Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 809
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 600
  • в сърцето на един мъж...
Разкошна Мери!
На снимката не е ли нейния мъж?

# 601
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тино абсолютно за безмислени считам обиколките и на едните и другите, за плащането вече изяснихме че реално краун естейт им плаща, но според мен трябва да покрива само поддръжката на дворците и визити и приеми само на действащият монарх. Всички от там надолу трябва да се издържат сами който както може тяхна си работа.

# 602
  • Чужбина
hahaha Маркъс Андерсън с Маркъл. Да бе. Маркъс е гей. Това го знае цял свят.

# 603
Хари нали не харесва журналята, как да се вози с тях в един самолет. Ами ако застрашат жена му като й направят снимка без екстеншъни Joy

# 604
hahaha Маркъс Андерсън с Маркъл. Да бе. Маркъс е гей. Това го знае цял свят.
Явно не цял свят Simple Smile явно и много тия дето пишат коментари под статията също не, щото това беше написано в някои от тях, а аз не мисля да го проучвам тоя какъв е.
Като не искате да казвате какво сте чели поне не го пускайте завоалирано, или както се казва сеир ви се гледа 😂

# 605
Уилям горкият трябва да пази поведение, че нали е бъдещ крал и да ги трае журналистите и в самолета, а при Хари няма такава необходимост, а те да се радват, че не бягат след самолета. Joy Grinning

# 606
А що журналистите трябва да ходят с тях, пакитата да отразят събитието, да го продадат на тукашните и да спечелят малко парички, не мислят за хорицата значи 😂

# 607
Тоалетите на ММ от тура: https://www.instagram.com/p/B3Kp10znELZ/?igshid=u2nk0puo140v

Кеймбридж хубаво ще посетят Пакистан, но като имаме предвид обтегнатите отношения между пакитата и Индия, скоро ще трябва да видим някой роял на Тадж Махал

# 608
  • Някъде там
Разкошна Мери!
Фредерик е да.

И нейната пола ми се иска да имам...

# 609
  • Бургас
Разкошна Мери!

Мери е сама в Мароко.
Иначе на снимката е малкия Фредерик

# 610
Още от бебе я учат на кралски протокол. На 2 години знае как да прави реверанс.
Скрит текст:
Hands Plus1
Така е! Всички още от бебета ги учат на кралски протокол.
Аман и  от женички, които все да кажат какво и как.
Съжалявам, че пуснах нещо, което не е свързано със Света Мегз и величаенето й.
Разбрахме, че тя е Василиса Прекрасна. Може ли вече да сменим темата?
Тинче, много странно реагираш нещо! Аз всъщност ти харесах поста Simple Smile
И къде ти се привидя Меган в двата ми реда. Вярно някои имате силна обсесия от нея вече!
... За посещението на Батко и кака 😂 чудя се тези пари дето ще ги харчат и за тяхната сигурност в Пакистан що не ги дарят на бедните ......
Така е, Илейн! И едните, и другите харчат едни пари, които могат да се използват с много по-голяма полза.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 17:29 от птица

# 611
Много сладка снимка - Луи закача дядо си: https://www.instagram.com/p/B2bHIuUFhzK/?igshid=1a9ixjvpn0oug

Даяна в червено: https://www.instagram.com/p/B3MUc42nUA7/?igshid=1c2szoa7n48tm

Парите, които харчат, са за правене на политика.

# 612
Уилям горкият трябва да пази поведение, че нали е бъдещ крал и да ги трае журналистите и в самолета, а при Хари няма такава необходимост, а те да се радват, че не бягат след самолета. Joy Grinning
JoyJoySatisfied Благодаря за това, хиля се с глас.
Голям сладур е бебе Фредерик на снимката.
Мери е супер, особено с първата пола с апликациите.
Тино абсолютно за безмислени считам обиколките и на едните и другите, за плащането вече изяснихме че реално краун естейт им плаща, но според мен трябва да покрива само поддръжката на дворците и визити и приеми само на действащият монарх. Всички от там надолу трябва да се издържат сами който както може тяхна си работа.
Точно така. Само монархът и партньорът му да имат публични средства. Пораснали деца, внуци и техните семейства: моля, издържайте се. Проблемът е, обаче, че много от тях нямат професии, нито са работили някога нещо. Та не знам как ще стане. Трябва да си променят отглеждането на децата и да ги карат от младежи да се трудят, да се научат да полагат усилия и да имат представа за стойността на парите. Загубена кауза засега, като ги гледам.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 17:27 от Анонимен

# 613
  • в сърцето на един мъж...
Разкошна Мери!

Мери е сама в Мароко.
Иначе на снимката е малкия Фредерик

Малкия Фредерик имах предвид Simple Smile Не посещението в Мароко

# 614
... Пораснали деца, внуци и техните семейства: моля, издържайте се. Проблемът е, обаче, че много от тях нямат професии, нито са работили някога нещо.
Ни пък! Само ги виж как всички са се набутали в двореца! Кой етаж, кой апартамент, кой в пристройка... Родова кооперация направо - свекърви, снахи, зетьове, братовчеди и братовчедси, лели и учинайки... Сигурно на всички им плащат топлото, светлото, чистят им, хранят ги в стола Joy
И какво точно да работят, като ученето им е фарс и доколкото знам, няма нито един с нормална и доходна професия сред тях. Май само един Чарлз е по-образован и начетен, че и градинарства с печалба човекът. Ако не са семейните пари, титлите и връзките съответно, са си жив зян. Поне половината ще мизерстват със сигурност.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 18:17 от птица

Общи условия

Активация на акаунт