Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 593
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 650
В ДМ бяха големи разправии. Искаха лични карти за да си вземеш наградата. Продавачките бяха изключително нелюбезни, изобщо не им се занимаваше.
Аз не съм имала такъв проблем с вземането на наградата. Дори ме нямаше в списъка и момичето отиде да се обади в офиса да ѝ изпратят новия списък и ми даде наградата същата вечер, въпреки че знае, че съм всеки ден в мола (там тренирам). Онзи ден пък ме съветваха как да си комбинирам продуктите на Жилет за играта за камера. Винаги са били любезни и отзивчиви (поне в "нашия" филиал).

# 1 651
И аз не съм имала проблем. Не знаеха за какво става дума, но бяха любезни. Ходиха някъде да проверят и ми дадоха наградите.

# 1 652
Изтеглени са късметлиите, които печелят награди от играта на UniCredit.
Това са:
Брандирана точилка и дъска за рязане UniCredit Bulbank печели:
beki8
Скрит текст:
(разспамила съм се явно Laughing )
Брандирана дъска за рязане UniCredit Bulbank печелят:
pepi_r
daviz
Честито!
Благодаря за споделянето!
И за въпросите долу Grinning - активно готвеща съм JoyJoyJoy

# 1 653
# 1 654
Как да публикувам рецепти в гурме томболата?Никъде не ми излиза опция

# 1 655
Имаше видео обяснение в сайта, но тъй като не ми отговориха на едно запитване, нищо не съм качвала. Несериозни нещо ми се виждат.
Искам да си изпера раницата от Спорт Депо, но вътре пише, че може да се почисти само с мокра кърпа, без препарат и да не се пере. Някой рискувал ли е да я изпере на ръка или с деликатно пране?

# 1 656
Имаше видео обяснение в сайта, но тъй като не ми отговориха на едно запитване, нищо не съм качвала. Несериозни нещо ми се виждат.
Искам да си изпера раницата от Спорт Депо, но вътре пише, че може да се почисти само с мокра кърпа, без препарат и да не се пере. Някой рискувал ли е да я изпере на ръка или с деликатно пране?
Каква е като модел? Аз на пума и рийбок ги пера в пералнята, ама на много ниски градуси и ниски обороти.

# 1 657
Пума е, благодаря! Ще рискувам. Притесняваше ме отделението за лаптоп да не го съсипя. Не че го използвам, ама знам ли дали от някоя игра няма да уцеля свестен лаптоп. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 658
Каква е като модел? Аз на пума и рийбок ги пера в пералнята, ама на много ниски градуси и ниски обороти.
всички раници  ги пера в пералнята, точно както си описала, ниска температура и ниски обороти, но ако вътре раницата изглежда като гумирана /не знам как точно се води това покритие отвътре, което да не пропуска вода/ тези раници ги пера на ръка с една гъба, иначе в пералнята това покритие се нацепва и започва да се рони /примерно раницата на лонгсдейл/

# 1 659
Във Фб отговарят относително бързо (обикновено на следващия ден).
Но на имейл още не са ми отговорили. Попитах ги кога ще изпратят подробности за екскурзията до Македония. Докато не пратят нещо, няма да пиша повече.

Аз пък последно прах раница на Капа в лиген и с гъба за миене на чинии (и доста прах за пране) - нищо не й стана. Simple Smile

# 1 660
А ДМ не са изгубили нищо - онова не беше валеж, просто ги дебнахме във форума и обрахме съществуващи награди (а не повече от предвидените).
Да, но според мен продавачките са се оплакали, че все едни и същи са ходили да си искат наградите. И затова на следващата им игра беше с по една регистрация от ай пи адрес. Тази година мисля, че няма да има коледна игра, сигурно пак ще пуснат по 1 кутия на магазин т.е. игра с покупка.

# 1 661
Не са едни и същи - аз тогава спечелих награди на поне 5 човека и им дадох талоните и те си ги взеха (похвалиха се, че са ги взели) Simple Smile А продавачките не знаят, че аз съм им спечелила наградите.

# 1 662
И аз така, но тук много се коментираше и качваха снимки на взети награди. И си мисля, че цели семейства са ходели по магазините за тях. Оттам нататък вече става досадно. Smile

# 1 663
И аз съм с награда от DM скаутите

# 1 664
Аз взех моята награда, тази на баща ми и на един колега. Всичко останало си отиде при хората - не съм им го искала, просто ми беше забавно да играя (работата ми е скучна).

Общи условия

Активация на акаунт