Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 470
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
Мерси за брошурата!
Нищо не харесах аз...

# 1 171
Тово шкембе как го ядете (приготвяте тоест) и на какво има вкус? Никога ве съм яла, прилича ли на друго на вкус, има ли някакъв дъх? Thinking
Имах лош опит с топло пушената скумрия от 100 гр когато ги бяха пуснали на промо 3 бр на цената на 2 бр. Ден преди срока на годност рибата вече беше размекната, вкисната....Изядох си я някак мислейки, че така ми се струва...Но имах още 2 опаковки които бяха така- толкова ме е яд, че не бях видяла срока на годност по-рано, щях да им я върна. Но само единият вид беше така, и трите опаковки (за да се размекне така, не е станало за ден, опаковките не бяха пробити с нокътче Stuck Out Tongue Winking Eye ). Сега не смея да взема пушена риба, никаква....

# 1 172
  • София
Шкембето си има вкус на вътрешности. Ако ти кажа че съм яла такава чорба за пръв път на 35 години и ми хареса ,дали ще ми повярваш,ама е така.
Сигурно има и други начини за приготвяне, но не съм пробвала.

# 1 173
  • софия
Шкембето може да бъде приготвено по доста начини - печено с червен пипер и масло, в яхния. Каталунците имат много рецепти.

# 1 174
Здравейте.Може ли отзиви за конвектора?Нашият взе да издава багажа и за тази зима ще ни трябва нов.

# 1 175
  • Mostly in my mind
много оскъдна брошурата за другата седмица. харесах единствено спалното детско/бебешко бельо. хубава цена за 3 части от био памук.

# 1 176
Препоръчвам тези книжки. Много са хубави за дете около годинката.
Сензитивната с козинките е супер!
Скрит текст:

# 1 177
Здравейте!
Хм, заради вас ще купувам и аз червени ябълки - така и така ще ходя за желирани очи.
Броколи ще си купя аз утре, от кога чакам.
От другата седмица на картинка ми харесаха спортните панталони, единия суитчер и спортната сива рокля.
Дамските боти с дишащата подметка - нямам спомен точно тези да са ги пускали.
Харесах и момчешкия суитчер с червено, но точно той започва от 134 - ако не е уголемен добре, но подозирам, че ще е голям.

# 1 178
Е, каква е тази скапана брошура. Съвсем нищо не харесах.

# 1 179
  • София
Аз от пастата ще заредя,само такава ядем.
Некой парцал за децата и за мен,еъпреки,че бебешките не й стават на малката вече.

# 1 180
  • Пловдив
Аз пък си харесах количката на колелца, много имам нужда от такава за балкона, пък тясна и дълга - таман за моето място е май. Не знам доколко е стабилна, ама едва ли е някоя паянтова. Ще хвърля поглед и на спортните дрехи, цветовете не са кой знае какво, но, ако са приятни материите...

А, да, наистина и пастата си заслужава.

# 1 181
Количката и аз я загледах обаче е пластмасова цялата и май ми се иска метална.

# 1 182
  • София
Доволни ли сте от душа, с квадратна глава? Няколко пъти го огледах Simple Smile

Аз си чакам мъжките дънки големи номера

И ние имаме душа от предишни пускания. Нямам забележки за момента. Simple Smile

# 1 183
  • Пловдив
Коя паста? Взех веднъж талятели...еми не струват, слепят се въпреки зехтина.Доволна съм от макароните-едни ситни като охлювчета.

# 1 184
Днес ли пускат дамските елечета?

Общи условия

Активация на акаунт