Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 501
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 720
  • Чужбина
Дай да я видим тази статия, че така без контекст...

Нали ДМ лъже? За какво ти е да четеш лъжи?

Интересна статия за артистичния талант на Маркъл:

https://www.foxnews.com/entertainment/meghan-markle-was-a-failur … J1A0J0bB2OlB737ek

Описана е като "failure" преди Костюмари.

Цитат
Meghan Markle was a "failure" as an actress before landing the role of Rachel Zane in "Suits" in 2011, Princess Diana's biographer claimed.

Цитат
Меган Маркъл е била "провал" като актриса, преди ролята на Рейчъл Зейн в "Костюми" през 2011 г., твърди биографът на принцеса Даяна.

hahaha

Есме, виж някои снимки на Хари и някои на Кралицата Майка.

Сравни ги. Ще останеш поразена от приликата. Хари за мен е копие на пра-баба си.

# 3 721
  • Sydney
Може ли линкът към филмът (видеото) с Чарли, моля?

Мисля Елеонора го беше публикувала...

# 3 722
  • София
Д, но BBC и CNN са доста премерени в изказванията си.
Естествено че никой не очаква да се изправи Хари и да каже, че са във война с Уилям, дори и така да е. Това което не разбирам е защо не приемаме думите на Хари за истина, но тези на неизвестни източници и съответните интерпретации за такива.

# 3 723
  • Чужбина

Линк към филма на Чарлз:

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 13:17 от bubanka

# 3 724
Хари съвсем ясно си каза, че братята си имат и лоши и добри дни, но пак си остават братя.

# 3 725
  • Sydney
Много Благодаря, ще го гледам утре на спокойствие...

# 3 726
Lilia, не разбра ли, че приятелчето Андерсън и е сводник и я е уредил за ескорт на Хари, пък той нали си е улав, взел че я харесал и останалото е история. (Някой знае ли кой е любимият филм на Мегън - сигурно е Хубава жена).

Esme, малко по-назад, за да не се занимават хората с тях, вместо с откриването. След това бяха заедно.

Лана, Харко не е единствият, залитнал по някоя с древен занаят. Този https://www.youtube.com/watch?v=y2YibV3xgM8&list=RDy2YibV3xgM8&index=1 без да е улав, а да не говорим колко е красив, беше залитнал толкова по ескорта си, че се беше сгодил за нея. И чак когато семейството му се намеси, я разкара. Тя пък тръгна да го съди, искаше му 12 милиона долара, ако разберете за какво ще припаднете Joy Направи го за резил. Разнасяха си кирливите ризи из инстаграм и феновете се намесиха в скандала. Цирк до небесата. Whistling Накрая го отърваха и сега майка му се влачи по гъза му из целия свят да не забърше пак някоя ексортираща го hahaha
Харко обаче не знам защо го оставиха да я вземе. Може би защото е едновременно улав, пък и малко к*р*ар си пада, и оттече работата. Сега цирковете едва ли са ги предвидили. Да си носят кръста.

# 3 727
Аз не мисля че ММ е била чак ескорт  но вярвам че много  усилено е ухажвала познатите си   да я уредят с по високопоставени и богати мъже,  адски целеустремена жена е , но и  на снимки от Торонто където  още не е била официална с принца е била страшно грозновата и черничка после след  годежа взе да  побелява .Точно от тези снимки от погледа на минали събития се вижда самодоволството и  един вид" хванах бога за шлифера, няма да ме стигнете сега"

# 3 728
Той си бил падал по такива неща, сигурно в личен разговор ти го е споделил. 😁😁😁

Нямало как да се запознаят по друг начин. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
В личен разговор не,но вестниците бяха пълни с неговите мацки за по една или няколко нощи,забърсани и употребявани в самите кръчми,клубове и където там е ходил.Интервюта,снимки,всичко.Историята с голия задник си има съвсем логично продължение с определен контингент жени.
Разсъждавам си и ми е забавно,не че ми пука кой е направил тази невероятна услуга на принца да ги събере.

Хари съвсем ясно си каза, че братята си имат и лоши и добри дни, но пак си остават братя.
Когато между близки нещата вървят добре,те просто казват "ок,сме,да,обичаме се,,разчитаме си,забавляваме се заедно" или се шегуват.Както се шегуваше Хари с новородения Джордж или даваше инфо за тежката бременност на майка му. Това за лошите и добри дни си е чист  намек,но и нежелание обаче да коментира проблемите.То има си хас да запее като майка си,ей тогава от "къщата на обесения" ще избухнат.

# 3 729
Прерових "Дейлито" и няма статия, в която да пише, че Мегън е била "ескорт", нито на Хари, нито на други мъже. Не, че съм очаквала да намеря. 😁😁😁

Ако някоя медия наистина беше излязла с подобни твърдения, със сигурност щяха да ги попилеят от дела.

# 3 730
Любчева, повечето холивудски кокони, дето се фръцкат насам- натам са точно такива. Да не мислиш, че ей така са попаднали там. Заради големия си талант....
Е, Лили, ти очакваш някой да го напише черно на бяло? Даже да докажат ,че наистина е ескорт, като нищо може да ги съди да оронване на престижа. Никой няма право на такова нещо. К*рвите движат света още Средновековието, нищо не се е променило.

# 3 731
Е, Лили, ти очакваш някой да го напише черно на бяло? Даже да докажат ,че наистина е ескорт, като нищо може да ги съди да оронване на престижа. Никой няма право на такова нещо. К*рвите движат света още Средновековието, нищо не се е променило.

Е, как, в тази тема се твърди, че статии имало. 😂😂😂 Доказателства едва ли не имало, абе страшна работа. 😂😂😂😂😂

# 3 732
На Лозанова ми прилича.

# 3 733
Разкрепостена е жената, знае че секса продава
Promoting her blog on Twitter, she encouraged readers to go on her blog with teasing tweets, writing: “‘Come and read about the girl with the magical boobs!”

In another tweet, she posted: “Come and read about sex. Lots of sex!
От тук
https://www.thesun.co.uk/news/5660266/meghan-markle-secret-diary … ood-rejected/amp/

# 3 734
Ескорт или златотърсачка,нейно право е да се продава както намери за добре.
Щото гологъзият принц е талантлив,почтен и най-вече работлив.
Решили  да осребрят положението и наследството му с подкрепата на новите им приятели,за да постигнат живота,който (смятат,че) искат.Не вярвам да спрат.Хари има вид на разпънат на кръст между своите и майката на сина си.Въпросът е дали короната ще преговаря с терористи или ще реши въпроса по неин начин.

Общи условия

Активация на акаунт