Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 700
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 585
Мони, съболезнования, гуш.

# 586
  • югозапад, под "Марков камък"
Мони, съболезнования.

# 587
  • София

Тези, които вече минаха седмокласната одисея да споделят дали децата им са се готвили сами.
Никитка, синът ми ходеше на школа по математика и на частни уроци по БЕЛ - много пари и много време Frowning1, но всички деца около него бяха по тази схема в седми клас, при някои имаше ефект, при други никакъв. Прецени си детето и ако смяташ, че се справя сама може да я запишеш в някоя школа на първите пробни изпити, за да й прецениш нивото и да видиш евентуални пропуски. Има школи, които допускат външни дечица на изпитите си срещу заплащане.
Мони, много съжалявам...покой на душата му.

# 588
Мони, много съжалявам, много сили и кураж!

Дори не съм надниквала в седмокласната тема, още ми държи влага от каката, какво съревнование, какво изхвърляне беше, и накрая....се оказа, че и без частни уроци могат да се случат нещата. Лошото е, че № 2 е по- мързеливичката

# 589
  • Canada
Мони, ужасно съжалявам Hug Сили и кураж на теб, светъл път на татко ти!

Ени, прекрасна е Синеочка, дори сърдита Heart Eyes

# 590
Мони, съболезнования! Да почива в мир! А на теб кураж и сили!

# 591
Синеочка е от моята партия, завели я при папкането и се е успокоило детето😘
Ужасен ден дотук, имам да правя сто неща и всичко става по трудния начин, вече ме боли глава.
Рая, не е ли в шести клас дъщеря ти?

# 592
Не, седми е, за съжаление

# 593
  • На брега на реката
Мила Мони, съжалявам да го прочета. Hug Светъл да е пътят на душата му.

# 594
Мони, съболезнования ...

Бубе, честито и все повече успехи ти желая. Изглежда страшно отстрани, но предполагам каква енергия ти дава. По едно време се бях замислила да запиша психология, но ме домързя 😂

Маре, да ти е жив и здрав рожденика (със закъснение), много да те радва!

Голямата не е ходила на уроци и курсове за НВО-то. Малката и тя не ходи (тази година е на пангара)
Но пък за София имам чувството, че е задължително.
Освен знанията, трябва и формата да се тренира. Много задачи за малко време. Ако се гони максимален резултат си трябва допълнително подготовка.

# 595
  • Телиш/Плевен
Мони, моите съболезнования! Cry Да почива в мир! Прегръдки от мен! Hug

# 596
Мони, съболезнования.

И аз преди 2-3 години имах такива еретични мисли, за докторантура и то на английски...но след една сертификация ми се изпaри желанието. Но пък съм Cuseco.

# 597
Не, седми е, за съжаление
ти пък, нали и това трябва да мине;)
Титина, какво е Cusecо?
Изкъпах се, чудя се дали да не полегна с книжка😀

# 598
Certified us export compliance officer...голяма титла, голямо учене.. много ги тачат тук

# 599
Рано пиле, рано пее! Но защо в събота?

Днес планирам да сменям гардеробите, да видим. Може и за утре да остане Rolling Eyes Вчера все пак мих прозорци. А трябва и да се почива.

Спокоен и топъл уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт