Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 462
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 155
А пък аз купих от скаридите, получиха се много хубави и дори са сладички. Само дето са много пипкави за чистене.
Погледнах пестото с тиква, ама нещо много бледо изглежда Thinking Може би заради сиренето. Не взех, не изглежда примамливо.

# 1 156
  • Северозапада
Търсих и при нас такива ябълки, за малката да и е интересно, но не намерих. Имаше някакви по 4 в тарелка, но нямаха такава лепенка и не взех. Нямаше и макароните, взех една пица, че и без това нямаше каква да вечеря.

# 1 157
Ама момичета, на вас какво са ви продали!? 😵 Платих 89 стотинки за четирите вампирски ябълки. Бяха намалени от 1 и нещо. Това е цена на кг. Даже се засилих да ви снимам касовата бележка, но на нея пише само "4 ябълки".
Да, толкова е под лев платих за 4 бр, но на килограм идват скъпи. Не знам колко са при нас.  Rolling Eyes

# 1 158
Ами това е 1 кг, Лъки, 4 ябълки. Много странно. Да не са качили цената сега... Така си беше и написано на етикета при нас - 0,89 лв./кг. Че даже и намалена цена. Реших, че никой не ги иска и затова.

# 1 159
Ами това е 1 кг, Лъки, 4 ябълки. Много странно. Да не са качили цената сега... Така си беше и написано на етикета при нас - 0,89 лв./кг. Че даже и намалена цена. Реших, че никой не ги иска и затова.
Не знам и аз, като не съм сигурна за колко ги купих не смея да кажа нищо. Мисля че има и едни други в тарелка,не червени, те са най евтини, а хелуинските малко по скъпи.
4 ябълки 1 кг ли са? И това не съм сигурна, моите бяха дребни...

# 1 160
Напълно съм сигурна, даже и бележката си гледах, други ябълки не съм купувала от месеци, само тези хелоуинските. И за теглото съм сигурна, едно време следях грамажи и калории. 🙃

# 1 161
И за теглото съм сигурна, едно време следях грамажи и калории. 🙃
Точно ти ми трябваш. Я кажи кои ябълки имат най малко калории?
Зелените или червените?
Тези хелуинските не ме интересуват, изядени са.  Mr. Green

# 1 162
Зелените, но разликата не е драстична. Все пак за диети са по-добър избор, заради по-ниското съдържание на фруктоза. Обаче не питай повече такива неща (тук), за да не настане поредната драма, въобще не сме по темата, макар че в Лидл има ябълки. 😁

Ти целна една от големите печалби в игра на Лидл, ясно, че ще целнеш и ябълките на ниската цена. 😀  Обаче щом и аз съм с евтините ябълки, сигурно ми е време да развъртя и хазарта...

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 21:51 от soul81

# 1 163

Родна стряха имаха евтини ябълки по 4 броя. Не взех от тези. Имаше намалени крилца, те по-евтини, по 2,30 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 164
# 1 165
Доволни ли сте от душа, с квадратна глава? Няколко пъти го огледах Simple Smile

Аз си чакам мъжките дънки големи номера

# 1 166
  • София

Душа го имаме от миналата година, много е удобен, работи без проблеми.

# 1 167
Благодаря ти, ще крънкам и мрънкам тогава Wink

# 1 168
  • София
Някой взе ли си машинката за подстригване за 40лв, и как е?
Хареса ми че има регулация до 2мм без да слагам приставка.

Кои сирена вървят към вино? Мисля да тествам някое

# 1 169
  • София

https://www.lidl.bg/bg/p/moden-agent-xxl/mzhki-dnki/p30960 Едва ли ще пуснат други.

Общи условия

Активация на акаунт