Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 620
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 810
Мери, а защо не я оставят цял ден и да спи там следобяд? Малката като я видяха, че не плаче, ме помолиха още от втория ден да я оставям по цял ден, за да не привиква, че ще я вземам на обяд.
Цвети, честит рожден ден! Здрава и обичана бъди!
Мони, прегръщам те Hug

# 811
  • Бургас
Бубе, IIB съм. Години наред съм 2ра група, но това В малко ме обърка, понеже се споменават в резултатите „възпаление” и „реактивни промени”, а АГ твърди, че няма възпаление, а реактивните промени са заради възпаление от началото на годината, когато горих раничка и това сега е един вид възстановителна реакция. Тъпо го обясних, но нея я разбрах идеално Wink Преди 12 години ми правиха конизация и оттогава всяка съмнителна дума ме изправя на нокти.

Цвети, честита да си! Здрава, щастлива и обичана да си!

Мериан, много тъпо се е получило. А малката плаче, защото другите деца вече са си тръгнали, а нея няма кой да я вземе ли? А защо всъщност са накарали майка ѝ да я вземе на обяд? Трябвало е само при нужда да я извикат.

Карз, сутринта точно си мислех за теб, след като видях снимките със залеза. А децата в много правилна посока мислят. Ти за уроци ли искаш да мислят?

Мони, Hug

# 812
Цвети,да си много здрава,усмихната,обичана и успешна! Весел празник! А как се облизах като видях тортатааа! 🙈🤗🌺🎂

Мери,направо да се пробват да я оставят да свиква. При нас това беше голям гаф,дето ме викнаха третия ден,тя тъкмо беше разбрала,че трябва да седи там. Не знам и аз. Дано свикне бързо мъничето,че на мен ми се къса сърцето сутрин да я оставя и да я слушам как ме вика и плаче,а аз си излизам... 😣
Селесте,не разбрах нищо,но дано всичко е ок.
Мони,гушкам те и аз! 🤗
Карзчето да не забягва така,че не останахме тука пишещи вече. 😃🤗
Охх дремнах аз,ама ставам да оправя и да ходя да я взимам ревлата.

# 813
Мони 🤗Няма как да е иначе,  но  и това ще отмине лека полека. Изживей си мъката, ние сме тук.

Цвети, честита да си! Жива и здрава,  обичана, ценена и спокойна ❤

# 814
  • София
Селесте, дано всичко е наред със здравето!
Проблема с внучката идва от това, че лелките в градината дават противоречива информация. Дъщеря ми изпълнява това, което са й казали сутринта, а на обяд друга лелка пита що не било както тя искала. Предполагам и утре ще я вземе на обяд и от понеделник ще я оставя за сън. Това което ми се видя странно е, че още в 11 и 30 децата са по креватите. Абе и това ще мине, ама детето си го изживява, а и ние покрай него.
Ени, синеочка още ли плаче, миличката? Дано скоро го преодолее!

# 815
Даа,Мери. Сутрин се буди и пита Къде отиваме? Като й кажа на детска и се започва-не искам това клинче! Не тези тапи (чорапи)! Не тази б(л)узка. Не това яке,не тези тонки.... 😣😣😣 Ходи с едни стари маратонки,а новите седят в кутии. Мрънка до там,после вътре не иска да обува пантофите,а като я цункам за чао става драма до небето. Всеки път ме уверяват,че всико е наред после,яде си,играе,спинка вече и то с пижамата. Но раздялата е трудна. Цяла вечер обяснява,че искала тук да си седи,да си играе и да си спи вкъщи,а аз я лъжа,че няма никой,че сме на работа и няма кой да я пази и гледа тук. Не знам колко време още ще е това,но си е гадно. 😣

# 816
Пфууу, моят 7 годишен ми реве и ми разправя същото вече 6 години. Ама аз явно съм претръпнала...И филмът с дънки и блузката го играе.
Цвети, здрава,  щастлива и обичана бъди.

# 817
  • На брега на реката
Мони, прегръщам те! Hug

Карзче, радвам се да те видя! Навестявай ни по-често.

Селесте, всичко  ще е наред. Ако се притесняваш, поискай второ мнение, за да си спокойна, ама не в интернет, че винаги е страховито.

# 818
Момичета, благодаря за пожеланията! Да ви се връщат!

Работя в детска градина, яслена група. Много от децата правят сцени на родителите си-плачат, викат. Като влязат се успокояват бързо.Играят, хапват, спят. Съветваме родителите да не се застояват. Водиш, предаваш. Поне в началото, докато посвикне детето.Някои се сбогуват дълго и не е добре... Новите деца си плачат, ясно е. По-малките свикват по-бързо. Без да се имам за голям експерт, лични наблюдения. Разбира се, всяко дете е различно.
Това го пиша за малко успокоение на Ени, Мериан, Съни и изобщо всички майки и баби, които се притесняват за децата си. В периода на адаптация децата не се оставят да спят, но при нас ако детето е спокойно и не плаче-остава.

# 819
Цвети, жива и здрава да си!

Али 😘
Лежа си вкъщи, кашлям и се сополива. Пия си болинките и те така.
Довечера пропускам рожден ден, утре за годишнината не съм запазвала места никъде. Но пък съм поръчала торта.
Само да оздравея и ще хойкам 😂

# 820
  • Бургас
Еее, Руми, още ли се мъчиш? Да минава вече и да си изпразнуваш всички поводи!

Сложих най накрая туршията и заминаваме към нашите. Да си идва мм в събота, че две седмици обикаляме с децата по бабите като недарени свати.

Аз все си мислех, че госпожите ме послъгват нещо с това „като тръгна и се успокои” Wink обаче ето, на Цвети ѝ вярвам. Моята ревеше повечко на баща си и ни бяха помолили да я водя аз по възможност, че давам явно вид на по-корава Simple Smile

# 821
Аз няма да забравя втория рожден ден на моят син. Рева, та се скъса,че ще е на ясла. Ние носим торта, балони, а той реве,не иска да влиза. Оставихме го някак, аз оставих фотоапарат да го снимат с децата. Цял ден страдам защо не пуснах отпуск да съм си с него, ами тормозя детето.  А вечерта вземам фотоапарата и виждам снимка 10 минути след като съм го оставила как се залива от смях с едно момче. Следваха снимки от цялият им ден как се играят с усмивки.  И сега с училището е същото. Играе с децата,  има приятели, ама си мрънка по навик.

# 822
Руми, айде вече да минава 🤗
И аз се заредих с илачи и се надам да го сецна в зародиш, че не ми се скапва съвсем.

Гюзлеми ще правя за вечеря, че имам кори останали. Страшен дебелариум у дома тия дни, просто...

# 823
  • Бургас
Цвети, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива!

Мони, съжалявам да прочета тъжният ти пост.... Бъди силна! Прегръщам те!

Ени, Бубе, силно се надявам, че вече ще имам възможността да съм редовно с вас. Трудно ми беше без вас момичета.

Селесте, и аз много ви мисля всичките. Как са децата? Срещи с Ванини, Линчето и Катето правите ли си?

# 824
Али,оправяй се! 🤗
Цвети,друго си е така като ни даваш инфо от вътре. Надявам се и при нас да е така. 🤗
Ние хапнахме боб. 😁 Имаме и още някой и друг домат. И сладкиш с ябълки за десерт. 🐷 Свинска работа.

Общи условия

Активация на акаунт