Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 195
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 025
И Кейт си е сложила тиара. Много мил жест.

# 2 026
  • София
Боса е, но роклята така замита пода, че не си личи.
Абе тя може и да е била боса, ама не е седнала правилно...загорча от "сладост" в последните страници Sad

# 2 027
  • София
Максима и Вилем са пристигнали в Кочин.

и от оня ден пред един мавзолей, дето не мога да му възпроизведа името Grinning

Много пъстри и цветни кралски снимки от последните дни, напълниха ми очите. А по това тюркоазеното на Кейт направо ми изтекоха -

# 2 028
Кейт е прекрасна на горната снимка.
Ама и те по стъпките на Даяна - досада пълна. second, аз коментирах, че го намирам при Хари и Мегън за позьорщина, така че сега го казвам и за Уилям и Кейт. Не мога да разбера защо не следват собствените си пътища и не правят собствени стъпки, а вървят в тези на някого? Индивидуалност се иска, мисля, че с това Даяна е спечелила хората! Не са малки деца вече.
Надявам се да не изскочи и някоя уж случайна снимка на Уилям как страда за майка си под някое дърво или до някоя рекичка. Плоска работа.
Благодаря ви за милите пожелания!

# 2 029
Кейт в тюркоаза е великолепна. Моментално ми стана любим тоалет от тура.😀

Бялото също ми хареса и с бежавите токчета, и с платненките.😀 Чаках я да се покаже в тоалет с бродерии. Много са нежни и красиви.

Според мен не отиват на местата само заради Даяна, май са си стандартните дестинации, щом и Чарлз и Камила са ходили. 😀😀😀

# 2 030
  • Бургас
Марта Луиз

# 2 031
Чарлз и Камила са ходили в същата джамия преди години, но не видях коментари, че им ходят по стъпките.
И мисля, че има разлика между едно събитие и половината от 10-дневен тур.

И в същата джамия бяха днес, и Даяна е била с шапка на Хималаите...
Изобщо не повтарят, не не Joy
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-75 … onal-clothes.html

# 2 032
# 2 033
  • Чужбина
На тази сравнителна снимка домакинът изглежда много запазен за толкова години разлика между двете събития. Много хубав мъж!
Скрит текст:
Действително красив мъж.

Не е проблемът някой да върви по стъпките на някого. Просто на Хари демонстрацията не му се получи. Не стана добре, не бе впечатляващо. На Харко не му се отдават тия неща.

# 2 034
Какво лошо има и да повтарят местата на които е била Даяна, много добре правят.
И двете двойки изглеждат чудесно.
Хубави жени си взеха братята Simple Smile

На мен лично на Кейт ми харесяа повече фигурата, а на Мегън лицето.

# 2 035
Много хубав тюркоаз на Кейт в джамията,но на мен и цвета на Мегината рокля пак в джамия ми харесва много.
Кейт е царствена,даже повече кралица от бъдещия крал.И да,прибрана коса,боса,всичко от-до.Но пък това се очаква от позицията,докато вторите минават по-лежерно-което за мен е голямо предимство.
Даяна грее до този красавец...как да се върне при британския ръб,горката.Хубава,ухажвана и съпруга на най-грозния сред роялите.

Дългокосата девойка на снимката с  Шамандурека и любимата му коя е и откъде са я забърсали в това тоалетче?

# 2 036
Не е лошо да повтарят местата, на които е била майка им.
Лошо е да се гледа с различни очи, когато става въпрос за Хари и когато е за Уилям.

Не се било получило добре на Хари, на Мегън задника ѝ стърчал и приличала на вещица...
Това е грозното и лошото в случая.
Ама не са виновни нито Хари, нито Уилям,   нито Даяна, а родителите на тези, които са възпитали човеци, които да дават подобни определения.

# 2 037
Nature Zap Харесва ми Кейт и Меган с тоалетите които са облечени или омотани
но не ми допада посещението им в джамиите..ако при Даяна е било за първи път,
нещо ново или извън протокола е било отдавна..не съм видяла и Баба да залита по джамиите..

# 2 038
  • Чужбина
Дамите са покъртителна картинка.

Жерар Бътлър е с някаква поредна на 1/3-та на годините му. Еднодневка вероятно.

# 2 039
Направо съм влюбена в този тюркоазен тоалет. Който й го е подбрал, имайки предвид контраста с керемидения фон на джамията, е улучил десятката. Прииска ми се аз да съм на нейно място! Ами това е, тия хора може да са всякакви, но създават мечти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт