Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 342
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 740
Цитат
Има някакво ново бадемово брашно на 5лв -200 гр. Не знам нищо за това брашно, ама тук само за него пишете и се прежалих. Сега не знам какво да го правя.((
Ха сега, де! Да дават рецепти тези, дето са го хвалили! Smiley
Кои са хубавите турски чушки? Сурови ли са или в буркан?

# 1 741
Забравих да кажа за суитчърите, имаше само бледо розов един.

# 1 742
Сурорви са -пресни. Много са хубави, от миналата година си взимам от тях, нямат грешка. Дълги, силно зелени, лютички, бе супер са (за който обича люто)
Имаше и от парфюмите, всички видове, взех жълтия на 5лв дето е , нещо не им правя разлика аз. Грах нямаше, наистина(( Не видях много коледни работи да има. Взех и 3 купии русенско варено да има за всеки случай през зимата, на изгодна цена е. Тези музикални кутии също ги нямаше. Бельото не ми хареса. Кремвирши на Пикок-голямата опаковка взех, аз си ги правя на скара леко на тигана. И някакви бонбони белгийски трюфели за към 3лв, гледах шоколадите, но не се ориентирах кои писахте да се харесват, та взех трюфелите-аз си ги харесвам. Този айвара, лютия много го харесваме и ядем, взех и от него, препоръчвам го (според моя вкус де) Имаше намалени неща , но не бяха хубави, ама доста. На 15 лв някакви уреди , май скара ли беше , не му разбирам и някакви особени неща за готвене (пак не му разбрах какво е), който иска да погледне, ако си търси в Борово.

# 1 743
Този лют айвар как изглежда и люспест ли е?

# 1 744
Този лют айвар как изглежда и люспест ли е?
И аз се интересувам. Харесвам люта лютеница, но рядко съм попадала на добра купешка.

Фани къде се губиш, доста време те нямаше тук в темата.  Hug

# 1 745
Лютеницата на Родна стряха е хубава. Веднъж бях награбила люта такава, но не съм я опитвала, люто не близвам.
На този айвар ако само люспите са проблема, пасирайте си го.

# 1 746
Дайте, моля, линк към блога на съфорумката с вкусния ориз, загубих го някъде Blush

# 1 747
  • Велико Търново
Много благодаря момичета,че сте взели молбата ми присърце да погледнете за суитчера. Аз писах до Лидл и почти веднага ми отговориха,че точно тези размери са изчерпани в цялата магазинна мрежа. Въпреки всичко Благодаря! Страхотни сте ❤

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 18:09 от Милена Николова

# 1 748
Пак може зоркото форумско око да ти намери някъде. В някоя купчина с върнати стоки, примерно, не се знае

# 1 749
Аз сега натам пътувам, не им вярвай. И на мен ми казаха, че няма душове

# 1 750
Айвара е на  Чира
Лъки, чета ви, но не съм пазарувала скоро в Лидъл((. Айварчето е супер и преди писах за него. Няма люспи.360 гр за няма и 2 лв. Приятно лют е . Направих снимка, ама съм смотана и ...пак нещо се вижда де. Пробвайте,мисля ще ви хареса))

# 1 751
Значи е като обикновения, но лют. Аз не харесвам фино млян, така че пасирането не ми е опция. Но щом е лют и хубав може и да пренебрегна люспите Grinning

# 1 752
Само това има:

# 1 753
Долче, не е като лютеница смлян според мен съвсем. Няма люспи обаче, не знам как да обясня, ама...хубав е много поне за нас. Да кажем като едросмляна лютеница нещо такова си мисля, че е, ама...не знам ти какъв си яла. Аз на люспест айвар да съм честна не съм попадала, но .. фен съм на лютениците обаче. За кюфтенца, за на скара нещо, като гарнитура си обожавам. На лютениците слагам ситен кромид лук, малко пресен магданоз, съвсем малко олио и ако се налага няколко капки вода и обърквам всичко. Е...изяжда се веднага и на филии се маже и за гарнитура, бе обожаваме лютеници ние. Пробвайте айварчето, не е силно люто, пикантно е и приятно, може би ще ви хареса...

# 1 754
Лидъл освен, че вдигат цените, вдигат и заплатите, миналият път търсеха за 1250 ако не се лъжа:

Общи условия

Активация на акаунт