Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 890
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 75
Брада, мерси за състава на сладоледа. Харесах и аз плътните якета, но имам черно от миналата година...Реално, миналата зима не беше особено студена в по-голямата си част, движех се с разкопчано яке.... Joy
За джегингсите и други се оплакаха, на мен ми е ок за домашна употреба (малката се "погрижи" да му направи мазно петно Joy ).

# 76
Мен ме интересува този термометър добър ли е?

# 77
  • Варна
Някой да знае колко броя бонбони има в кутията, при положение, че са 200 гр?

# 78
Здравейте!
Аха да спомена, че пак ще има якета Simple Smile На снимка кройката ми харесва. Ботите и те хващат окото. Жилетките като, че ли стават - ако са предимно памук.
Ще има прясно свинско от млади животни - май е ново, ще се пробвам за печене в гювеч. Кайма Смес също е хубава. Напоследък все такава купувам.
Да похваля десертите с ядки - тъмен шоколад и ядки и мед с ядки, на касите дето стоят.

# 79

Би  трябвало да са 16 бр.
Обърни отзад - има съдържание на 100 гр. и на 1 бр - 12.5 гр. От там съдя, че са 16 бр.

# 80

Тези са много хубави за парите си. И аз мисля , че бяха 16 бр.

# 81
Якетата и на мен ми харесаха като кройка, но ще ги пропусна (засега не ми трябва ново).
Мултифункционалният термометър не знам дали е същият като един, който пускаха пролетта - тогава имаше извадена книжка на един и поразгледах, стори ми се не особено функционален, още повече че за повърхности/течности имаше ограничение, не съм сигурна, май до 100 градуса.

# 82
  • велико търново
Здравейте хубав ли е Чешки Краковски Шунков колбас?При нас е намален  и се чудя ,а ми трябва за сандвичи за двете ни ученички.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 10:59 от YSMIV4ICA

# 83
Термометърът го имам закупен от вносителя на цена от 80 лв. За мен е приемлив вариант. Друг не ползвам, макар и малко странните диапазони за нормална/повишена температура.
http://medisana.bg/product.php?ProductID=153

# 84
Брадата, в Waikiki не може ли да го върнеш?
Макар, че аз малко се съмнявам Лидълските да са по-хубави, по спомени от предишни пускания не бяха особено плътни май.

# 85
Имате ли мнения за капака за тоалетна с вградената детска седалка, който ще пускат другата седмица?

# 86
Аз имах такава седалка преди около 5-6 г. Плавното затваряне много бързо приключи. Иначе за детето беше удобна приставката. Малко трудно се застопоряваше после вдигната обаче.
По-добре вземи подвижна допълнителна. Не се ползва много дълго. Бързо свикват с обикновената дъска.

# 87
Ние имаме подвижна, просто това ми изглеждаше удобно, но нещо ме съмняваше дали ще отговори на очакванията ми, а и ми се върти спомен, че съм чела, че пада капака...Но за последното не бях много убедена.

# 88
Някой назад питаше за инхалатора. Моят е вече на 7г сигурно и за моя радост го ползвам все по рядко. Иначе като качество, за мен е ок. Може да се слагат лекарства, но не и билки. Ползвала съм го с вентолин, пулмикорт и проспан инхалационни разтвори. И преди толкова много години си беше 55лв.

# 89
  • Бургас
Леми, мога да го върна и затова го умувам. И без това имам повод да ги ядосам, защото на етикета цената е 64,99лв, а на касовата бележка е 69,99лв. И аз това го установих чак у нас вечерта. Не съм ходила още да се разправям и отлагам май, докато не видя и лидълското яке. Като дебелина и двете май са еднакви, съдейки по стари лидълски. Но кройките са различни и цветовете. На лидълското му се маха качулката, което ми е плюс и мога да го върна по всяко време, ако се скапе нещо. Но пък е до 44, което може би ще ми теснее... Другото е широчко, лилавко, но с немахаща се качулка, ципове на джобовете, което ме дразни и по-висока цена... На кантар съм още Wink

Седалка такава имахме и както се писа, плавността мнооого бързо изчезна. Докато я задържиш вдигната също е нервозно. Тази с детската приставка я върнахме, защото се скапа още първата седмица! Сега имаме пак лидълска, отново с изчезнала плавност, но каквото-такова. Иначе дребният каприз все още отказва да сяда на трона без допълнителната си приставка, че и стъпалце под краката!

Общи условия

Активация на акаунт