Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 553
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 855
Защо не пробвате с невролог? Напълно възможно е болката да е неврологична и да не е свързана с гинекологичен проблем, а просто да се усеща в тази област.
Според мен една такава консултация няма да е излишна.

# 856
И аз имам такъв проблем, оказа се че е нещо свързано с гинекологията. Обясними го лекарката, обаче пусто в момента не се сещам какво точно ми каза. Появява се в дните на овулацията и беше свързано с фазата в която се намира яйцеклетката/те. Интересното е че при мен се редуваха страните...ляво и дясно. И това ми обясни жената на какво се дължи. Но съм го изтрила от мозъка си след като чух, че е нещо нормално. Остра , режеща болка...случвало ми се е като въря и да се свия от болки....ще се сетя и ще пиша какво беше обяснението.

# 857
Да, това и аз го знам, че е нормално, но моето не съвпада с овулацията, абсолютно когато си реши, без никаква зависимост

# 858
Титина, ами зависи от кой яйчник се отделя яйцеклетката, затова се и редуват страните.

# 859
 Sesylle, това ясно за редуването. Само, че при мен не се редуват- повече е десният, в единични случаи левият. Въпреки, че от изследванията при ин-витротата правя и в двата яйчника
Болката се дължи, според лекарката ми тук, а и според нещата, които изчетох днес, на появяване или спукване на фуликула. И не е по време на овулация, моя грешка

# 860
О и при мен има разлика в зависимост от яйчника. Този месец 10 дена преди цикъл гърдите ми са като гюлета,главата ме цепи,физически направо ми е зле,нямам сили,за нервност няма да споменавам. 😬

# 861
Не, не съм за невролог, определено. Казах, че имам и други оплаквания.

# 862
Привет! Снощи излязохме да се почерпим с ММ, приятно беше. Нямах настроение за други хора. Тази вечер ще видим. Хем ми се почива, хем ми се ходи на кино. Но никой филм не ми грабва вниманието...

Ели, честито на ТМ! И браво за майка ти, добри новини са това.

Мари, дано бързо минат болежките. Много е неприятно да не знаеш какво ти е...

За гинеколози говорите. И аз трябва да ида. Последно ходих преди половин година и всичко беше наред. Може да изтрая още малко... толкова ми е омразно да ходя на гинеколог. Честно, предпочитам на зъболекар да ходя пред това чудо.

# 863
Аз откакто си намерих моя гинеколог вече не ходя с нежелание.  Зимата бях последно,  но нр помня дали цито вземахме, че бях с проблем. Трябва да погледна и ако не сме да зема да ида.
И зъболечението трябва да подновя, ама от другия месец ще е.

Додих до квартирата да пусна пералня преди театъра, то нямало прах за пране...Амчи имах желание,  но нямах възможност да съм добра домакиня... 🤣 Трудна работа е да оперира човек в две къщи...

# 864
Али, и утре е ден. Аз утре ще домакинствам, макар да не обичам почивните дни да се занимавам с чистене. Но като няма кога... добре, че не ми отнема много време. За около час-час и половина бърша прах, прахосмукачка, мия пода, тоалетна, мивки и плотове. Банята през седмица. Прането е ясно, то е почти всеки ден.

# 865
Цвети, утре като свършиш всички тези дейности ми се обади да ти закича един медал. А ако ги извършиш под въздействието на махмурлук, ти давам купата!

# 866
Мари, точно ти ли го казваш?Smirk  Има опасност да препия единствено със студен чай. Или друго безалкохолно. Няма купа за мен.Smiley

# 867
ако ги свърша още тази вечер, какво ще ми дадеш?

Снощи до 1 посреднощ съм рязала месо, излезе ми мазол от ножа. Днес ще го меля

# 868
Титина, ти си стара пушка. Теб виртуални медали и купи едва ли те топлят.

# 869
Тцъ! Купата днес е за мен - измих последните прозорци, прахосмучих и постлах килимите (ще се зазимявам вече), готвих рибена чорба и градинарска супа, ходих напред-назад по задачки (15 000 крачки до тук) и сега подпирам пейката в парка с децата. За вечеря ще правя паниран кашкавал.

Честито на всички празнуващи - вчера, днес и утре - здраве и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт