Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 945
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Нали за Арборио говорихте в итал.седмица?

# 106
  • София
Да,да той е от идния понеделник.

# 107
  • София
Да,да той е от идния понеделник.
Затова не го намерих, другата седмица ще се класирам.

# 108
  • Точно където трябва
Брадата, а пък ако знаеш това Ризървско яке колко е готино😸, много хубаво и плътно, обаче 90 кинта. Сваря ли го намалено, ще го отнеса:
https://www.reserved.com/ro/ro/vz595-93x/jacket-with-warm-lining
rovaru, аз повече харесвам бадемовото брашно за сладкиши. За солените кокосовото или смесено с нещо друго.
Арбориото го тача, даже се израдвах, че го пускат.
Якето е жестоко. От къде ще го поръчаш?

# 109
Ще дебна по магазините като почнат намаленията. 😸

# 110
  • shumen
Инхалатор имаме ние,но не е от Лидл.

# 111
Какъв му е състава? Все си мисля, че е с хидрогенирани мазнини и т. н.
В Пловдив в Тракия между двата вида УХТ млека стои надпис "имитиращ продукт" или подобно- защо така?  Уж по състав е мляко.... Thinking
Такъв етикет има за сметаната във флакон, която е на тези регали,да не сте видели нея? 😊

Някой има ли този 18-метров сушилник 😁 стабилен ли е?

# 112
Какви са тези кубчета освежители за гардероб, ароматизирани ли са и как?

# 113
  • Бургас
Самият аромат на дървото отблъсквал натрапниците крилати Grinning Имам такива и може и да действат, молци нямам Wink

# 114
Имам кубчета за молци от Лидл и нищо не става от тях. Пак се завъдиха пеперуди и не мога и да открия от де излизат. Всички шкафове изчистих, тестените в хладилника стоят...

# 115
Ама те срещу молци ли са... Аз друго им бях намислила - да им сложа етерични масла, върху нелакирано дърво търпи, ще излъчва и да са ароматизатор. Затова ми трябва да се продават неароматизирани.

Agnesana, молците не понасят ЕМ от розмарин (то и аз не го понасям особено Smiley). Може да капнеш няколко капки където ти прелитат. Но сигурно няма да отмени необходимостта да откриеш къде се въдят.

Термочашите от днес от какъв материал са? Домързя ме да ходя да ги гледам в това кофти време в София.

# 116
  • София

Термочашите от днес от какъв материал са? Домързя ме да ходя да ги гледам в това кофти време в София.

Пластмасови са.

# 117
  • София
Имам от кръглите, не кубчетата. Поставят се на кукичката на закачалката. Моите са от кипарис. В началото имаха слаб аромат. В упътването пишеше да се изтъркат със шкурка, когато аромата изчезне.

# 118
  • In transit
Браво на Лидл! Този път в италианската седмица има много неща, които не са пускали досега тук, а са дори в постоянния асортимент в Румъния. Дано и да заредят достатъчно количество, че станаха много италианците в нашия район и всичко свършва бързо.

# 119
Със сигурност не съм видяла етикет за сметана в Тракия- три поредни дни имах път натам и трите пъти си стоеше точно между етикетите на УХТ млеката (над млеката нищо няма). Ако се отнася за смитаната, то са объркали къде да сложат надписа. Сума ти време гледах и мигах... Kissing Heart Сметаните стоят отстрани, не между 1,5% и 3,5%. Явно е грешка.
Утре ще сменям едно 3 в 1 което са ми взели без да разберат, че искам разтворимо кафе в буркан.... Smiling Imp Само като видях съдържанието на 3 в 1 и ми призля, от години ги заобикалям отдалече....
И аз забелязах доста неща в ит. седмицата. Но не виждам някои- трицветни буквички, панделки, спагети и разни джаджи като машина за паста и др. Поне в брошурата де.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 10:07 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт