Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 354
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 635
Имам въпрос за телескопичната етажерка за баня, дали има възможност за местене нивото на етажерките?
Не знам дали не ти е късно вече, но да ти отговоря и аз. Етажерките си ги местиш както искаш, вчера си я взех и си ги монтирах както на мен ми е удобно.

# 1 636
На мен ми се струва, че Лидл доста вдигнаха цените, а народът продължава да пазарува така, като че досега само смокинов лист е носел и вижда дрехи за пръв път.

# 1 637
  • София
В Люлин 5 има разпродажба на нехранителни - пълна смешка има един кош бермуди по 7 лв, един с туристически сандали и бебешки космонавти по 20. Малко работни дрехи и бебешки чорапки.

# 1 638
Здравейте! Някой има ли от този кухненски робот - 32 лв. ? Искам нещо което да ми стърже и реже зеле, моркови, цвекло и т.н. Другите ел.рендета са от порядъка на стотина лева и този тук ме заинтригува с цената си, но понеже някога евтиното излиза скъпо, та реших да се допитам Simple Smile Благодаря предварително за времето което ще отделите за мен! <3
Ако е този малкия, с двете приставки и нож за блендиране, взимай смело. Имам такъв и за стъргане на моркови, ябълки, тиква, цвекло ми е супер. Коминчето, обаче, му е тясно и за по-едри продукти си иска предварително нарязване. Например за зеле трябва да го нарежеш на парчета със ширина на краставица горе-долу и тогава да го режеш в машинката.

Кой е този робот? Не го намирам?...

# 1 639
  • Асеновград
Ето това са обувките, за които аз говоря. Devil_rose мерси за коментара.
Скрит текст:
Тези обувки защо не ги виждам в сайта? Има ли ги и в коя секция? Изобщо не съм забелязала, че има обувки тази седмица.
И аз не ги бях забелязала, но тази сутрин на касата имаше върнат един чифт дамски моя номер без пух. Мерих и взех, мисля че ще са добре за зимата.И като модел ми пасват.

# 1 640
Руме....какво стана с душовете?

# 1 641
Имам въпрос за телескопичната етажерка за баня, дали има възможност за местене нивото на етажерките?
Не знам дали не ти е късно вече, но да ти отговоря и аз. Етажерките си ги местиш както искаш, вчера си я взех и си ги монтирах както на мен ми е удобно.
хаха, а аз точно обратното отговорих, защото мъжа ми я монтира и каза, че местата им са си точно определени на снадките Laughing

# 1 642
lstrashimirova и аз видях че така си отговорила, даже погледнах каталога да не би пък да има и друга телескопична етажерка. Има си гумено уплътнение което фиксира етажерката както му е удобно на човек. Аз най-долната съм я качила на поне един метър от пода защото иначе е много ниско.

# 1 643
Аз обувките ги гледах в он-лайн брошурата - стр. 25. Даже бях забравила, но в магазина се сетих.
Като за 50 лв. са ок. Изглеждат добре на крака - кафеникаво-бежовите бвз пух. На Хайди сникърсите изкараха 3 г. Други обувки от Лидъл нямам и не мога да коментирам.
На детето взех пак от същата серия боти, които ще започва да носи съвсем скоро.
Не съм сигурна само дали няма да се пързалят обаче дамските.

# 1 644
Здравейте! Някой има ли от този кухненски робот - 32 лв. ? Искам нещо което да ми стърже и реже зеле, моркови, цвекло и т.н. Другите ел.рендета са от порядъка на стотина лева и този тук ме заинтригува с цената си, но понеже някога евтиното излиза скъпо, та реших да се допитам Simple Smile Благодаря предварително за времето което ще отделите за мен! <3
Ако е този малкия, с двете приставки и нож за блендиране, взимай смело. Имам такъв и за стъргане на моркови, ябълки, тиква, цвекло ми е супер. Коминчето, обаче, му е тясно и за по-едри продукти си иска предварително нарязване. Например за зеле трябва да го нарежеш на парчета със ширина на краставица горе-долу и тогава да го режеш в машинката.

Кой е този робот? Не го намирам?...

Ето така изглежда:
Скрит текст:

На мен ми се струва, че Лидл доста вдигнаха цените, а народът продължава да пазарува така, като че досега само смокинов лист е носел и вижда дрехи за пръв път.

Повечето неща, които купувам редовно, са си на същите цени от доста време, не съм забелязала нещо с драстично вдигната цена.

# 1 645
Към 12 ч,в Лидл на Thirteen (Бургас) имаше  една бройка  от квадратния душ.

# 1 646
Може би защото можеш да ги върнеш, замениш, да направиш рекламация....
Аз например съжалявам, че си купих яке от друг магазин, сега реших, че ми е излишно и щях да го върна, ако беше от Лидъл.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 13:35 от Lemy

# 1 647
Робота ми е незаменим за настъргване на кореноплодни, тиква и други такива. За зеле не го ползвам, някак много ситно става и на нас не ни харесва.

# 1 648
Скрит текст:
Може би защото можеш да ги върнеш, замениш, са направиш рекламация....
Аз например съжалявам, че си купих яке от друг магазин, реших, че ми е излишно и щях да го върна ако беше от Лидъл.
Да, психологията им е убийствена, признала съм ги. И аз с идеята, че мога да върна нещо, във времето направих при тях сметка в хиляди за неща, които иначе въобще не бих купила.

# 1 649
  • Mediterraneo
Може би защото можеш да ги върнеш, замениш, са направиш рекламация....
Аз например съжалявам, че си купих яке от друг магазин, реших, че ми е излишно и щях да го върна ако беше от Лидъл.

А защо не го върнеш всъщност, независимо от магазина?

Общи условия

Активация на акаунт