Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 602
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!

Ети, малчо ще се пушка,  след като изпълнявате договора ❤

И аз поспах и сега кафепия. Рязко ми се добоядисва диван и до сега гледах бои да поръчам на нашите да взвмат 😁

Ени, тъй ще е. Мойто за месец и половина, от които не е ходил 2 седмици  има 2 дни без сопол 😁 Вземаха носен секрет миналата седмица и сега е на антибиотични капки, щот излезв бактерия... По-добре е сопола, ама ...

Слънчев ден, банда!

# 646
Добро утро, ранобудни Simple Smile
Ококорих се в 8.30 и сега допивам кафето.
Тази нощ и предишната спах нормално, без болка и будене по никое време.

Ети Heart Eyes

Ени, за съжаление ще е така... дано поне минава възможно най-леко. И моят младеж се опитва да подсмърча, да видим

# 647
  • София
Добро утро!
От час и нещо съм будна.През това време успях да изпия първото си кафе и да сложа едно ядене на печката.
Много ми се иска да изчезнем някъде,но май няма да ме огрее.Единият има работа,другата има доста за учене.
Видях чудни снимки на хора и места.
Хубав слънчев ден Ви желая!

# 648
Ама аз знаех и съм подготвена,но това значи,че другите си ги водят болни. Ми не е редно. Знам,някой път няма как,работят родителите,няма кой да го гледа,обаче... На РС казаха да не се сърдим ако ги връщат болните,да си ги оставим вкъщи и нз какво,а излиза,че изобщо не се спазва. Сега се чудя дали да си я оставя. Тъкмо свикне и иска да ходи и като я оставя вкъщи,после пак рев. Ще видя до утре как ще е. То и сопол не тече,само че не е като когато е здрава.

# 649
Доволна съм от себе си - успях да свърша почти всичко планирано за уикенда. Надявам се и работата да ми спори през новата седмица, че и там бая задачки има за отмятане.

Синоптиците обещават хубавото време да не свършва. А дано!

# 650
  • на Мелмак
Много работа отметнах, че и на фризьор сколасах да отида, сега след поредните кичури съм меланж.
Малко ме Идоса фризьорката, предния път за повече дейности ми взе по-малко пари, днес само кичури и подстригване, без прическа - повече, ама.... Инфлация явно!
Трябва да мина само пода с моп и съм готова наистина Grinning

# 651
И аз съм доволна от себе си. Прах, гладих,  боядисах един диван два пъти, преметох двора. Остава само вътре да изчистя и мога дс наливам 😁

# 652
  • Canada
Добър ден и от мен! Къде се губите!

Стейси, мн хубави снимки!

Цвети, страхотен цвят! Но труден за поддръжка според моя опит с червеното.

Ети, душичка ти е Малчо  Heart Eyes

Развихрих се днес, една торба боклуци изхвърлих от моята част от спалнята. Уж гледам да не трупам и пак се събират  Crazy

Вчера взехме зимни обувки на горския, намачка ни китайчо, ходихме по магазини, имахме гости вечерта и хич не си починах. За капак ММ взе цяла кутия с кадаиф, баклава и 6 вида пасти/торти, само ги мисля сега  Mr. Green
Днес ще се опитам да поотметна задачки, че утре е почивен ден и сме на барбекю при приятели.

Хаотично пиша, хич не мога да включа на честота реалност след отпуската  Mr. Green

# 653
Днес цял следобед имах гости, преди малко изчистих и измих, сега вдигам крачетата.
Але, какво му боядиса на дивана, има дървени подлакътници ли?
Ти парно направи ли, че те мисля?
Фонс, да не живееш у нас?
И моята част на спалнята е задръстена. И в коридора работа имам, да прибера летните и да извадя зимни обувки и палта, кога ли ще е:(

# 654

Але, какво му боядиса на дивана, има дървени подлакътници ли?
Ти парно направи ли, че те мисля?

Тути, целият корпус е дървен, седалката и облегалката са дунапрен с тапицерия. Добре, че не купих нова дамаска предварително. Щеше да е кафяв с червено, в момента е кафяв със синьо и слонова кост... И това, защото боя с цвят червено вино се оказа цикламена 😡

Парно няма.  Т.е. има инсталация и подово тук там, но няма радиатори и котел. Още малко и ще зимувам в града 😊 

Изчистих! Голяма съм машина!

# 655
Аз днес се занимавах основно с харчене на пари от дивана в хола, купих самолетни билети, поръчах си чанта, 2 рокли и парфюм, а на ММ два пуловера. Пълноценен ден.  А и направих една модерна мусака, със сос пири-пири, люти чушки и накълцано на ситно пилешко месо вместо кайма. Много вкусно се получи.

Аз наскоро разчистих шкафа с обувките и гардероба и сега ми е много хубаво, много мразя да съм затрупана с неща, които не ползвам.
Али, ама ти верно си машина, кога успя да го свършиш всичкото това.

# 656
Вчера се разхождахме из Ловешко, днеска стигнахме само до Практикер и заради проблем у дома ни се размина мола. Като прочетох отчетите, особено на Али, ме е срам аз да се включа, но да кажа, че днес правих за закуска баница, а сега готвя зеле със свинско. И пак за отчета, вече си налях бяло винце  Wine Glass След малко ще изпера една пералня и ще изгладя дрехи за утре, но малко да си почина Се пак.
Разочаровах се от това колко неблагоразумно шофират хората, без да мислят за собствената си безопасност, а за чуждата да не говорим...
Тази седмица дето идва ще е доста напрегната, та си пожелавам бързо да се изтърколи.

# 657
От пълнолунието нещо съм се чалнала, друго обяснение нямам 🤣 Рядко имам такива пориви чак, обичайно отгоре отгоре чистя. Ма сега очистих и хладилника и печката и вече сериозно се тревожа за себе си. Сипвам си едно уиски и се кротвам.

# 658
  • На брега на реката
Добро утро,

Нямам нищо за казване, ама да си ви нагледам и да пожелая, една прекрасна седмица, топла, слънчева, спокойна и успешна!

Хубав ден, момичета!

# 659
Добро утро!

Ети, как е малчо?

Тути, оздравя ли котан?

ЕлиТ, завърна ли се? Как е контузеният младеж?

Румяна къде е?!

Спорна седмица, банда!

Общи условия

Активация на акаунт