Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 653
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 630
Наздраве!

Аз не пия де, защото ще карам.

Стейси, голяма красора!

Цвети,  голяма промяна ❤ Аз те помня с мнооого дълга коса.

# 631
Благодаря, момичета!

Али, преди няколко месеца я отрязах. Беше си до кръста, черна. Реших, че искам промяна.

Тази вечер съм сама и ми е тъпо и самотно. Липсва ми ММ. След малко си правя мляко с какао и се мятам в леглото да гледам телевизия. Уж да гледам, ще откъртя на петата минута.

# 632
  • Варна
Цвети, какво си младо сладурче! Heart Eyes
Да ви разправям защо пропуснахме една крепост. Караме до края на един път и там кола. Аха да питаме къде е крепостта, а на задната седалка трескаво се обличат и покриват момче и момиче. Blush Там някъде е била крепостта, на пешеходно разстояние. Картата на тф мълчи къде е и така. Поехме нататък.

# 633
Хапвам Ем, не ме мисли;)
Всички около мен ми обясняват че съм отслабнала, аз като се гледам все съм си същата, ама заредих и тази вечер чипсче;), да не загубя форма случайно.
Бубе, тия дни и аз за туршията си мисля, ако не ми мине, мисля утре да направя една доза.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 21:34 от tuty

# 634
Стейси, а,младо. Почти 34-годишна магарица.Smile

А така, хванати в крачка.Laughing

# 635
  • Варна
Хванатите в крачка ни притесниха да търсим крайната дестинация, а лошото е, че за много обекти от 'карти' казва, че си пристигнал на местоназначението, ама всъщност не си. Още трябва да вървиш и някой да те упъти. Овчарка ни заведе точно до кромлеха, който ви показах. Хем ни спаси от кучето. Grinning
За пещерата Утробата тъкмо поехме в грешна посока през гората, и изчакаме група от млади спортисти да ни водят. Определено труден маршрут, катериш през планината поне 1.5 часа, има беседка за почивка по пътя. Връщането до пътя е около 50мин непрекъснато вървене и подтичване надолу, внимавайки да не се подхлъзнеш.
Обаче си струва.
Питайте местни, ако не намирате обекта.
За крепостта Монек ще трябва да се върнем пак.Blush
Не видяхме всичко от заплануваното.

# 636
До Монек също има едно ходене от 20-30 мин. пеш, но пък гледката си струва.
Скрит текст:
При последното ни качване имаше уникален залез,но само тези снимки намерих в телефона в момента:

Стейси,много хубави снимки. Heart

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 07:39 от Анонимен

# 637
  • на Мелмак
Добро утро!

Хриси, много хубави снимки!

Малкия е между нас с договора си за гушкане, още му е лошо, но се надявам днес да размине Grinning

Хубав ден!

# 638
Добро утро и от мен!
Тихичко си пия кафето.

# 639
  • На брега на реката
Добро утро,

И аз си пия спокойно кафенцето. 

Ети, представих си много мила картинка. Heart Eyes

Стейси, много красиви снимки. Аз също се впечатлих от снимките на "Утробата".

Тути, ми то свършиха домашните доматки, а купешките са гадни, та се замислих за нещо сезонно. Може и аз да я направя днес, ако сколасам с останалото, ако ли не, ще е през седмицата.

Дано е слънчев и топъл деня ни.

# 640
  • на Мелмак
Никакво тихо кафе, всички са будни от 7 или преди това Sunglasses

# 641
Добро утро! В неделя кукнах в 8 часа. А все повтарям, че ми се спи... така е, като трябва да ставам, не мога. Като не трябва, с петлите. Но и си легнах раничко. Сега се наслаждавам на кафето си.Simple Smile

Ети, голям сладур е малкия. Гушни го и от нас.Simple Smile

# 642
7 е нечовешки час за неделя. 🥺
Но и ние легнахме рано-към 22:30. Та съм наспана.
Синеочка пак е със сополи. 😣 Уж знам,че ще е така,амааа се изнервям леко.

# 643
  • гр.София
Добро утро 🍀
Наспана съм 😀 снощи в 9ч съм отнесла плувката! Изнасяхме 1г. на свекървата много се напрягам като се събираме с родата на ММ от към майчината му страна, Брат му е гледан от майка му, а моя мъж от баща си и втората му майка, брат му само подмята разни неща дразнещи и грозни, не го понасям, груб и невъзпитан! Добре, че мина!
Сега пия кафенце, ще правя на децата мекици, че са ме заврънкали от месец, ще заредя гювеча със зеле с ребърца и ще поизлезем, че времето ще е разкош днес. Трябва и билети за цирк да купя, че за вчера бяха свършили, а са изтипосали цирка пред нас, и няма измъкване 😁
Цвети, страхотен цвят 😍
Стейси, много красиви снимки, не съм ходила по този край, ще се поправя 🤗
Хубав ден от мен.

# 644
Добро утро!
Ети,бързо да се оправи и размине на малкия.
Ени,така е детските градини за съжаление  Hug
И аз кукнах рано рано. Пих кафе,изчаках слънцето да се покаже и ходих да снимам мъглите насреща по хълма. Сега чакам групата да стане и сме със задачи по градината за вършене. Трябва да обера чери доматите и да измисля какво ще ги правя.

Общи условия

Активация на акаунт