спиди

# 1 629
Игра на АЕГ, изисква и споделяне във фейсбук: https://www.aeg.bg/local/promotions/igraite-i-spechelete-s-aeg-c … q5Y0ApG5--8Ho6O8c

# 1 630
Здравейте, някой спечелил ли е покана за парти  от Мастика Карнобат?

# 1 631
Къде виждате наградите на скаутите на ДМ?

# 1 632
Ще се включа в играта на чипса за колонките. Ние си хапваме всякакъв чипс, от Прингълс има няма 30 бях взела и нищо не спечелих Grinning
От Марети също не иска да излезе една колонка, та ще се пробваме с Chio.
Мен много ми хареса държача за телефони от Мерелин, но ние не пушим и затова не участвах...

Да се похваля - избрана съм от ДМ скаутите, за първи път се ригистрирах там.

# 1 633
  • София
Не играя в игри за бебешки и детски артикули - нямам близки бебета и не искам да отнемам нещо, което би свършило работа на някое бебенце и майка му. Когато ме видите да участвам в игри за бебета, значи ми се е родило внуче  smile3522
Спечелих най-готината си награда - релакс стол от Виденов. Сега обзавеждаме апартамент за щерката, идеално ще и пасне. Аз няма да сядам на него, защото е до 100 кг, още не съм ги стигнала, ама не искам да го повредя.  Joy

# 1 634
  • Пловдив
Ето и първите победители от Флорина с играта на водата Angry Birds.

Печеливши
28.10.2019
Angry Birds тетрадка или нов сет FLORINA Вода

1 Елеонора Петкова

2 Енчо Енчев

3 Биляна Панева

4 христина оджакова

5 Александър Петаков

6 Диана Дакова

7 Димка Калайджиева

8 Димитър Димитров

9 Тодорка Кузманова

10 Емилия Дамбарова

11 Деница Стефанова

12 Георги Станев

13 Ина Кирова

14 Маргарита Златева

15 Йорданка Йорданова

16 Калин Петков

17 Красимира Димитрова

18 Стоянка Кривчева

19 Лариса Миланова

20 мартин петров

21 Валерия Величкова

22 Мария Енчева

23 Мария Ефтимова

24 Татяна Димитрова

25 Мария Кехайова

26 Петя Кривчева

27 Радослав лазаров

28 Румяна Тенева

29 Sonya Manolovska

30 Минка Минчева

31 Виолина Стоянова

32 Йоана Найденова-Джувинова

33 Ваня Савова

34 Вероника Миланова

35 Вергиния Стефанова

36 Величка Найденова

37 Зоя Михайлова

Аз и мама печелим и преди малко се обадиха за адрес за доставка.Като питах точно коя какво печели ми отговориха, че било на томболен принцип.Дано и друг се похвали, че е сред спечелилите.

Общи условия

Активация на акаунт