Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 293
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 515
  • на Мелмак
Прибирам се от работа, детето плаче, баща й направил забележка. ТрЕсна ни пубертета Head Band
Ще разходя кучето малко да ми се проветри мозъка!

# 1 516
Веси, ако ще ти помогне утре ще пълня чушки с кайма, моркови и гъби. За вечеря пека 2 пици- едната е калцоне.

# 1 517
  • гр.София
Значи тая котка ще ме скъса от смях 😂 окупира торбичката и легна на нея а сега си играе с бонбоните

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 21:39 от desivalko_

# 1 518
  • София
Чудесна пакостница, да получи прекрасни лакомства! Сега се сетих как дъщеря ми беше с гипс но наполовина и по дължина на крака. Нямаше тогава такива екстри като шини. И това ще мине...

# 1 519
  • На брега на реката
Деска, бързо да й мине крачето, на малката чаровница.

Много сладка Елени и наистина изглежда по-голяма.

# 1 520
  • Бургас
Tuty, не знам кой е твоят град, но планът за утре е Рилски манастир и газ за Бургас. А и ММ не е като на Марѝ нейният да ми уйдисва на акъла.

Весело на пакостниците!
Честит празник на народните будители!

# 1 521
  • Бургас
Моите калпазани, заедно с още едно момченце, събрали цяла раница с лакомства. Утре ще се събират на парти у приятелчето им и да си ги похапнат! Обещах им кола-та ще е от мен! Щели да поканят и още един техен приятел.

Аз си лягам, че рано ще ставам за работа!
Лека нощ, момичета!

# 1 522
  • на Мелмак
Добро утро!

Селесте, ммм, усетих мекиците от манастира. Биволско мляко, ммм. Дано ви е хубаво времето и да се разходите там Grinning

Сънувах тежък сън, много реален. Доста рано кукнах, ама поне се отърсих Rolling Eyes
Подложих баклавица, имАх нужда Wink

Ще правя спагети с два вида сос за маймунните ми днес Grinning

# 1 523
Добро утро!

Честит празник!

Мериан, Руми, как сте днес?

Ети, баклавица за закуска? Одобрявам  😁

И аз този път празно нямам. МсЧ ми донесе от командировка,  после носиха разни приятели,  дето и те ходиха, още имам. И той пак отива другата седмица... Изобщо пълна грижа за лакомията ми 😁 И за гъзището.... 🤣

Петък! Много имам нужда от почивка вече. Тази седмоца беше много натоварена, нервна и изобщо не ми се ходи на работа.

Спорен ден,  банда, бързо да го избутаме!

# 1 524
  • На брега на реката
Добро утро и от мен,

Честит празник!

Ети, много рано с таз баклавица.  Laughing Ама щом е като необходимост, може!

Селесте, похапни мекички и заради мен. Не съм яла много отдавна! Лек път!

Лаленце, пропуснах снощи да пиша. Понякога, малките жестове, наистина стоплт душата и те карат да се усмихваш, но това се случва само на хубавите хора. Другите, не ги забелазват!

Хубав петък, дами!

# 1 525
Добро утро! Честит ден на будителите! Хубав празник на всички учители!

Честит рожден ден на малчо на Елени - здрав и щастлив да расте и много подаръци да получи.

Още се излежавам и не съм погледнала, но дано времето не е като вчера, че имам задачки навън, които не търпят отлагане.
Болните, вече трябва да са здрави!

Хубав ден! Почва нов месец, даже и коледните реклами почнаха! Рано ми е на мен. Обещават хубавото време да се върне - идеално ще ми е!

# 1 526
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Елени, здраво и щастливо да е детенцето!

Честит празник на Народните будители!

Коледните теми набират енерция, много ми е хубаво да ги разглеждам! Но не ми е коледно все още.

# 1 527
Добро утро!
Честит празник и от мен! Най- вече на учителите в темата! Да правят, да струват, но учениците им да си ги спомнят с добро!
Станах рано, но и рано легнах. Пенсионерска работа. На пук на лошото време ще си направя сутришната обиколка.
Мекиците и баклавата ви ме погъделичкаха по небцето. Мъка, мъкааа.

# 1 528
Изобщо не  искам да идва Коледа аз, ако може направо на март да прескочим най-добре... Ама кой ме пита.

Утре гуми трябва да сменям. И хубаво снощи целих да си извадя шапка, що не го направих... Замръзнаха ми ушаците. Абеее, подгответе се всеки божи ден да мрънкотя, че ми е студено 😁

# 1 529
  • на Мелмак
Честито на малкия на Елени!

Честит празник!

Децата искат палачинки.

Заваля, гадно, мрачно и студено е Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт