Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 444
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 245
Пускали ли са безжична прахосмукачка при нас? В Гърция има на 50 евро и мисля да я пробвам. 16 V дали е добра като мощност?

# 1 246
  • до най-прекрасния мъж
Имаше наскоро акумулаторна в една Супер събота. Като цена около 150 лв. За сухо и мокро почистване, от тези жълтите, високите. Нямам лични впечатления.
Аз от 10 минути търся срока на годност на тези гъби, купени от Лидл:
Помагайте, че съвсем се овъртолих и не знам стават ли, не стават ли...Купувани са тази седмица и на вид и мирис са ОК, ама съм се тровила с гъби и страх лозе пази.

# 1 247
  • Асеновград
Пускали ли са безжична прахосмукачка при нас? В Гърция има на 50 евро и мисля да я пробвам. 16 V дали е добра като мощност?
Не я намирам къде е в кой каталог.За следващата седмица видях прахосмукачката за Акари на акция, аз и мам и ми е много удобна за матраци, дивани и подобни.Но тя не е безжична.

# 1 248
Може да е от минал каталог, взех я дърпа добре. От тези 2 в 1 е, дълга дръжка и на нея закачена малка прахосмукачка на Силвър крест е.

# 1 249
  • Асеновград
Може да е от минал каталог, взех я дърпа добре. От тези 2 в 1 е, дълга дръжка и на нея закачена малка прахосмукачка на Силвър крест е.
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-50CBFECA-6514DB3C/lsp/h … 0%CF%83%CE%B5%201
Ако е тази не е пускана тук.Преди съм я виждала за продажба освен в Гърция и в Италия.

# 1 250
Това ако го пуснат тук, веднага ще го взема. От кога искам такава

# 1 251
  • до най-прекрасния мъж
Тук такава не пускана. Аз говорех за такава:

# 1 252
  • Асеновград
Тази която показах, на няколко пъти вече я пускат в Гърция, и на намаления съм я засичала.Но с промените за гаранция стана много кофти с купуването на стоки от филиали в други държави. Изобщо много интересни стоки не достигат до тук за съжаление. Като примерно това https://www.lidl-hellas.gr/el/p/glikes-lichoudies/favorina-spita … lepkouchen/p34458 . Нямам спомен да е пускано тук а из другите държави вече няколко години поред го има.

# 1 253
Тази която показах, на няколко пъти вече я пускат в Гърция, и на намаления съм я засичала.Но с промените за гаранция стана много кофти с купуването на стоки от филиали в други държави. Изобщо много интересни стоки не достигат до тук за съжаление. Като примерно това https://www.lidl-hellas.gr/el/p/glikes-lichoudies/favorina-spita … lepkouchen/p34458 . Нямам спомен да е пускано тук а из другите държави вече няколко години поред го има.

Точно къщичката съм я мяркала миналата Коледа, но никой не купуваше. По едно време драстично я бяха намлили и пак нищо. Не съм сигурна дали е точно тази, но наподобява.

Едит - още 2013 г. са пускали.

# 1 254
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-50CBFECA-6514DB3C/lsp/h … 0%CF%83%CE%B5%201
Ако е тази не е пускана тук.Преди съм я виждала за продажба освен в Гърция и в Италия.
Това е имитация на Dyson май.

# 1 255
Не е такава, опитвам да намеря в стар каталог, но не мога. Ще опитам да кача снимка по-късно. Бяла е и малката прахосмукачка е закачена за голямата.

# 1 256
  • София
Здравейте, искам да попитам някой засичал ли е скоро детски спални чувалчета? Миналата година взехме и съм много доволна, сега дебна за зимно Simple Smile
Проверете в магазина до "Халите" в София. На 99,99% съм сигурна, че имаше в четвъртък. Peace  

# 1 257
  • Бургас
Да се оплача пък! Пак ни се счупи лидълската седалка за тоалетна! Втора вече, различни модели и различни партиди. Не биват и това си е! Първата беше с детска приставка и се скапа точно за месец-два, ама дребосът беше малък и обвинявайки него, просто купихме нова от друг магазин. Сегашната е от февруари и първо сдаде багажа механизмът за плавно затваряне. После започнаха да се пукат и нацепват малки пластмаски от долната страна на седалката, а снощи директно се строши металната част на едната сглобка. Добре че беше в ръцете на мъжа ми, че иначе щяхме да отнесем яко мрънкане с дребния. Намерих си бележката, пазя си и кутията, така че смятам да я замъкна тия дни и да си искам обратно 35лв Imp Много ме е яд значи! Изглеждаше толкова готина и стабилна, ама от Лидл такъв аксесоар повече не!

# 1 258
  • до най-прекрасния мъж
Ние имаме вече втора седалка от тях. След като оригиналната на тоалетната чиния се счупи след близо 15 години ползване, купихме от Лидл обикновена. После пуснаха тази с плавното затваряне и аз се навих да я взема. Ползваме я повече от година, нищо й няма. Затваря се плавно все още и си е напълно здрава. Да не би да е монтирана неправилно или да не е подходяща за чинията? Ние не сме от леките, но седалката е неразличима от нова.

# 1 259
Погледнах гръцкия Лидл и бях очарована - сладки в музикална кутия! Grinning Защо при нас няма такива неща?
Иначе пък имаше заредени бонбони в коледни топки, сториха ми се идеални за допълнение към подаръци и взех. Имаше и други с крем макадамия/пистачио, и от тях взех да опитам.

Общи условия

Активация на акаунт