Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 999
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 260
Лили Дрогерие отваря нов магазин в гр. Силистра, ул. Симеон Велики 29, на 24.10.2019 г.
Обявили са, че на 24, 25 и 26 октомври на всяка сметка в магазина ще се прави 15% отстъпка, и че ще има 50% намаление на определени артикули.

# 1 261
  • Велико Търново
Момичета, свалила съм си тук от темата една снимка на игра в ДМ с Жилет. Там  пише обаче, че правилата са в румънския сайт на дм🙄 Не намирам нищо в нета. Някой да знае нещо? Ей за това говоря

# 1 262
Има кутия на касата на ДМ - можете да ги питате направо в магазина.

# 1 263
Който има опит с Толк панел да сподели след колко време пращат великите ваучери? Да им пиша ли,какво ли?

# 1 264
Водата на флорина една ли трябва да се купи за малка награда?

П.с и аз имам смс през ноща от speedy.

# 1 265
Който има опит с Толк панел да сподели след колко време пращат великите ваучери? Да им пиша ли,какво ли?
В правилата им пише от 2 седмици до 30 дена, но ми се е случвало да го пратят след два месеца. От писане няма кой знае какъв смисъл, защото или не отговарят, или казват, че нещо предоговарят с Емаг и затова се бавят. Но ако си по - настоятелна, може и да се сетят да ти го пратят.

# 1 266
В Талк панела вече не помня от кога не съм попълвала анкета. Пращат ми, отварям и директно ми изписва "Благодарим Ви за интереса!
За съжаление, трябва да прекъснем участието Ви в това проучване. Причините за това, могат да бъдат различни: Не отговаряте на целевата група за конкретното пручване, прекалено бързо попълвате отговорите, което дава индикация, че не сте прочели въпросите внимателно, или защото давате противоречиви отговори, или друг критерий, който е добавен от нашия клиент. Ще се радваме да участвате в следващите ни анкети.".
Техен последовател съм от няколко години - 3 или 4, но такова рязане не помня.

# 1 267
Аз нямам смс.А обикновено ми пращат към 6,когато имам пратка.За Плевен става въпрос.

Аз имам смс от 4:48. За Плевен Simple Smile
Значи сигурно утре ще докарат моите.Да знам поне как да си организирам нещата☺

# 1 268
  • оттам, откъдето започва България
Morava34 и аз още не съм си получила ваучера от Офис 1.

J_M_L, в кой магазин намери вода на Флорина?

# 1 269
  • Пловдив
Омо капсулите пристигнаха.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 11:31 от Petya Krivcheva

# 1 270
Да споделя моя опит с играта на Кока Кола - стъклените бутилки. Спечелих ваучер за Оптикласа и вече си поръчах очила.
Още като се изберат очилата има място за попълване на ваучера и
цената им се намаля със 100 лв. Доставка не се заплаща и има опция за преглед преди плащане. Вчера ги поръчах, а днес вече са при мен със Спиди. Има протокол за попълване на личните данни.
Много съм доволна от организацията на играта.

# 1 271
И моите капсули пристигнаха!
Благодаря на Омо и на bg-mamma!
Blush

# 1 272
А този сайт за регистрация като таен клиент известен ли Ви е и коректни ли са?

https://www.testernews.com/ssl/en/register.asp?code=bg

# 1 273
Това да не са тези, дето предлагаха 3 лв и да си плащаш сам пазаруването?
Никой не се хвали с ваучер от Лайън?

# 1 274
А това за тези мистериозни кутии:

https://mysterybox.best/?fbclid=IwAR1giscVMwqwS4ErUFmQWMJwbJ7sW2 … kPgeh_i59JTd2KOTA

P.S. Явно имат нещо общо с това: https://nova.bg/news/view/2019/04/25/248369/%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D … D0%B4%D0%B5%D0%BE

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 13:11 от magy_b

Общи условия

Активация на акаунт