Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 562
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Елит,жив и здрав да е Златото ти!

# 841
  • ту тук, ту там
Ели, честит имен ден на твоето момче. И много се радвам за майка ти! Hug

# 842
  • София
Минах,понеделник ще си взема решението.

# 843
Ели, честито да ти е златото! И браво на мама,  все така да е! ❤ Весело по сръбско!

# 844
  • На брега на реката
Честито да е златото ти , Ели. Здрав и щастлив, а за мама, нека все така да е и по-добре  да става.

# 845
Ели,честит да е ТМ,много здраве и късмет! 🤗
Мид,браво,май бързо се оправи там. Поне отстрани де,като не съм висяла аз по кабинетите.
Ходих аз на пазар. Обаче главата така ме боли,че и хапчето не помогна. Сега оправям покупките и се опъвам малко,да ми мине. 🤣 Ей до като не почна работа ще си мързелувам на воля! 😁

# 846
  • София
Да,да бързо стана.Спазват часовете.А и доктора  ме помнеше.

# 847
Взех си изследванията. Супер са, а мен си ме боли, та се не трае.
Чак във вторник моята лекарка идва и до тогава ще си трая.
Мид, и аз се изненадах от бързината ти. Дано наистина вече да не ги мотаят хората по кабинетите и комисиите.

# 848
Мари, какво ти е, не мога да смогна всичко...

# 849
Не знам, Райче. В направлението за гинеколог пише диагноза остър вагинит, ама не знам дали ѝ вярвам. Болката е .....в края на триъгълника, посока бедрото.

# 850
  • Euskal Herria
А може ли от нещо друго да е провокирана тази болка, Мари? Не гинекологично.

# 851
Идея си нямам, Янче. Мислех че нещо съм се разтегнала без да усетя, но имам и други симптоми, които водят до гинекологичен проблем. А дали е този от направлението- ще видим.

# 852
  • София
Бързо да се установи какво ти е Мари.

# 853
  • Euskal Herria
Дано тогава да попаднеш на кадърен диагностик и да ти назначи адекватно лечение. Бързо да отзвучават болежките!

# 854
Това внезапно ли започна, Мари? Нали знаеш, че аз от години имам такива болки, моментни, 1-2 дни в месеца, все едно раждане и все нищо ми няма. Но никой не казва при какъв друг лекар да отида...търпя си ги и това е, минават от спазмалгон поне

Общи условия

Активация на акаунт