Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 605
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Днес взехме 2 талона от Кауфланд - единият печели 1 лв, а другият код. ММ се изкефи на самата идея, че печели (левчето беше в неговия талон).
Чиповете бяха намалени, но нищо с промоционална лента.

# 1 636
да помрънкам - МРЪН - на хлапето едно приятелче без да иска детето, безвъзвратно му счупи малкото Нинтедно, и сега повече от всякога се надявам да му спечеля от тик - так едно /което ще донесе дядо Коледа естествено / laughing: та в кой ден се обаждаха на спечелилите

# 1 637
  • Телиш/Плевен
В плевенския Лайф в Девети квартал има игра на Капи - при покупка на два сока по литър може да се спечели чаша.
Ето я чашата: Heart Eyes
Скрит текст:

# 1 638
Ето и първите победители от Флорина с играта на водата Angry Birds.

Печеливши
28.10.2019
Angry Birds тетрадка или нов сет FLORINA Вода

1 Елеонора Петкова

2 Енчо Енчев

3 Биляна Панева

4 христина оджакова

5 Александър Петаков

6 Диана Дакова

7 Димка Калайджиева

8 Димитър Димитров

9 Тодорка Кузманова

10 Емилия Дамбарова

11 Деница Стефанова

12 Георги Станев

13 Ина Кирова

14 Маргарита Златева

15 Йорданка Йорданова

16 Калин Петков

17 Красимира Димитрова

18 Стоянка Кривчева

19 Лариса Миланова

20 мартин петров

21 Валерия Величкова

22 Мария Енчева

23 Мария Ефтимова

24 Татяна Димитрова

25 Мария Кехайова

26 Петя Кривчева

27 Радослав лазаров

28 Румяна Тенева

29 Sonya Manolovska

30 Минка Минчева

31 Виолина Стоянова

32 Йоана Найденова-Джувинова

33 Ваня Савова

34 Вероника Миланова

35 Вергиния Стефанова

36 Величка Найденова

37 Зоя Михайлова

Аз и мама печелим и преди малко се обадиха за адрес за доставка.Като питах точно коя какво печели ми отговориха, че било на томболен принцип.Дано и друг се похвали, че е сред спечелилите.

Къде намерихте такава вода? Simple Smile

# 1 639
Вода на Флорина има в Кауфланд.

# 1 640
Къде виждате наградите на скаутите на ДМ?

Във фейсбук като коментар под поста, в който обявяват началото на всяка такава акция.

# 1 641
Изтеглени са късметлиите, които печелят награди от играта на UniCredit.
Това са:
Брандирана точилка и дъска за рязане UniCredit Bulbank печели:
beki8
Скрит текст:
(разспамила съм се явно Laughing )
Брандирана дъска за рязане UniCredit Bulbank печелят:
pepi_r
daviz
Честито!

# 1 642
Ау, веднага да се провери дали всички спечелили готвят активно и смятат ли да използват редовно точилката и дъската за хляб.

# 1 643
хаха Smile Да ги дадат на тези, които ще ги ползват редовно. Smile

# 1 644
Аз не си ползвам всички колонки, но пак ще играя - игрите са с покупка, щом искам, ще си правя колекция))

А иначе би ми харесала игра с награди няколко хиляди ваучера за Лили или Дм, но поне по 30 лв, за да се запася с козметика за няколко години напред.

# 1 645
Дм вече не ми се вярва да пуснат хубава игра след миналогодишната коледна излагация, Юск също. Сигурно ще пуснат игри, но с по-малко награди.

# 1 646
Юск всяка година пускаха календар. Ако сега нямат, значи наистина са оценили предишната ситуация като загуба.
Но не мисля, че е станало кой знае какво - с този ваучер за 25 лв, си взех тоалетка за 225 (т.е. доплатих 200) - може и други хора да са ги ползвали по подобен начин, което е по-скоро реклама.
А ДМ не са изгубили нищо - онова не беше валеж, просто ги дебнахме във форума и обрахме съществуващи награди (а не повече от предвидените).

# 1 647
Днес си изхарчих ваучера от Офис 1, такъв зор не бях виждала да изхарча 30лв JoyJoyJoy
Купих кутия с химикали, джобове, флумастери за детето. Мислех си, че ще има книжки, но нямаше. Аа, и някакъв препарат Медикс взех. Като цяло супер скъп магазин, сега разбирам защо в нашето Хасково отдавна затвориха магазина на Офис 1.

# 1 648
Мисля да си взема магнитна дъска (или две)...

# 1 649
  • Пловдив
В ДМ бяха големи разправии. Искаха лични карти за да си вземеш наградата. Продавачките бяха изключително нелюбезни, изобщо не им се занимаваше.

Общи условия

Активация на акаунт