Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 499
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 750
Разкрепостена е жената, знае че секса продава
Promoting her blog on Twitter, she encouraged readers to go on her blog with teasing tweets, writing: “‘Come and read about the girl with the magical boobs!”

In another tweet, she posted: “Come and read about sex. Lots of sex!
От тук
https://www.thesun.co.uk/news/5660266/meghan-markle-secret-diary … ood-rejected/amp/
Превод!!!!
Моля ви като давате цитати на чужд език, превеждайте! Никой не е длъжен да знае дадения език. Това изискване за превод е и в правилата на форума.
 Вече помолих, нека да не си пишем едно и също, моля!

# 3 751
  • Чужбина
Promoting her blog on Twitter, she encouraged readers to go on her blog with teasing tweets, writing: “‘Come and read about the girl with the magical boobs!”

От тук
https://www.thesun.co.uk/news/5660266/meghan-markle-secret-diary … ood-rejected/amp/
Превод!!!!
Моля ви като давате цитати на чужд език, превежда те! Никой не е длъжен да знае дадения език. Това изискване за превод е и в правилата на форума.

Бубе, ето превод (напомняй ни от време на време, че забравяме в бързината):

Цитат
“‘Come and read about the girl with the magical boobs!”

Цитат
„Елате и прочетете за момичето с вълшебните цици!“

В друг туит тя публикува: „Елате и четете за секса. Много секс!

Това го е писала в блога си.

# 3 752
  • София
Скрит текст:

От тук
Превод!!!!
Моля ви като давате цитати на чужд език, превежда те! Никой не е длъжен да знае дадения език. Това изискване за превод е и в правилата на форума.

Бубе, ето превод (напомняй ни от време на време, че забравяме в бързината):

Цитат
“‘Come and read about the girl with the magical boobs!”

Цитат
„Елате и прочетете за момичето с вълшебните цици!“

В друг туит тя публикува: „Елате и четете за секса. Много секс!
Това го е писала в блога си.

Е, вЕрно ли е го писала в блога си? До, сега имах една частичка съмнение за ескорта, вече нямам. И, какво им е вълшебното? Joy Joy Joy

# 3 753
  • София
😂😂😂😂 А някъде може ли да се прочете нещо от този блог...който го е писал, ми се струва че има чувство за хумор?

# 3 754
  • Торонто
И все пак е редно да кажеш, че не е в блога й The Tig, а в анонимен такъв, който са предположили, че е неин.
Не казвам и че не, защото не знам, както и другите не знаят, но предполагат.

# 3 755
Край, излезе й име на Меган Grinning
Изгубих им броя на сестрите й вече Joy

# 3 756
  • Торонто
.

# 3 757
Не харесвам нито прегръдките, нито целувките, че и по три, пък било то и само като докосване на бузите.
Аз се дразня и на опашката в магазина на някой, който не спазва дистанцията приета за ненарушаване на личното пространство.
Абе, няква нереализирана перфекна по протокол принцеса съм сигурно Joy Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 758
Прегръдката е най популярния  "поздрав" в северна Америка. Отраснала е така и предполагам не й минава през ум, че има нещо нередно.
Ръкостискането е рядкост.
Интересно ще е да кажат живеещите в Англия как е.

Ясно..Плиткоумието на Мег е в основата на проблемите ѝ..
Е,да благодарим на съдбата,че не е отраснала в Арктика,че инак имаше да трие нос в носовете на хората,докато не се получи електрическа искра..Joy

п.п.Невежеството никога не е било оправдание за каквото и да било,то може да бъде само осъзнат избор.

Не харесвам нито прегръдките, нито целувките, че и по три
Аааа,тва е запазена марка на патроните на комунизма..Ляво,дясно,център!

# 3 759
  • Торонто
Прегръдката е най популярния  "поздрав" в северна Америка. Отраснала е така и предполагам не й минава през ум, че има нещо нередно.
Ръкостискането е рядкост.
Интересно ще е да кажат живеещите в Англия как е.

Ясно..Плиткоумието на Мег е в основата на проблемите ѝ..
Е,да благодарим на съдбата,че не е отраснала в Арктика,че инак имаше да трие нос в носовете на хората,докато не се получи електрическа искра..Joy

п.п.Невежеството никога не е било оправдание за каквото и да било,то може да бъде само осъзнат избор.

Не харесвам нито прегръдките, нито целувките, че и по три
Аааа,тва е запазена марка на патроните на комунизма..Ляво,дясно,център!

Е какво невежество, нали на предните страници имаше публикуван анализ на експерт по ройал етикет според който не е нарушила протокола. Не е задължителен реверансът, кралското височество може да зададе тона един вид. Просто тайминга не е бил много добър и от двете страни. Двете дами са дългогодишни познати и като такива Меган не се е чувствала удобно да й се кланят.
Сега ако и за прегръдки ще я оплюваме, то наистина няма смисъл повече да се хабим тук да се обясняваме едни на други.

# 3 760

Сега ако и за прегръдки ще я оплюваме, то наистина няма смисъл повече да се хабим тук да се обясняваме едни на други.
Сори,ама не пиша за да се обяснявам,слабо ме вълнува кой,кого харесва,и защо има нуждата да се обяснява в нета за това..
Аз си пиша мнението.
Мег е недодялана селянка,и не само,че не прави нищо за да придобие нужното лустро,но и се опитва да налага профанщината и фамилиарниченето като моден атрибут.
Сравненията с Ди са неуместни.
Даяна не се хвърляше и не фамилиарничеше от ден първи като кралска снаха.Мина време,заяви се като Даяна и вече можеше да си позволи волности..
Поведението на Мег ми напомня поведението на Кубрат Пулев.
И на двамата не им пука как се чувства отсрещната страна,важна им е само светлината на прожекторите.

# 3 761
  • На топло
Лично мнение, Мегън е най-нелепото попълнение в Кралското семейство.
Прилича ми на ходещ клоун молещ за внимание 😂.
Преди може да е била обичана и известна актриса в Канада, но това не променя факта, че човек винаги трябва да се адаптира към средата в която се намира.
Ако си мисли, че средата ще се адаптира към нея....🙄, значи е много тъпа.

# 3 762
  • Чужбина
Не съм фен на Даяна и не съм гледала много клипчета и снимки с нея, но не помня да съм виждала да прегръща така хората, когато ходи на някакви срещи.

Даяна ще я запомня с това, че гушкаше деца - всякакви деца. И децата, изглежда, са се чувствали много добре с нея. Като мухи на мед са й се лепвали.

Но да е прегръщала хората по официални срещи ... Някой виждал ли я е да прави така?

# 3 763
Меган не отиваше на онова събитие (с прегръдката😅) за пръв път. Още преди да стане херцогиня се е занимавала и сигурно познава въпросната жена, та затова тръгна да я прегръща. Смешното дойде от това, че не се бяха координирали, иначе поклона не е задължителен. Вярно, че Мег я понаграби обаче😂, явно е била доста емоционална в момента.

# 3 764
Тя и на Бионсето й се нахвърли да я прегръща, та я шашардиса малко. А не знам да са си били близки.
Представям си Уилям, живи жаби е гълтал сигурно, като е слушал брат си, как сравнява Гиновева с майка му. Joy

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 20:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт