Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 156
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 445
Елеонора, не е важно колко са делата, а е важно, че "свиха перките". 😂 И защо ги "свиха", нали уж прави бяха, да бяха си продължили в същия дух. 😁 Те сами се плашат. 😁

# 2 446
Някой ще припомни ли Хари кого съди - Дейлито или друга медия?

# 2 447
  • Чужбина
Някой ще припомни ли Хари кого съди - Дейлито или друга медия?

Маркъл съди Mail of Sunday за нарушаване на авторските права и злоупотреба с частна информация (infringement of copyright and misuse of private information).

Хари съди Sun и Mirror за хак-ване на телефонни разговори (може би voicemail-и).

# 2 448
  • Sydney
Може ли да сменим темата от Мегън и феминизмът, драмата и че никой не го интересува как е, поне до утре, когато ще се излъчи цялото видео? Само питам...

София и Карл:

https://www.instagram.com/p/B3wkXmWIZpV/?igshid=1flyefntw1u17

# 2 449
Хм, сплашване, за да затвориш нечия уста. Много модерно и феминистко.
Мери, моята първа асоциация с дълбоко вкоренени традиции беше това, което казваш, но някак не смятам, че въвеждането на закони, отговарящи на тези традиции е начинът. Нормализиране на диващината не е подаване на приятелска ръка, а просто нормализиране на диващината. Просвета им трябва на тези малцинства, а не законно рязане на гениталии.

# 2 450
  • Чужбина
Ох, ми то какво да им обсъждаме на Карл и на Софка, като са перфектни. Такава красива двойка са, че направо не е за вярване.

Децата им и те са уникални сладури.

Не е ли бременна Софка? Едно момиченце ще им дойде добре след двама мъже.

# 2 451
Информирай се поне, с/у кого са и за какво са делата, защото не е редно да заблуждаваме четящите темата.
Хубаво е и ти самата да се вслушваш в собствените си съвети.

# 2 452
  • Sydney
Не ми изглежда на бременна, но знае ли човек...

Кейт и Даяна в Пакистан:

https://www.instagram.com/p/B3ulJ9bnvpu/?igshid=q1towkm5l7dr

Беатрис:

https://www.instagram.com/p/B3u3y5unnd8/?igshid=yqubzgcwsvg

# 2 453

..театър или реалност!?

# 2 454
  • Bristol
Аз, още като заведоха делото, си го казах, че ще търсят да сключат някое споразумение, а не толкова реално да ги осъдят.

Ох, тя много се е вихрела, спор няма. Но ако това е, за което се бори феминизмът, ...
Има много каузи, за които да се бори феминизма, много има да се пише и говори, но не е точно за тук. А свободата в днешно време да избираш партньор, с който да си щастлив, също си заслужава борбата, независимо дали си феминист или не Simple Smile

# 2 455
  • Чужбина
Аз, още като заведоха делото, си го казах, че ще търсят да сключат някое споразумение, а не толкова реално да ги осъдят.
Пресата не иска споразумение в случая с Маркъл.

Да, действително, Мери, излизаме от темата, т.е. има си други теми в бг мама за тия теми. Аз съм отраснала в изключително модерно семейство и за мен феминизмът и целите му са нещо абсолютно смехотворно. Направо ми е като изнасилено всичко това.

# 2 456
  • Sydney

..театър или реалност!?

Ударили са по две сангрии преди снимката ми се струва... Joy

# 2 457
  • Bristol
Тепърва ще видим какво ще стане с пресата, това си е моето предположение.

Аз също си мислех така, до определено време. Просто си живеех в моя си bubble, филтрирана среда, ежедневие и реалност. За съжаление много жени в днешно време, дори и в развитите страни, си имат съответните проблеми, ако ще и разлика в заплащането да е дори, но не е само това Sad

# 2 458
Всъщност толкова сме затънали в собствените си привилегии, че е трудно да видим тези около нас, които са много далеч от тях. И особено ако никога не сме се сблъсквали с тези култури.

Welt, не мисля, че Merry каза да се променят законите, а че представители на тези култури го искат. Но това не е начинът определено.
И все пак е важно да не се изпуска от очи, че интеграцията е двустранен процес.

# 2 459
Виждам някои коментари, които натъртват на лицемерните изпълнения на Рания. Аз я харесвам много като визия, но по отношение на начина, по който изглежда, съм раздвоена. Между тия забрадени като стари баби арабки тя е като младо момиче, отишло на гости на село, в дън горите тилилейски. А някои от тези жени са много по-млади от нея. Направо седи грозно между тях.
Едното послание е, че  е време тези млади жени да хвърлят грозните парцали, с които са увити, и да изглеждат малко по-близо до визията на собствената си кралица.
Другата е, че Рания стои много по-високо от тях и затова й е позволено да използва всички възможности да изглежда добре, а тези жени трябва да се съобразяват с порядки, които ги състаряват преждевременно.
Не зная дали Рания се бори за правото на жените около нея да се обличат като европейки, задавайки тона. Или само ТЯ, великата наместница на Алаха, има тези права. Някой започнат с битието й, да каже Rolling Eyes

Що се отнася до най-обсъжданите тук Меган и Хари....
Не мисля, че в семейството всичко е било по равно между двете деца- Уилям и Хари. Даяна, която обичаше да приказва повече, беше разказвала в интервю как кралицата се отнасяла към децата. Тя видимо се вълнувала, когато Уилям отивал на гости и му обръщала повече внимание. Даяна, като майка, се чувствала тъжна от това отношение, разделящо престолонаследника от редовия царски внук.Не знам за другите роднини, но бабата ,която е лице на цялата фамилия, стига.

Предполагам, че Хари не го е надживял това нещо. Като младеж  се интересуваше от алкохол и тъпи изпълнения и не му оставаше време, но вече като женен май се е присетил. Вероятно е подтикван допълнително от амбициозната си женица и направо се разчекват и двамата. Трябваше вече като улегнал човек на 35 години да е приел някои житейски обстоятелства и да канализира проявите на жена си в желаното русло. Вместо това дружно се излагат. Почти всеки път като се покажат някъде. На мен не са ми приятни с демонстрациите си. Единият няма усет за живота на обществото, в което случайно е попаднал, другият не може да живее в мир със себе си, а да си неуравновесен е най-лошото, което може да представлява един мъж.

На горната снимка виждам още две махленки, този път от Испания.И там може да има същите драми като в Англия, но да се надяваме, че малката София е по-умна от Харко. Laughing че южния темперамент направо чудеса има силата да сътвори Joy

Общи условия

Активация на акаунт