Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 474
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Малии,добре че спя без пижама Grinning
Да и аз. Авокадо и при нас има вече. Ще докарат и във вашият.

# 1 126
  • Бургас
Благодаря за бързите отговори, момичета! Върнах се няколко страници назад в темата, но признавам си, не съм  я изчела цялата.

# 1 127
Малии,добре че спя без пижама Grinning

Като те знам какъв си дългуч....по-добре че без процедираш, че тя е за къси хора само...така казаха.....Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 128
Авокадо от малкото в мрежа има вече...писахме, скоро го пуснаха пак.

Съни, бе прочети бе мило....и на други хора не им се свиват. Само моите мнения ли четеш...

Абе, не разбрахте ли, че бургаските не се свиват.   hahaha hahaha hahaha hahaha Имам две и не са мръднали.

# 1 129
  • София
Това нефтохима има пръст сигурно?

# 1 130
Последните години взимам пижами от Теранова, като почнат намаленията ги пускат на нормална цена. Хем красиви, хем не мърдат, поне моите. Sunglasses

# 1 131
  • Бургас
А бе и аз нефтохимски въздух дишам, ама и бархетните ми долнички се скъсиха и горничките им станаха квадратни към хоризонтални правоъгълници Wink

Та сега имам от H&M  и ми е таман пък Wink

В резюме - мнение всеки си има, както и впечатления лични. Въпросът е да не се налагат като единствена инстанция или да се иронизират инакосподелящите. Не само за пижамите, ами и изобщо. От там тръгнаха нещата. От мен толкова! И вече по темата ще съм само Wink

# 1 132
Къде ги намирате ябълките дето са червени отвътре? Някъде в София намират ли се?

# 1 133
Да, при нас са още на входа при плодовете. Пакетирани в тарелки по 4 бр.

# 1 134
Да, при нас са още на входа при плодовете. Пакетирани в тарелки по 4 бр.

Пише ли на тях нещо специално,може ли снимка? Намерих пакетирани по 4,но не пише,че са хелоуински,както споменахте тук

# 1 135
Пишеше на етикета с цената "хелоуински ябълки", а на опаковката е нарисуван разрез и се вижда, че са червени. Снимка няма как, изядени са вече. Благодаря на Лъки, че сподели за тях, нямаше да ги отразя.

# 1 136
Ясно. В изток ги няма

# 1 137
  • София
Къде ги намирате ябълките дето са червени отвътре? Някъде в София намират ли се?
Има ги ,но в по големите магазини. В единият малкия нямаше. Пише Хелоуин, в Слатина има.

# 1 138
От утре намаленията, за мен спанак и моркови.😊
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-24-10-do-27-10-doplnitelni-pr … view/flyer/page/1

# 1 139
Ех, счупи ми се чопърчето със стъклената купа, много ме е яд. Там вътре където горното се свързва с долното е пластмасово(естествено), да се чупи по-лесно Cry
И естествено, не мога да намеря касовата бележка. Какви са ми опциите, ако я намеря, може ли да го занеса в магазин на Лидъл и да не се занимавам с бушони? Да съм го купила преди година и нещо най-много.

Общи условия

Активация на акаунт