Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 654
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Мони, светъл път на татко ти!

Върнах се от екскурзията и даже днес си починах от почивката. Grinning
Малко снимки:
Скрит текст:
с. Мезек-старата крепост и тракийската гробница

Дяволския мост на р. АРДА, близо до Ардино-моите снимки са безсилни да предадат красотата:

Татул:

Пещерата Утробата:
Отвън:

Отвътре:

Кромлех при с. Долни главанак(там прескачахме телен плет два пъти и ни гони онова овчарско куче:

И още много има-при с. Биволяне-Елмалъ баба  теке, скално светилище Харман кая, също Осман баба теке.
В с. Мезек посетихме и местната винарна и си купихме едно кашонче с вина(не от вината мезек на Катаржина, а местната селска винарна с уникални вина)

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 17:22 от Стейси Грей

# 616
Много хубави снимки Стейси!
Прибрах се и аз току-що. Цял ден щъкаме навън и харчим пари с девойката;)
Времето беше приказно.А сега трябва да готвя и чистя:(

Мони, пожелавам ти сили! Ако имаш нужда от някаква помощ, пиши.

# 617
Много хубави снимки, Стейси! Така ми се ходи някъде... малко разнообразие.

Днес бях на фризьор. Вече съм червена. Иска ми се по-тъмно да беше станало, но другия път. При положение, че косата ми беше черна, добре дръпна. Като за първи път.

Скрит текст:

Още не мога да се възприема...

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 21:00 от Анонимен

# 618
Стейси, мерси за хубавите снимки!
Цвети, а ТМ забеляза ли новия цвят? Те, мъжете са малко далтонисти и непукисти.

# 619
Мари, ще го види утре. Изненада.Simple Smile Не съм споменавала, но правим къща. Той де. Като има време ходи и работи. Когато стане тогава. Да има късмет да не го забележи.Angry

# 620
Ако не го забележи отиваш директно на шопинг, че да ти олекне малко.

# 621
Цвети,много ти е хубав цвета! 😍
Стейси,супер снимки!
Ние ходихме на разходка,видяхме една позната с две момченца и малките поиграха,а кучето им успя да събори Синеочка,да й нахапе опашката и да й спука новата топка,купена вчера. 🤣 Та сега се прибрахме,пека шницели и ще изпържа картофки.
Хубава вечер! 🤗

# 622
О, Мони, съболезнования! Дано е на по-добро място човекът! Знам, че каквото и да ти кажем няма как да намалим болката ти, но те прегръщам. Hug

Цвети, огън момиче си ти.

# 623
  • на Мелмак
Стейси, благодаря за снимките Heart

Цвети, много хубав цвят!

Мони, гуш Hug

Малкия, току що ми каза, че имаме подписан договор постоянно да го гушкам Joy Значи вече е по-добре! Не му спира устата!

Аз заспивам, изморена съм. Щяхме да излизаме, ако детето е добре, но майка му е заспала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 624
И ние щяхме да излизаме, ама едното семейство, от групата ни за купони, се разболя, та другата седмица ще е.
И по-добре, седи ми се вкъщи;)
Ети, много хубав договор 😘
Цвети, екстра е цветът, честито!
Ем, къде се изгуби?

# 625
  • На брега на реката
Тъкмо влизах да питам Ети, как е малчо и тя се разписала. Радвам се, че е по-добре малкия мъж.  Grinning

Цвети, страхотен цвят.

Момичета, миналата година, почти всички правихме една бърза трушийка, беше много хубава. Мисля, че Рая даде рецептата. Някой помни ли я, ще ми се иска пак да я направя.

# 626
Буболина, виж в готварската книга на темата ни.

# 627
  • На брега на реката
Погледнах, Мари! Намерих я! bouquet

# 628
На работа, Тути, и не остава много време за форум. Ти как си със зъба, може ли вече да хапваш чипсче спокойно?
Мари, в друга тема видях снимка на твоята дъщеря. Много нежно същество е. Heart Eyes
Ети, такъв договор с удоволствие да го изпълниш.

# 629
  • Бургас
Още малко и аз ще слагам на Рая туршията, но трябва да си купя по-голям съд. Миналата година що пъти я правих, че с два малки буркана, докато го отвориш и той свършил.

Цвети, честит нов цвят!

Стейси, страхотни снимки! Тази на „Утробата” отвътре е жестока.

Ети, супер договор. Да го преподписвате редовно.

Хапнахме ние и за десерт си сипах чаша бяло вино. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт