Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 423
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 530
Благодаря, Мама Саня за отговора за седалката. Аз по-скоро заради загряването я загледах, че съм студенлива и зинзирикам, докато стопли парното в колата зимата.
Не знам тази как функционира, но за зимата подгряването на седалката в колата определено е много добра глезотийка 👍🏻

# 1 531
  • СОФИЯ
Благодаря, Мама Саня за отговора за седалката. Аз по-скоро заради загряването я загледах, че съм студенлива и зинзирикам, докато стопли парното в колата зимата.
Ако искаш да ползваш само за затопляне на дупе и гръбче в колата това вероятно ще върши работа. И цената звучи добре. Масажната беше около 60 лв., тази е 26 лв.

Не знам тази как функционира, но за зимата подгряването на седалката в колата определено е много добра глезотийка 👍🏻
Това си е до избрани екстри Simple Smile Автомобили Лидл все още не предлага като вид стоки. Зависи и от лично усещане и предпочитания.

# 1 532
  • In transit
Тук: https://www.lidl.bg/koleda има доста неща, които ги няма в брошурата.

# 1 533
# 1 534
Smiley Дано да не е. Ароматизира и подслажда. Купих цяла бутилка амарето за тази цел, но предпочитам нещо неалкохолно.

о, сладко и без алкохол - не ми го хвалете тогиз Laughing

# 1 535
Едвам ме навихте за седалката!  Laughing
Ще пиша като я изпробвам.

# 1 536
Захар имат ли вътре

# 1 537
Леми, имам гарам масала от миналата година, и на мен много ми харесва. Само ме е яд, че мелничката е за еднократна употреба, а не е с пластмасов механизъм...
Останах приятно изненадана, че до входа са поставили листовки които обозначават кое къде се намира- след като разместиха генерално напоследък. Grinning

# 1 538
  • Beyond the stars

Има, да. Карамелен стои.
Много добре отива на топли коктейлчета:blush: Вкъщи кафе машината прави красиво двупластно капучино, а с половин пръст такъв сироп на дъното съвсем про изглежда Grinning
Много обичам аз такива глезотийки и за гости за ефектни, и поръските чакам Bowtie

# 1 539

Има, да. Карамелен стои.
Много добре отива на топли коктейлчета:blush: Вкъщи кафе машината прави красиво двупластно капучино, а с половин пръст такъв сироп на дъното съвсем про изглежда Grinning
Много обичам аз такива глезотийки и за гости за ефектни, и поръските чакам Bowtie
Кога са ги пускали тези сиропчета и как съм изтървала.  Thinking И аз съм много фен на кафени глезотии. С кеф си давам 5+ лв за ароматно лате в Коста кафе.  Embarassed

# 1 540
  • София
............
Да ти ги пратя   Wink  поръските, така си стоят, едната отворена, но добре  затворена с капачето, то е на винт, а другата и не я отворих, не ми харесват, губи ми се кафето. Тета беше сподела , че са много приятни и аз... купих веднага, но не са моето. Изобщо не знам за какво може друго да се ползват, ще ги хвърля

# 1 541
Друго си е да влезеш в Лидл с жълто лидълско яке и лидълска платнена торба - веднага един здравеняк- зареждач с огромна количка разтика "паркинга" от граждански безпризорни колички , за да ми направи място и да ми даде път Joy.
Що не сте казвали, че има нарязана хартия за печене Flushed. Много голямо удобство.
Оф, взех гръцки йогурт от подсладения, аман с моите недоглежданици. Сега ММ лапа, че чак му пукат ушите, а аз смятах едни сосове да правя. Tired Face
Това Кимбо , червеното, по-слабо ли е от синьото. Че ми свършва третата опаковка от предишната промоция и се чудех . Синьото си ми е тамън на якост.
Взех и от зехтина за готвене, не знам дали става, не питах тук.

# 1 542
  • София
Имам въпрос за телескопичната етажерка за баня, дали има възможност за местене нивото на етажерките?
не, фиксирани са. Днес я монтирахме
Благодаря ти, а може ли да те помоля да измериш на колко сантиметра от пода се пада първата етажерка?

# 1 543
  • Beyond the stars

Има, да. Карамелен стои.
Кога са ги пускали тези сиропчета и как съм изтървала.  Thinking И аз съм много фен на кафени глезотии. С кеф си давам 5+ лв за ароматно лате в Коста кафе.  Embarassed

Миналата Коледа 100%, за Великден не съм убедена.

marcheva14 на експресо-не, ама на капучино с голяма пяна многи добре стоят поръските Bowtie

# 1 544
Що не сте казвали, че има нарязана хартия за печене Flushed. Много голямо удобство.
Как изглежда опаковката? Откакто няма нарязана в икеа страдам..

Общи условия

Активация на акаунт