Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 470
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 140
Броят ли се за лакомство ябълките? Ако дойдат деца при мен, ще им дам ябълки.
Заради вас реших, че ще си купя пижама, ама тази със сърчицата, която си харесах, я нямаше.

# 1 141
Пиши ми л.с. какво търсиш, ще ти проверя в моите 2 филиала, големи са. ✌

# 1 142
О, Леми...много жалко. Можеш в магазина да го оставиш за ремонт. Пишат два протокола и единия си го вземаш. Но е хубаво да е с касовата бележка.
Или провери колко струва само горната част в сервиза, но ми се струва че ще е по-изгодно направо нов.
Божее..моя пластмасов оръфляк още е цял 😆😆

# 1 143
  • София
Ех, счупи ми се чопърчето със стъклената купа, много ме е яд. Там вътре където горното се свързва с долното е пластмасово(естествено), да се чупи по-лесно Cry
И естествено, не мога да намеря касовата бележка. Какви са ми опциите, ако я намеря, може ли да го занеса в магазин на Лидъл и да не се занимавам с бушони? Да съм го купила преди година и нещо най-много.
Намери си касовата ,има 3 г гаранция.

# 1 144
Lemy, чопърът има IAN номер. По него би трябвало да може да се види кога е бил пуснат в продажба и че е в гаранция. Ако не намериш касовата бележка. Не знам дали биха се съгласили, но аз това бих пробвала, ако не си намеря бележката.

# 1 145
Да, ще ровя са търся пак. А ако не може да се поправи, дали могат да ми го заменят, ако е изостанала някоя бройка някъде, скоро май го пускаха пак. Ей значи, много ме е яд, много ми беше удобен.

# 1 146
Аз търсих..но то само капака ли е за смяна? Не намерих. Или купата...не ги виждам като резервни части из нета...

Да ти върнат парите в краен случай. А ти ще си вземеш нов...с помощ от темата ще издирим къде има, или за изв.време няма да правиш пилешки кюфтаци-докато пуснат пак.😆

Дай му  IAN да поровя пак...

# 1 147
  • София
Отидох и аз за червените ябълки, ама те по 3,40 тарелката, егати ябълките.
Някъде говорехме за картови плащания - при нас тази вечер не работеха терминалите, банкомата на съседната бензиностанция също отказа теглене, добре че успяхме с детето да съберем 20 лв. с общи усилия да платим.

# 1 148
Къде ги намирате ябълките дето са червени отвътре? Някъде в София намират ли се?
Има ги ,но в по големите магазини. В единият малкия нямаше. Пише Хелоуин, в Слатина има.
Етооо тези са, изядох ги без да видя етикета че си пише, за цвета.  Laughing Laughing Laughing Верно цената е височка, днес си взех нормални червени ябълки, по лев и нещо килото.
И кашкавалец си купих и той от скъпия ама карай.

# 1 149
Леми звънни им на националния продиктувай им ИАН номера, без бележка ми изпратиха нова пластмасова част за електрическото ми ренде, бях го изтървала и се беше счупил комина. Изпратиха ми от Германия ново коминче без да платя и стотинка.

# 1 150
Ама момичета, на вас какво са ви продали!? 😵 Платих 89 стотинки за четирите вампирски ябълки. Бяха намалени от 1 и нещо. Това е цена на кг. Даже се засилих да ви снимам касовата бележка, но на нея пише само "4 ябълки".

# 1 151
  • София
Ама момичета, на вас какво са ви продали!? 😵 Платих 89 стотинки за четирите вампирски ябълки. Бяха намалени от 1 и нещо. Това е цена на кг. Даже се засилих да ви снимам касовата бележка, но на нея пише само "4 ябълки".
Значи теб съм прочела и се засилих да купя на децата, щяха да се изкефят. Ама 3, 40 за 4 ябълки няма да стане.

# 1 152
..Ако някога, някъде направят нормално, ще бъда най-добър клиент.
Rovaru сподели много интересен линк в тази връзка.
А, от много време ги зная тези теста, но за съжаление продават само на количества, какво да ги правя 6 бр тесто, няма и къде да ги съхранявам, иначе са перфектни.
Работя бутер тест но ми отнема 1 ден, бавно е и си има работа, но не е и сложно. Ако някой го интересува веднага ще му пусна рецептата.
А ние не може ли да се комбинираме няколко човека и да си ги поделим тези 6 пакета? 🤔 Не е най-удобното нещо, но е вариант. И тъй като не съм по темата, ще замоля Лидл да започнат да зареждат това тесто, за да бъда по темата, за козето кисело мляко ме чуха. 😁
...
Не разбирам как може при някои да са 3,40 ябълките, а при нас да са 0,89 лв?!? 😵 Добре, че си пазя бележката, че да съм 100% сигурна какво съм платила.

# 1 153
Намерих ябълки в Лидл на Раковска. 3.40 струваха. Благодаря на всички Simple Smile

# 1 154
  • София
И моите бяха 3.39. И аз прочетох нещо за левче, ама бях обещала на детето,че е болно, и ги взех. Не че ги яде де, ама ходих на втория магазин, ако не бях взела, язък за барута.

Общи условия

Активация на акаунт