Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 538
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 870
Чистенето на прозорци и панираният кашкавал са неща, които съм делегирала на ММ.

Днес трябва и една баклава да завъртя. Ще я пека и сиропирам др седмица

# 871
Домързя ме само като прочетох миене на прозорци. Най-омразното ми задължение. Пролетта и лятото, има време.Smile

# 872
Цвети, и аз тая такива чувства към прозорците и хамалогията им. Обаче хванах цаката. Бърша и не ми пука, как съм се справила. Колкото- толкова, я ич!

# 873
  • на Мелмак
Мисля, че намерих хора, дано работим дълго време заедно! Само това си пожелавам засега в работата.
Прозорци нямам време да мия, ММ, дъщеря ми ако се включат - ок, ако не, когато имам време тогава!
Снощи ММ ме събуди 4 без нещо, окото му се беше подуло, днес пак изкарах с главоболие. Принципно ми се излизаше, но очите направо ми парят, хапваме и лягам аз Grinning

Малкия се прибра днес с 2 шестици, много е горд от себе си, ние също, защото хич не започна добре учебната година. Добре, че ММ го натиска и се занимава с него Grinning

Чудя се дали да не отидем до Одрин, баклавички, толумбички да си вземем JoyAnimal Pig

# 874
Мари, на ендокринолог ходила ли си?
От близо 6 месеца и аз не се чувствам добре. Странни болки в яйчниците, в гърдите. На гинеколог ходих, който ме прати на хормонални изследвания. Оказа се много високо TSh, следващата седмица ще посетя ендокринолог, дано да има начин да се вкара в норма този хормон, че не съм първа младост вече.

# 875
Аз нямам болки в яйчниците, а болки едностранно и единични бактерии в урината. Та....покрай другите симптоми ме пращат на гинеколог, а не на уролог.

# 876
Ети,  идете, идете 😋

Поли, ще ти го смъкнат хормона с хапче, няма страшно. Важно е да се видят всички щитовидни хормони и антитела и жлезата на ехограф.

Маре, да минава и да заминава!

Постановката беше хубава, но мюзикълите не са моето нещо...

# 877
Али, какво гледа? Аз много харесвам мюзикъл, може би защото съчетава всичко - има фабула, песни, танци.

Отивм да правя втори опит да заспивам, че първия много кратък.

# 878
Добро утро!

Рир, Вражалец гледахме. На мюзикъл не бях ходила до сега, само веднъж на оперета, и то като дете. Предпочитам си класически пиеси сякаш.

Сега чета биографична книга за Джакомо Пучини и искам да ида на опера, макар, че предполагам, че също няма да е моето нещо.

Официално съм болничка май.  Вчера мислех, че съм сецнала работата, обаче се събудих с кашлица и сопол. И ми е спихнато...
А станах рано, защото щяхме да ходим с една дружка до Стара Загора,  че има нещо да си свърши и после на разходка. Ще пропусна, обаче. Пфффф.

# 879
Никак не ми се получи спането тази нощ. Денят ще е дълъг и крив. Поне ще е слънчев.

Болните да оздравяват - чайче, хапче, завивка, мързел и готово.

# 880
  • на Мелмак
Рир Hug напоследък все нещо не си доспивам, разбирам те прекрасно!

Добро утро!

Снощи пих хомеопатия за сън - еми наспах си се, друго е значи Grinning

Али, да се оправяш, много гадно с тези вируси.

Не мога да сколасам да отида на театър, хем кумицата работи в сатиричния, трябва скоро да се поправя Sunglasses

Днес, може би щерката ще ходи на кино с приятелка, за първи път сами. Да видим колко ще се притесня и дали бащите им ще пият кафе в МОЛ - а Joy

# 881
Добро утро и от мен.
Али, книгата за Пучини я прочетох преди повече от 20 години и ми е една от любимите. След нея взех друга, която разказваше за живота на.....еди кой си, но така и не я довърших. Първата ми беше толкова въздействаща, че постоянно я сравнявах с другите четива. След много години това се получи и с Маркес, и 100 години самота.

# 882
Добро утро!
Не е добре детето да легне в 21,а майка му в 2. 🥺😬
От половин час е будна и станах сега,нямам избор. На обяд ще лягам да презареждам.
Хубав и слънчев съботен ден от мен! 🤗🌺

# 883
  • На брега на реката
Добро утро,

Почивка съм днес,за сметка на това пък, утре съм наработа. Успокояващото е, че ще е последния работен уикенд.

Пия кафе и изчезвам на село, че не съм си ходила повече от месец.

Болните да се оправят!

Хубава събота и от мен!

# 884
  • Ямбол
Добро утро.
Не знам какво да кажа - пожелавам хубава и слънчева събота.

Общи условия

Активация на акаунт