Шава мартенско човече, рита силно мама вече! - МАРТ 2020

• 29 315
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Интересува ме има ли мами които пушат по време на бременността?

# 646
Дами... При мен от два дена ми се мокри бельото! Сменям два пъти на ден и ползвам ежедневни превръзки! При вас как е?!

# 647
На мен това ми се случи преди 20 дни някъде и веднага си помислих,че са околоплодни води.Отидох на преглед и се оказа,че е просто по водно течение,напълно нормално по време на бременност.АГ ми обясни,че околоплодните води мокрят цялото бельо и то доста...

# 648
  • София
Относно пушенето, аз спрях в деня на теста и от тогава не съм палила. Надявам се да ги спра за винаги.

Ако имате съмнение за изтичане на околоплодна течност в аптеките има тестове, подобни на превръзки, които се оцветяват в определен цвят, ако има изтичане на ОТ.

# 649
Утре съм на преглед и ще каже лекарката! Май сме големи паники с бременността! 😂Всяко не типично нещо.... Край.. Най лошият сценарий 🙄

# 650
Нормално е, нивата на прогестерон и естроген са повишени, лигавиците в тялото са удебелени, което води до втечнен секрет.
Те околоплодните води не мокрят по малко 😃
Аз понеже слагам утрогестан вагинално от 16-та седмица, а вече съм почти 26-та, та вече съм свикнала постоянно да ходя с ежедневни превръзки и да изтича нещо 😃

Цигарите ги спрях преди да забременея и съм изключително горда със себе си!🥳🥰

# 651
Момичета, случва ли ви се, да не усещате бебето, за по-дълго време. Аз съм в 23-та седица от днес и го усещам от 15 дни някъде ( с предна плацента съм). Онзи ден беше супер активно, а от вчера привечер, не съм го усещала. Сигурно звучи психарско, ама ... паниката е голямо нещо. Flushed

За цигарите. Пишач съм от 20 години и с двете чертички на теста, не съм палила повече. Надявам се и след това, да не запаля повече, но в последно време съмувам, че пуша и си взимам цигари. Joy

# 652
Момичета, случва ли ви се, да не усещате бебето, за по-дълго време. Аз съм в 23-та седица от днес и го усещам от 15 дни някъде ( с предна плацента съм). Онзи ден беше супер активно, а от вчера привечер, не съм го усещала. Сигурно звучи психарско, ама ... паниката е голямо нещо. Flushed

За цигарите. Пишач съм от 20 години и с двете чертички на теста, не съм палила повече. Надявам се и след това, да не запаля повече, но в последно време съмувам, че пуша и си взимам цигари. Joy

Здравей . аз съм в седмица 22 усещам бебето си от 17та седмица . доста е активен ,но се случва понякога цял ден да не го усетя .. Когато говорих с моята акушерка тя ми каза че то си се движи но не винаги може да се усти  и че след няколко седмици ще трябва да ги следя тези движения още било рано за притеснения ..

# 653
Аз моето го усещам най-вече, когато съм легнала. Последните дни имам чувството,  че е на боксов мач ,,,😀

# 654
Von di,аз в 23 седмица бях задала същия въпрос като теб.Оказа се,че е напълно нормално особено при предна плацента.Аз утре започвам 26 г.с и пак имам дни в които не усещам бебка.Бъди спокойна ❤

# 655
Възможно е да е от Утрогестана значи....
Днес ме боли от ляво, отдясно и бебчо се движи нещо ама някой път така ме подбутва, че направо ми се припикава! Мисля, че от разтягане то на матката ме дърпа встрани....

# 656
Von di,аз в 23 седмица бях задала същия въпрос като теб.Оказа се,че е напълно нормално особено при предна плацента.Аз утре започвам 26 г.с и пак имам дни в които не усещам бебка.Бъди спокойна ❤

То миличкото, се размърда вечерта.
Благодаря , за отговорите.
Явно ще има дни, в които няма да го усещам особено. Ще спра “филма”. Joy
Heart

# 657
Момичета,когато се притесните,че не усещате бебетата пийте кола или портокалов сок и гледайте какво става😁

# 658
Нещо смешно от мен 😄 Мислех си, че имам още  време докато дойде момента в който няма да виждам нищо от корема надолу... 😄 Все пак не искам да ходя космата, а спрях в 3м да си правя кола маска на интим 😄 и сега доста виртуозни умения прилагам.. Като се оплаквах на ММ и той каза, че ако искам може да ми стане личният бръснар 😄 Но чак толкова интимни не искам да сме 😂 не знам как е при вас, може би за второто ще помисля по-рано за фото или лазерна епилация.. 🙄

# 659
Момичето с балона, и аз съм така, спокойно 😂😂
Все мислех, че на по-късен етап спирам да виждам от шкембака надолу..

Общи условия

Активация на акаунт