Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 924
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 90
Някой да знае колко броя бонбони има в кутията, при положение, че са 200 гр?

Тези са много хубави за парите си. И аз мисля , че бяха 16 бр.

Точно 16 са-сега погледнах в магазина,три вида имаше(син, зелен,кафяв-различен е шоколада им)

# 91
  • Бургас
Сините са вариации с млечен шоколад, кафявите с тъмен шоколад, а зелените се водят бадемова селекция Wink

# 92
  • Пловдив
Ние сме с подобна седалка с механизъм от Лидл вече година. Все още си пада плавно, но наистина е дразнещо да я задържиш вдигната. Иначе детето я ползва доволно. Изглежда ми по-приятно от допълнителните детски приставки.

# 93
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой назад питаше за инхалатора. Моят е вече на 7г сигурно и за моя радост го ползвам все по рядко. Иначе като качество, за мен е ок. Може да се слагат лекарства, но не и билки. Ползвала съм го с вентолин, пулмикорт и проспан инхалационни разтвори. И преди толкова много години си беше 55лв.

Аз питах, благодаря! Ще ида понеделник да взема един освен, тъкмо разглеждах за инхалатор да взимам.

# 94
Някой има ли наблюдения за уреда от silvercrest за готвене/пържене с въздух?

Най-добрия уред! Говоря за по-големия-чисто черния. Не този, малкия, който пускаха наскоро. Ползваме го ежедневно. Два пъти котките ми го събаряха на земята с все сила и си работи. Кошницата е голяма и много лесно се почиства. Като ги пуснат пак ще си купя един резервен.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 16:22 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 95
Може да има и други като мен, които не са се сетили да си направят хляб с бадемовото брашно.
Скрит текст:
Малко ми миришеше на кекс, ама хляб си беше, мина ми мерака за хляб с лютеница. Почти един буркан от лютеницата на промоция изядох. Това за няколко дни, де Grinning

Не видях дали го има, предния път си купих ей този ориз:
Скрит текст:

Въобще не ми хареса. Все каша ства.

# 96
  • София
Арборио е сорт ориз за ризото, затова ти става така.

# 97
Брадата, а пък ако знаеш това Ризървско яке колко е готино😸, много хубаво и плътно, обаче 90 кинта. Сваря ли го намалено, ще го отнеса:
https://www.reserved.com/ro/ro/vz595-93x/jacket-with-warm-lining
rovaru, аз повече харесвам бадемовото брашно за сладкиши. За солените кокосовото или смесено с нещо друго.
Арбориото го тача, даже се израдвах, че го пускат.

# 98
Кажете сорт ориз, който да става сух след варене. Ако може, да не е нещо бутиково и да трябва да го търся 3 дни или пък да е 40 лв./кг. 🙂

# 99
Бланшираните и Жасмин

# 100
  • София
Аз само басмати ползвам и арборио за ризото.Даже 5 кутии взех миналия път.Сега пак ще заредя.

# 101
То в Лидл няма много видове ориз. И аз бланширан ползвам, само от пликчетата има.

# 102
  • София
Кажете сорт ориз, който да става сух след варене. Ако може, да не е нещо бутиково и да трябва да го търся 3 дни или пък да е 40 лв./кг. 🙂
Дългозърнест, има го не е да липсва. Ще ти покажа как го правя, ако ти хареса ползвай рецептата.
Не видях, че са пуснали Арборио, много го тача, щях да купя на количество, ще отида да го търся. Взех бадемово брашно, докато го открия обиколих три пъти, на съвсем различно място е сега, но взех, 4 пакета, това е 800 г , взех и разни други неща, обикновено пазаруване. Само аз не съм купила яке, имаше, розовко, ама силно розово, едно керемидово, черно, повече така и не погледнах, не ме вълнуват. Направих някакви точки, оставих ги на касата, и те не ме интересуват, да ги дадат на този който си ги събира.
Скрит текст:
https://recepti.gotvach.bg/r-116261-Перфектен_Ориз_Басмати

# 103
Безкрайно ти благодаря, Марчева! Flowers Hibiscus Толкова много ми се хапва такъв ориз, а не умея да си го направя. Рецептата е много хубаво обяснена, запазих си я и още утре ще взема ориз, за да я изпълня, дано не объркам нещо.

# 104
  • София
Скрит текст:
Безкрайно ти благодаря, Марчева! Flowers Hibiscus Толкова много ми се хапва такъв ориз, а не умея да си го направя. Рецептата е много хубаво обяснена, запазих си я и още утре ще взема ориз, за да я изпълня, дано не объркам нещо.
Скрит текст:
Дано да ти хареса, аз само така приготвям ориз, Басмати, Жасмин и дългозърнест.

Общи условия

Активация на акаунт