Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 349
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 665
Е, голямо писане и отговаряне тече с магазините, няма що. Поставила си им казуса по първи петли. Ако смяташ, че в петък вечер ще бъдат по-свободни да ти отговорят, в голяма заблуда си. Не знам колко ти е важно, но предвид ограничените бройки, по-добре да доплатиш 5-6 лв. за доставка и да го имаш тоя велик квадратен душ. Simple Smile (хубав е, и на мен ми хареса, но не ми трябва)

А аз мисля, че трябва масово да започнем да подаваме сигнали срещу телефонната им линия, много ми е писнало от тях, естествено, че и мен са пращали за зелен хайвер, пощадени няма.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 15:01 от soul81

# 1 666
това им казах - че ще се оплача писмено. Не искам да се оплаквам от хората, искам да си свършат работата и клиентите д са доволни.

мацки - пишете ми който има възможност. Пари мога да изпратя веднага. По изипей, или по еконт.  Или с доставката. каквото ми кажете

# 1 667
След малко ще питам колегата дали ще ме бръмне...ти в София ли беше?
Без да ги опаковам да ги пусна така по еконта стова ли?
Не съм в София да напомня обаче.

# 1 668
Мисля за Стара Загора питаше, 2 броя, но нека тя да потвърди, че не съм сигурна.

# 1 669
Ама каква игра е имало тук?  Crossing Arms

Скрит текст:
На мен ми се струва, че Лидл доста вдигнаха цените, а народът продължава да пазарува така, като че досега само смокинов лист е носел и вижда дрехи за пръв път.
Може би защото можеш да ги върнеш, замениш, са направиш рекламация....
Аз например съжалявам, че си купих яке от друг магазин, реших, че ми е излишно и щях да го върна ако беше от Лидъл.

А защо не го върнеш всъщност, независимо от магазина?
Мисля, че китайските магазини едва ли имат такава практика, но ми даваш идея да питам.
Соул, не зная какво бих могла да купя от Лидъл чак за толкова много пари Thinking
Веднъж върнах един панталон в един китайски магазин. Купих го без да го пробвам, пробвах  вкъщи, оказа се малък, върнах се, нямаха по-голям и поисках да го върна. Китаецът така се ядоса, че ми каза, че повече нищо няма да ми продаде и да не идвам повече.  Mr. Green Laughing

# 1 670
Здравейте,
Имате ли представа дали в някой от софийските магазини има от миналогодишните дървени кухня/работна маса/магазин? Някакви изостанали бройки.

# 1 671
В К. Има чудесна работна маса за 35 лв с 90 елемента.

# 1 672

Този душ ли се търси? В Лидл Борово преди малко бях, има 4 бройки.

Кухните ги пускат ноемрви в Лидл, следете.

# 1 673
да, този искам. Обаче можели да пратят до нашия Лидл само от южна България. От София не можели.

# 1 674
  • София
Благодаря на всички ви!  bouquet

Тайс, бадемови съм спретнала на количество,  Wink

Преди малко се върнах от \Лидл - "Раковска"  , нямаше душове, специално погледнах, .. иначе пазарувах ежедневните неща,  най- вече сирена разни и масълце ,но сладкишите ги заобиколих, тенденциозно, няма да купя.
От 4 т. м  разбрах, че ще пускат разни сладкарски материали, там ще се подредя за нещо ново.

# 1 675
Нали в Бургас имало сутринта...във филиала на 13?
Някой писа....я им звъни пак за ги тормозиш...

# 1 676
Ако  решиш, че ти се плаща доставка, бих ти пратила, но мога утре пак чак да ида.

# 1 677
Нали в Бургас имало сутринта...във филиала на 13?
Някой писа....я им звъни пак за ги тормозиш...

Аз писах, може утре и до Поморие да прескоча, там не се харчат бързо нещата. И до МОЛ-а също, но е задушница и не знам дали няма да се задръсти откъм гробищата.

# 1 678
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:
Здравейте! Някой има ли от този кухненски робот - 32 лв. ? Искам нещо което да ми стърже и реже зеле, моркови, цвекло и т.н. Другите ел.рендета са от порядъка на стотина лева и този тук ме заинтригува с цената си, но понеже някога евтиното излиза скъпо, та реших да се допитам Simple Smile Благодаря предварително за времето което ще отделите за мен! <3
Ако е този малкия, с двете приставки и нож за блендиране, взимай смело. Имам такъв и за стъргане на моркови, ябълки, тиква, цвекло ми е супер. Коминчето, обаче, му е тясно и за по-едри продукти си иска предварително нарязване. Например за зеле трябва да го нарежеш на парчета със ширина на краставица горе-долу и тогава да го режеш в машинката.
Кой е този робот? Не го намирам?...

# 1 679
  • В реалността
Взехме вчера от квадратния душ. Обаче бутоните не стоят застопорени и ако натисна този за питата се връща обратно сам. Все още не е монтиран и не знам дали от струята на водата би стоял стабилно.
В Шумен има поне един квадратен, сега ходихме да видим дали и на другите са така бутоните. И на всички се връщат. Дали и старите партиди са били така?

Общи условия

Активация на акаунт