Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 419
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 650
Добро утро,
Обадих се, чакам развитие към 10-11 часа.
Rumka, ако са ти казали, че ще ти пратят смс, не се доверявай само на това. На нас не ни пратиха, а твърдяха, че са го направили. В крайна сметка мъжът им звънна пак и казаха, че ще изпратят стоката до една седмица.
Въобще не вярвам даже.
Обадих се в 11,45 - ами да съм чакала, защото имали много запитвания.
После акзаха, че ще се обадят до 13, но още тц.
След 15 минути чакам да приключи обедната, и пак ще звъня.

При положение, че им казах в кой конкретно магазин какво е налично... тя трябвало да проверява, и то не ставало ей така .(защото трябвало да се обади по телефона и в магазина на място да проверели) Wink  какво да кажа, като аз от сутринта до сега съм говорила с 20 различни човека, и съм проверила 20 различни неща Wink  при все, че не това ми е основната работа.
Ама карай - още 17 минути им давам, и пак натискам

# 1 651
  • Пеликания
Честито на печелившите!

Изтеглени са късметлиите, които ще получат ваучери за пазаруване от Lidl. Това са:

Tsvety_
delia
bonibon_
slan4ize_76
teta75
Мелина
aDream

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 07.11.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на Lidl и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

# 1 652
  • Пловдив
Какво мислите за този сок...?Май е ок като съдържание и няма добавена захар.
Скрит текст:

п.п.Каква игра?Какъв е бил повода?

# 1 653
Скрит текст:
На мен ми се струва, че Лидл доста вдигнаха цените, а народът продължава да пазарува така, като че досега само смокинов лист е носел и вижда дрехи за пръв път.
Може би защото можеш да ги върнеш, замениш, са направиш рекламация....
Аз например съжалявам, че си купих яке от друг магазин, реших, че ми е излишно и щях да го върна ако беше от Лидъл.

А защо не го върнеш всъщност, независимо от магазина?
Мисля, че китайските магазини едва ли имат такава практика, но ми даваш идея да питам.
Соул, не зная какво бих могла да купя от Лидъл чак за толкова много пари Thinking

# 1 654
О, във времето се събира. Разните уредчета и т.н. Един фотоепилатор е около 250 лв., примерно. Сигурно ще го пускат него скоро пак всъщност, сега му е времето.

# 1 655
Леми, в Пловдив има верига кит. стоки в която може да се връща (нова стока с етикет, не знам в др. случаи как е). Можеш да пробваш. Какво стана с чопърчето? Heart Eyes
Скъпи дрехи не купувам от Лидъл, купувам каквото ми е изгодно спрямо качеството. Оставям на другите Stuck Out Tongue Winking Eye Само за якетата се пробвах, но случих на филиали където блъсканицата беше минала и имаше точно по една бройка от моя номер. Joy

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 14:22 от dolce miele

# 1 656
Този крем с месо от рак пускали ли са го преди? Имате ли отзиви? Също и щрауса ме интересува,ама не помня да съм го виждала предни години. Thinking
Иначе, нареждам се за трюфелно песто, пистачио крем и орехово масло. Blush

# 1 657
Долче, мерси за инфото. Чопърчето го занесох в магазина и ще чакам един месец за отговор.

# 1 658
В Русе, филиал Дружба има квадратен душ.

# 1 659
Намекнаха ми, че съм много нахална, и да си чакам смс. Казах, че не ща смс, тогава да си чакам обаждането.
Ако до довечера не се реши въпроса, ще ви пиша, за да изпратя парички  Simple Smile

# 1 660
На мен пък ми писаха пак смс да отида да си взема плюшката от предната им игра. Joy Предния път след смс-а се оказа, че ме няма в списъците (и други е имало значи) въпреки получения смс. Сега ще видим.. Ама пратиха смс де... Stuck Out Tongue Winking Eye
Румка, зависи на кого попаднеш на тел. Тази практика с смс  ми е новост...честно казано. На мен два пъти ми пращат за безплатна плюшка, а на теб няма да ти го подаряват душа все пак, ще инкасират сумата.... Grinning

# 1 661
Ама разбира се, трябва да чакаш, за да свършат бройките, какво по-естествено от това. Smirk Петък следобед и събота до обяд хората пазаруват като бесни, няма значение дали нещо им трябва или не, целта е да докопат бройка.

# 1 662
Служителката беше ужасно гадна.
20 минути по-късно ми каза(след като си говорихме), че те са длъжни да се обадят на 2 (два) магазина, и в зависимост от отговора, да пишат смс на клиента.
Много съм разочарована.

# 1 663
Казвай кой да ти го вземе. Днес в Лидл и К. Беше ад! Взеха заплати хората и набавят провизии

# 1 664
Аз пари имам. И еконта е до лидл'а. Но са обемни и тежички ...доставката ще стъпи на доста ми се струва.
Иначе на мен ми е далеч...но ако и на зор работата мога да помоля да ме закарат до там...

Общи условия

Активация на акаунт