Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 769
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 575
In Time пращат смс и след 10-15 мин. вече са на адреса и звънят Simple Smile донесоха ми значка от Queens, просто пусната ей така в един голям плик. На нея пише "Забавният", поне да беше в женски род...

И аз получих "Забавната". Много глупава награда. Спирам да участвам в игрите на Куинс. И настолната игра замина в коша, детето й  разказа играта. Smile
Според мен или си играла с мъжко име или си отбелязала без да искаш, че си мъж и за това си получила "Забавният".

# 1 576
Куинс са имали хубави награди - примерно куфарите и пуфовете.
Проверявам Спаркс от време на време и видях нещо ново:

# 1 577
В кои магазини участват марети?Във Варна някой да е намирал играта им?Отдавна искам да купя на детето такива сламки,та ако открия,къде има я има играта,ще се пробвам.

# 1 578
Моля Моля  кой беше от Търново????
Къде има швепс тоник с игра???
В ЦБА до техномаркет няма.....

# 1 579
В Булмаг в Гранд мол я има играта на Марети, но вчера ходих и ми казаха, че са свършили скреч картите. Иначе са до 10.11. или до изчерпване на наградите. Сега не намирам списъка с магазините.

# 1 580
  • Велико Търново
Моля Моля  кой беше от Търново????
Къде има швепс тоник с игра???
В ЦБА до техномаркет няма.....
В кварталните магазини около нова болница вече няма. Мисля че са изчерпани количествата... Последно взех от магазин Ален Мак ( улицата над СПС)

# 1 581
  • София
My sparx изтеглиха печелившите Simple Smile

# 1 582
Изтеглени са потребителите, които печелят Gengigel® първи зъбки срещу ангажимент за споделяне на впечатленията от продукта в анкета. Това са:

Alize1234
natalito1
energy__
radost!
Love_fairy
marie_k
Мариета Илиева
Димитрова_87
Mila Kancheva 625993
mouse_didi85
Kristina Stoianova 610153
New B
Stella Gemella
zazu1
^SunLight^
mimka92
deindja
eclipse23
Tаня Клишева 645748
teia_86
kroki_kk
AleaPP
geri123456789
Графиня фон Вайсвурст
TaniaTanq

Kokoshy
infiniТy
Marry Grazie 629933
Мая Павлова
Moonlight92
Minie
s.tafrova
zoroma
ShikeR
Kath
Vayde Bikova
~Carolina~
p0lina
Bella_Sun_
ma6kata7
кукумицинка
Tsvetkova85
Пока777
shushumiga87
HrisAni
ednausmivka
beauty_magnolia
RainDanceMaggie
ALMIRRA
Маргарита Върбанова

Важна информация!
Печелившите трябва да изпратят най-късно до 23:59 ч. на 04.11.2019 г. своето потребителско име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и данните си за доставка (имена, адрес на офис на куриерска фирма "СПИДИ" и телефон за връзка) до следния електронен адрес: gengigel@neg.bg

Честито на печелившите! Simple Smile

# 1 583
А аз с удоволствие ще го тествам този гел за зъби, че кучешките ще ни разкажат играта Confused

# 1 584
На мен ми е интересно защо играят хора дето нямат деца на възраст за никнещи зъбки. Хорската алчност граници няма. Шамар да е, на аванта да е!
Тези които играят макар че нямат малки деца са просто прекалено пристрастени хазартни личности и тях ги кефи това ,че печелят. Това че не им трябват наградите не е причина да не си пробват късмета. После това което не им е нужно естествено го продават, за да не се зариват с ненужни неща. Така е като те влече хазарта, а тези игри са си един вид хазарт нищо че наградите не са парични, все пак се надяваш на късмета си за да спечелиш.

# 1 585

В магазин Вис Виталис

# 1 586
Аз не играх. И в други игри,където наградите не ми трябват,не играя. Но може да имат близки,на които да подарят гелчето.

# 1 587
Печеля гел за зъби. Малкия е на 10 месеца и ще го пробвам с удоволстие. Не играя за неща щ, които не са ми нужни. Пазя си късмета само за хубавите игри Simple Smile

# 1 588
Аз не играх. И в други игри,където наградите не ми трябват,не играя. Но може да имат близки,на които да подарят гелчето.

Казваш, че на тия хора всичко би им свършило работа Joy Ако не може да се продаде, то ще му се намери мястото.
Няма лошо Thinking

# 1 589
3-4 пъти участвам в Марети и все е опитай пак. Днес взимаме малката от яслата, а тя е голям фен на Марети. Започва да мрънка в магазина, взимаме един пакет, дават ни огромно тесте скреч карти. Давам й тя да тегли....и....колонка. 🤣 Жената на касата чак пита имат ли такова нещо. Явно за първи път им се случва да се пада. Нейн е бил късметът. 😊

Общи условия

Активация на акаунт