Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 680
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 600
  • На брега на реката
Добро утро,

Да не мислите, че не съм станала.  Mr. Green Станала съм, а съм и на работа.

Рир, почини си и утре е ден. Simple Smile

Хубав и топъл да е денят ви!

Мони,  Hug!

# 601
И аз се изюпих рано. Ще си пусна сериала, че вчера го проспах. После една бърза разходка. Готвенето и чистенето ще е от ред да мине.

# 602
  • на Мелмак
Добро утро!

Вече 5 месеца работя всеки ден, 6 дни в седмицата. Не се оплаквам много, просто искам поне още един ден почивка.
Щяхме да ходим до Банско, но малкия се събудил отдавна с болки в корема и главата. Не ме е събудил да ми каже Confused
Сега е с пробиотик. Имам едни Дофилус в хладилника, вършат чудесна работа, дано му размине. Снощи от вечерята на нас ни няма нищо, дано не е вирус!
Вчера ми беше един тегав ден, без причина. Дано днес е по-добре и малкия ми живне!
На всички вас - един хубав и слънчев ден!

# 603
  • Ямбол
Добро утро.

Мони, съболезнования. Прегръщам те.

И с двете деца съм минала седмокласната истерия. С малката тази година. И двете не са ходили на уроци. С големия като че ли имах повече време да го готвя сама, особено по математика. С малката разчитах на гимназията повече. Но тук не се борим за стотни и подготовката им стигна да влязат в желаните гимназии. При големия се оказа правилен избор, после пак сам се готви за КСК. С малката предстои да разберем.

Някакво животно се е напъхало между покрива и долната обвивка(не мога точно да го обясня) и снощи ми чукаше и стържеше, а бяхме сами с дъщерята. Все ставах да проверявам дали някой не е решил да разбива магазина. Вероятно е гарга, че се чуваше силно чукане и стържене. Като се прибере мъжът ми по обяд ще го мислим.

Слънчев и приятен уикенд.

# 604
  • Бургас
Добро утро!

Закусихме вече и ще се приготвяме за куклен театър и разходка. Няма да изпускаме слънчевия ден я. Следобед чистене и домашни.

Хубава събота, момичета!

# 605
Добро утро!

Лили,  може и да е някоя бялка, те ги правят тия работи... Обаче не знам как се решава проблемът.

Сега отварям очо аз, че  снощи окъсняхме. Можех и още, обаче се събудих...
Чака планина от чинии за миене и много храна за доизяждане. Чиниите ще ги преживея, щом нямада се готви 😁

Довечера ще се черпаваме в мама, че имаха годишнина от сватбата ❤

Кръст се мъчи май да ме стяга, не съм доволна.

# 606
Покрай предположението на Али за натрапници в дома на Лиляна се сетих за Светълчо. Някой има ли новини?

# 607
Здравейте! И аз се събудих рано, но до преди малко чистих. Да отметна това задължение, че 12.30 съм на фризьор и не знам колко ще се забавя. Но време имам и седнах с кафе.

Ети, бързо да се оправя малкия.

Али, честито на вашите! Добре да се почерпиш.Smirk

# 608
Ние станахме ранко,малката явно от градината свикна много бързо да става в 7. 🥺🙈
Ходихме по Еконти,на пазар,сега хапнахме и ще почиваме на слънце. 🤩
Ети,да се оправя детенце! 🤗
Али,МсЧ да ти намести кръстчето. 🥰😂 Честита годишнина на вашите! 🌺
Хубава събота! 🌺🤗

# 609

Али,МсЧ да ти намести кръстчето. 🥰😂 Честита годишнина на вашите! 🌺

Аха, до сега дудна, защото не отидох на йога в четвъртък, а той ме караше... 😁 Прав е де, хем си знам дереджето, хем мързелът ми е голям...

# 610
Говори ми! Сега и време имам и пак ни-що! Ма то лятото далече. 🤣

# 611
  • Germany
Благодаря ви момичета! Погребението ще е във вторник сутринта.  Починал е от перфорирана язва и спукан кръвоносен съд в корема. Неспасяемо е било положението... Сега поне не се обвинявам, че не съм била тук. Почина на любимата си вила, която е дигнал със собствените си ръце и където се чувстваше у  дома си.

# 612
Мони 🤗 Наистина нищо не си можела да направиш. 🤗

# 613
Мони, нищо не си могла да направиш. Лекарите понякога не могат. Кураж!

# 614
  • София
Мони прегръдки!Не се обвинявай,вероятно и да си била тук е нямало да си в състояние да го спасиш!

Общи условия

Активация на акаунт