Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 434
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Скрит текст:
В момента в К. има такива седалки - с детска приставка, но не знам цената. Пак там, май също има бебешки чувалчета.
Peace

# 1 261
За ябълките от четвъртък, които са 4 бр за 0.99 лв не видях обявена цена на килограм, взех две опаковки - едната е 670 гр, другата 700 гр. Пиша това за ориентир, да се знае какво купуваме, все пак.
При нас имаше имаше и от хелуинските, 3.99 за кг, но взех от тях.

# 1 262
Погледнах гръцкия Лидл и бях очарована - сладки в музикална кутия! Grinning Защо при нас няма такива неща?
Иначе пък имаше заредени бонбони в коледни топки, сториха ми се идеални за допълнение към подаръци и взех. Имаше и други с крем макадамия/пистачио, и от тях взех да опитам.
Има сладки в музикална метална кутия, но са в Кауфланд. Даже и в момента ги има и ги има в асортимента до Коледа. От няколко години ги има, обаче всяка следваща са с 1-2 по-скъпи.

# 1 263
  • Асеновград
Не е такава, опитвам да намеря в стар каталог, но не мога. Ще опитам да кача снимка по-късно. Бяла е и малката прахосмукачка е закачена за голямата.
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-D1E0226D-0C835A2D/lsp/h … CF%81%CF%8C%CF%82

# 1 264
Да се оплача пък! Пак ни се счупи лидълската седалка за тоалетна! Втора вече, различни модели и различни партиди. Не биват и това си е! Първата беше с детска приставка и се скапа точно за месец-два, ама дребосът беше малък и обвинявайки него, просто купихме нова от друг магазин. Сегашната е от февруари и първо сдаде багажа механизмът за плавно затваряне. После започнаха да се пукат и нацепват малки пластмаски от долната страна на седалката, а снощи директно се строши металната част на едната сглобка. Добре че беше в ръцете на мъжа ми, че иначе щяхме да отнесем яко мрънкане с дребния. Намерих си бележката, пазя си и кутията, така че смятам да я замъкна тия дни и да си искам обратно 35лв Imp Много ме е яд значи! Изглеждаше толкова готина и стабилна, ама от Лидл такъв аксесоар повече не!
И ние я купихме същата. Скапа се механизма за плавно падане и подпорите се напукаха и откачиха.

# 1 265
Вкусни ли са патиците дето продават в Лидл?

# 1 266
Panayoty точно тази е. На първо четене дърпа добре, довечера ще я оставим да се зарежда и утре ще я пробваме по-сериозно.

# 1 267
  • Асеновград
Panayoty точно тази е. На първо четене дърпа добре, довечера ще я оставим да се зарежда и утре ще я пробваме по-сериозно.
Не търси стари брошури ако ти трябва нещо.Влизаш от нашия сайт на Лидл в упътвания, но вместо на български натискаш езика от където е закупен продукта, и после по марка и ти излизат продуктите продавани в страната с IAN номера съответно. Явно всички за упътвания влизат от едно място, важен е избора на език за да излязат различните качени продукти за държавата.

# 1 268
Да се оплача пък! Пак ни се счупи лидълската седалка за тоалетна! Втора вече, различни модели и различни партиди. Не биват и това си е! Първата беше с детска приставка и се скапа точно за месец-два, ама дребосът беше малък и обвинявайки него, просто купихме нова от друг магазин. Сегашната е от февруари и първо сдаде багажа механизмът за плавно затваряне. После започнаха да се пукат и нацепват малки пластмаски от долната страна на седалката, а снощи директно се строши металната част на едната сглобка. Добре че беше в ръцете на мъжа ми, че иначе щяхме да отнесем яко мрънкане с дребния. Намерих си бележката, пазя си и кутията, така че смятам да я замъкна тия дни и да си искам обратно 35лв Imp Много ме е яд значи! Изглеждаше толкова готина и стабилна, ама от Лидл такъв аксесоар повече не!
И ние я купихме същата. Скапа се механизма за плавно падане и подпорите се напукаха и откачиха.
мацки, о ние купихме такава, супер готина, от магазин за баня. За отрицателно време се скапа. Сложихме си пак обикновена от 10 лв, и няма мърдане. И на нас не ни върви а тея неща.

# 1 269
Вкусни ли са патиците дето продават в Лидл?
Тази, която взех- определено 😋

# 1 270
  • Стара Загора
Харесвам ги патиците много,  взех днес ще я готвя утре. Една част на супа и останалото в слоукукъра за понеделник.

# 1 271
Пускат хубаво мазно бульонче. Не само бистра водица като бройлерите. Правих супичка днес с част от нея.

# 1 272
Аз от 10 минути търся срока на годност на тези гъби, купени от Лидл:
Помагайте, че съвсем се овъртолих и не знам стават ли, не стават ли...Купувани са тази седмица и на вид и мирис са ОК, ама съм се тровила с гъби и страх лозе пази.

И аз не виждам срок, на самата тарелка не пише ли нещо?

# 1 273
Не пише. ММ беше взел от същите...цяла седмица стояха в хладилника, накрая ги въртях и аз и търсих....и ги засилих в кофата...😆

# 1 274
Гъбите нямат изписан срок на годност. За седмица в хладилник, ако са били пресни няма проблем. Не са пресни, когато външно имат жълтеникави петънца или са потъмнели. Разрязани също трябва да са светли.

Общи условия

Активация на акаунт